Tallennustilaa 16GB
Muistikorttipaikka? SD / SDHC -paikka
Radio Kyllä
Näyttö? Kyllä
Näytön koko? 2,5"
Kosketusnäyttö Ei
Kuulokeliitäntä? 3,5mm kuulokeliitäntä
Tuetut musiikkiformaatit MP3 / FLAC? / Ogg Vorbis? / AAC? / AAC (FairPlay) / WMA (ilman DRM:ää) / WMA (DRM)
Videotoisto Kyllä
Tuetut videoformaatit MPEG-1?/MPEG-2?/MPEG-4/H.264 / AVC?/WMV/WMV (DRM)
WLAN? Ei
Ulkoiset mitat (L x K x S) 83mm / 55mm / 12mm
Valmistajan tuotekoodi(t) 70PF216100115
Tuotteen EAN-koodi(t) 5390660143878

 
 • Näyttö (Näyttö)

  Laitteen näyttö helpottaa sisällön selaamista ja haluttujen kappaleiden löytämistä. Näytöltä voi tarkistaa esimerkiksi soitetun kappaleen tai esiintyjän nimen, säätää asetuksia tai, laitteesta riippuen, esimerkiksi katsella videoita tai valokuvia.

 • Näytön koko (Näytön koko)

  Näytön halkaisija tuumina.

 • Resoluutio (Näytön tarkkuus (muodossa nnn x nnn))

  Resoluutio tarkoittaa laitteen näytön sisältämien vaaka- ja pystysuuntaisten pisteiden määrää ja ilmoitetaan muodossa vaakapikselit x pystypikselit (leveys x korkeus).

 • PC-liitäntä (Tietokoneliitäntä)

  Soitin liitetään tietokoneeseen yleensä joko tavallisen USB- tai Firewire-johdon avulla. Usein soittimen päässä vaaditaan kuitenkin valmistajan oma erikoisliitin, mikä pitää huomioida myös esimerkiksi liitettäessä soitinta autoon.

 • Tallennusmedia (Tallennusmedian tyyppi)

  MP3-soittimissa musiikki tallennetaan joko flash-tyyppiseen muistiin tai kovalevylle. Flash-muisti ei sisällä lainkaan liikkuvia osia, joten se kuluttaa kovalevyä vähemmän virtaa. Lisäksi flash on kevyempi ja voi kestää paremmin iskuja, kuten putoamista. Tallennuskapasiteetissa flash-pohjaiset soittimet yleensä häviävät kovalevysoittimille, sillä suurin flashin tarjoama kapasiteetti on tällä hetkellä 32 gigatavua, kun taas kovalevyn koko voi kannettavissa soittimissa olla satoja gigoja (200-300 gigatavua).

 • MP3 (MP3 -tuki)

  Yleensä kaikki digitaaliset musiikkisoittimet osaavat toistaa DRM-suojaamatonta MP3-musiikkia. Sen sijaan DRM-suojattujen musiikkitiedostojen toistomahdollisuus vaihtelee laitevalmistajittain. Samoin erikoisempien tiedostomuotojen, kuten FLAC:n, Ogg Vorbisin, AAC:n ja WMA:n toisto on mahdollista vain osalla soittimista.

 • Kuulokeliitäntä (Kuulokeliitännän tyyppi)

  Tavallisin kannettavissa mp3-soittimissa käytetty kuulokeliitäntä on halkaisijaltaan 3,5 millimetriä. Joissain laitteissa on käytössä myös erikoisempi 2,5 millimetrin pienoisliitäntä, johon kuulokkeiden liittäminen vaatii usein sovittimen. Osa valmistajista käyttää omia erikoisliittimiään.

 • WLAN (Sisäänrakennettu WLAN)

  Joissain uusissa soittimissa on mukana langaton WLAN-yhteys. Yhteyttä voi kuitenkaan harvoin hyödyntää tiedostojen/tietojen synkronointiin, vaan sitä hyödynnetään internetiyhteyden tai valmistajan omien palveluiden käytössä.

 • Muistikorttipaikka (Muistikorttipaikka)

  Joissain MP3-soittimissa voi olla paikka ulkoiselle muistikortille. Liitännän ansiosta soittimella voi soittaa myös musiikkia, joka on tallennettu muistikortille.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

+Halpa
+Radio
+Sd-paikka

-Akun lyhyt kesto
-Asennus ohjelman sekavuus

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Viime kesästä lähtien on palvellut erittäin hyvin, akkukesto on pitkä edellisiin soittimiini verrattuna, videotoistolla pystyy jopa katsomaan ohjelmia. Mustien värien toisto videoissa aika huono, mutta esim. Pasila menee tästä vallan mainiosti.

Naarmuuntumisesta olin kuullut etukäteen, joten ostin paksun ja kovan muovisen suojan laitteeseen, jonka laitoin heti ensimmäiseksi päälle kun laitteen ostin. Silti, jostain ihmeestä se on päässyt sieltä sisältäkin naarmuuntumaan aika pahasti.

Jokaisella kaverillani, jolla tämä on, laite on hyytynyt vähintään kerran. Ja välillä sammutettuna menee hetkeksi päälle, ja väläyttää valkoista valoa ja sammuu taas. Mistähän tämäkin johtuu...

Muuten kaikinpuolin todella hyvä laite, käyttöliittymä on erinomainen ja näyttää hyvältä, kun laittaa oman taustakuvan ja vaihtelee teemoja.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Tosi hyvä, ainut miinus tulee siitä että naarmuntuu helposti ja sen takia kannattaa hankkia suoja.Hinta on todella matala, varsinkin kun vertaat esim ipodiin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
Psst
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

+ pieni, kevyt, tyylikäs
+ videotkin pyörivät näyttävästi
+ muistikorttislotti
+ hinta (verrattuna esim ipod nano)

- naarmuuntuu *todella* helposti
- kaatuilee allekirjoittaneella toisinaan, jolloin täytyy antaa akun kulua loppuun ja ladata alusta
- muistikortin sisältö erotettu soittimen muistista hakemistossa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.