Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
Conax? Kyllä
DVB-C Ei
DVB-S Ei
HDTV Ei
DVDR Ei
Tekstitys? Kyllä
PiP Kyllä
teksti-tv Kyllä
Ajastus Kyllä
AC3 Kyllä
SCART 1 RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 RGB, S-Video, CVBS
FireWire Ei
USB Kyllä
Kaksisuuntainen USB Ei
Digitaalinen ääni Toslink
Ethernet Ei
RF-ulostulo Ei
HDMI Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) DTB-P850Z / DTB-P850Z/XEE
Tuotteen EAN-koodi(t) 8808987006310 / 8808987006310

 
 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallentava digiboksi osaa tallentaa digi-TV lähetykset sellaisenaan (laadun kärsimättä, digitaalisessa muodossa) kovalevylle, korvaten näin ulkoiset tallennuslaitteet kuten videonauhurit.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka?)

  Conax -korttipaikka vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsella maksullisia kanavia (ostettu/vuokrattu katselukortti sijoitetaan Conax-korttipaikkaan).

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteessa on useampi kuin yksi viritin, voidaan esim. tallettavan digiboksin tapauksessa laitteella katsoa samaan aikaan eri kanavaa (ja ns. kanavanippua) kuin mitä talletetaan.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  Tuki DVB-tekstityksille vaaditaan, jotta mm. YLEn kanavien lähettämät tekstitykset näkyisivät.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Kytkykaupalla edullinen boxi ja palvellut moitteetta.
Olisihan tuossa voinut mainita komponenttiliitännän.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

ehkä hieman sekava käyttää. ei saa siirrettyä tallennuksia muistitikulle. kaukosäädin menee silloin tällöin jumiin

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Riistiriitainen tuote on tämä Korean-poikien boksi. Laitehan on saanut kyseenalaista julkisuutta kestävyytensä suhteen, mutta onneksi kuitenkin näyttää, että alkupään sarjan ongelmat on saatu korjattua, sillä viime aikoina ei ongelmista ole raportoitu. Käsittääkseni elokuussa 2007 päivätyistä malleista on komponenttiviat saatu korjattua.

Boksi on käytettävyydeltään hyvä kuten Samsungin laitteissa yleensäkin eli laitteen parissa ei valikoissa seikkaillessa mene sormi suuhun. Harmillista kyllä laitteessa muutama asia on kiireessä jäänyt puolitiehen.

Boksista puuttuu kokonaan mm. tallenteiden editoimistoiminto, joka löytyy vastaavista muualla maailmassa myytävistä bokseista, boksilta ei voi mitään siirtää ulospäin, sillä USB-liikenne on vain boksiin päin ja silloinkin vain mp3-biisejä ja valokuvia. Ulkoista kiintolevyäkään ei laite kelpuuta sisuksiin, eikä kahta viritintäkään hyödynnetä siten kuten vaikkapa Topfield sen tekee. Pisteenä i:n päälle meillä myytävistä malleista puuttuu myös Rec Guard Time-asetus kokonaan, jolla ajastettuihin tallennuksiin voisi lisätä alkuun ja loppuun varmuusajan, nyt homma täytyy hoitaa käsipelillä.

Perustallentavana laite ajaa asiansa, on helppokäyttöinen ja tyylikäs ja softapuolelta vaikuttaa vakaalta ja tallenuksetkin menevät niin kuin pitääkin ja jos vihjeet siitä, että alkupään rautaongelmat on menneen talven lumia (lupaavalta näyttää oman boksini kohdalla) on tässä varsin kelpo perustallennin.

Jos edellä kuvatut "unohdetut" toiminnot olisi tähän laitteeseen tarjolla olisi tästä jopa kilpailemaan hintavampien tallentimien parissa, mutta tällaisenaan keskiverto perustallennin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

käytettävyydeltään ihan ok laite, joka menee rikki puolen vuoden sisällä, takuukorjaus kestää >4vko, jonka jälkeen toimii puolisen vuotta, takuukorjaus kestää >4vko,jonka jälkeen toimii puolisen... jne...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Kaksi kertaa rikki puolenvuoden aikana. Huollot kestävät pitkään.
Muita miinuksia: boksia myydään(ainankin tämä) virheellisesti esim. USB2.0 liitännän osalta, joka toimii vain boksiin päin eli ohjelmia ei saa ulos boksista kuin scarttia pitkin. "Kaksi viritintä"-> pystyy tallentamaan kahta kanavaa ja katselemaan toista niistä samaan aikaan. Äänekäs puhallin, joka pyörii aina kun kone on päällä.
Plussia: Musta-väri, helppokäyttöinen, ei hirveästi softabugeja.

Hinta ominaisuuksiin/valmistuslaatuun nähden aivan liian korkea->esim. Handan dvb-t 6000 tai Vision vdt4040 tekevät samat asiat +enemmän, paljon halvemmalla hinnalla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kestävyys erittäin surkea. Näitä on hajonnut valtavat määrät. Itselläni ensimmäinen boksi kerran huollossa jonka jälkeen hajosi uudelleen ja se vaihdettiin. Toinen boksi oli toisella huoltokäynnillään neljättä viikkoa jolloin vaadin rahat takaisin. Eli varokaa kyseistä boksia!!!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.