PiP? Ei
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 250GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 0
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 RGB, CVBS
HDMI? Kyllä
Digitaalinen ääni Toslink ja RCA
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
RS-232? Ei
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) DVB-C 9800 / DVB-C9800 / DVBC 9800 / DVBC9800
Tuotteen EAN-koodi(t) 6410075455041

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Mielestäni kehuin jo kerran, mutta kun ei näy palstalla, kehun taas.
Alku takkuili, mutta kun opettelin , kokeilin ja soitin keran tuotetukeen(se lyhyt antennin pätkä tarvittiinkin), niin nyt toimii kuin on luvattukin.
Helppo käyttää,tulee aivann liikaakin tallennettua.
Moittisn vain käyttöopasta, himmeä ja vaikeaselkoinen.
Hain tukisivulta linkin siihen, nyt näkyy hyvin , mutta on edelleenkin vaikea, paljon tekstiä, vääriä termejä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Kovalevy tilttas, kuva pikselöityy, käyttöliittymä surkee, laite ruma, onneksi luvattiin kaupan purku.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
hijuho
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Minulla boksi menettää signaalin kanaville tai kanavalle, jossa olisi alkamassa ajastettu tallentaminen. Signaali löytyy vasta, kun käyttää boksin virrat pois.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
malmqvis
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Myös minulle on ilmeisesti osunut huono yksilö. Pudottaa aina välillä ajankulukseen toisen kanavanipuista. Jos nippu on pudonnut kun ajastettu talletus pitäisi aloittaa, talletus epäonnistuu. Äsken näin tapahtui vasta noin tunnin boksin päälläolon jälkeen. Ei hirveästi lämmitä, että boksin uudelleenkäynnistys löytää aina kanavat... Ajattelin juuri ottaa yhteyttä boksin myyjään, laite on varsin uusi. Saa nähdä kuinka käy...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

mulla ainakin toimii kuin unelma.olen ollut todella tyytyväinen.ajastukset pelittää ja kellon ajat eivät ole vaihdelleet.mutta jos teille on tullut jokin huono valmistus kappale.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Tosiaankin huono boxi hintaisekseen. Tämä laite viimeistään todistaa, että handanin tallentavat boxit kannattaa jätttää ostamatta. Todella huonot käyttöominaisuudet ja luvatut ominaisuudet, kuten 1080p skaalaus ei toimi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Valikot jumittaa, äänittää noin puolet valituista tallenuksista, menee välillä lukkoon eikä pääse sen jälkeen mihinkään muuta kuin sammuttamalla laite.
Muuttaa itsekseen tallennuksen kellonaikoja niiden asetusten jälkeen ja keskeyttää äänityksen milloin sattuu. Epäluotettava laite, joka näyttää paperilla ominaisuuksiltaan hyvällä, mutta käytännössä bugittaa jatkuvasti. Testeissäkin menestynyt hyvin, mutta niissä ei ole tulleet viat vielä esille. Nämä ongelmat ilmenevät vasta ajan kanssa.
Päivitetty uusin firmis, eikä mikään muuttunut. Julkaistu ilmeisesti liian aikaisin koko mörskä.Surkea boksi.En suosittele.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.