Topfield TF-500PVRc

Topfield TF-500PVRc
Valmistaja: Topfield | Kategoria: Digiboksit (kaapeliverkkoon)
Tuotetta myydään myös nimillä: Topfield TF500PVRc
PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 320GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 1
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 CVBS
HDMI? Kyllä
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Lisätietoja Osaa skaalata SDTV-signaalin HDTV-tarkkuudelle HDMI-liitäntää käytettäessä (ns. upscaling -ominaisuus), mutta ei tue varsinaisten teräväpiirtolähetysten purkua.

Suomessa myytävässä versiossa on yleensä yksi CI-paikka korvattu Conax-lukijalla.
Valmistajan tuotekoodi(t) 77830 / TF500PVRc / TF500PVRC
Tuotteen EAN-koodi(t) 8809210290995

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Jumii

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

+käyttö liittymä
+usb
+2 kanavan saman aikainen änitys
+hd liitin

-kovalevy tila
-lagaa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
comoros
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Vuoden päivät omistaneena niin voi sanoa että ihan toimiva peli.Plussana voi pitää riittävää kovalevytilaa mutta miinuksena hitautta.Kerran kuussa normaaliin tyyliin menee tilttiin mutta töpseli pois hetkeksi seinästä ja taas toimii kuin junan vessa.Päivitys voisi kenties ratkaista ongelmat.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
75%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Luultavasti syy laitteen kaikenlaiseen sekoiluun(kellot, ajastukset, kaatuilut, ym. ym.) on Topfieldin virtalähde ja siinä käytetyt heikkotasoiset(lue:kelvottomat) kondensaattorit. Se on Toppareiden tyyppivika. Johdon seinästä vetelyt sun muut on tekohengitystä ja auttaa masiinaa vaan hajoamaan pahemmin. Oma Topparini sekoili 2,5 vuotta ja hajosi sitten kokonaan. Emolevy meni. Maahantuojalta ei saanut muuta kuin tylytystä..."Voi, voi, takuu on loppu, ei voi mitään..."

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
86%
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Perheemme on todella pettynyt Topfieldin tuotteen laatuun. Aluksi tuote tuntui ihan hyvältä vaikkakin kanavien ja käyttöliittymä oli heti alkuun tahmainen ja se ärsytti ihan alkutuimaan mutta siihen hitauteen tottui. EPG:n emme olleet tyytyväisiä ollenkaan joten asensimme Plasma EPGn ja se paransi boksia huimasti. Silloin tällöin käytössä (kerran kuussa tai harvemmin) tuli omituisuuksia ja boksi jämähti tms.. Huoltonumeroon soitettamisen jälkeen selvisi että johto irti senästä auttaa. Hieman yli vuoden käytön jälkeen tallennukset alkoivat tökkiä, ensin vanhat tallennukset olivat rikki ja myöhemmin kaikki - kovalevy ilmeisesti oli mennyttä. Se vaihdettiin huollossa jossa boksi oli useamman viikon. Nyt taas on ollut ongelmia kun laitteen ajastukset temppuilevat, laite menee solmuun hieman monimutkaisista ajastuksista esim. jos on pari samaan aikaan ja sitten perään muita. Jokseenkin ärsyttää kun ohjelmaa ei sitten löydykkään kun haluaisi katsoa...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
85%
17.5.2010
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ollut käytössä muutaman päivän: sain eilen lopultakin toimimaan kaatuilematta: Tämän vuotinen firmware-päivitys kaataa laitteen vähän väliä; vuoden 2008 firmware tuntuu toimivan.
Ilman lisäosia eli TAP:eja laite ei eroa edukseen muista, paitsi tallennuspyyntöjen määrä ei rajoitu kymmeneen, niin kuin useissa muissa boximerkeissä.

Asensin PlasmaEPG ja Skipit TAP:it. -Näen nyt kuuden kanavan ohjelmalehdet ruudulla: todella hienoa, kun saa yhdellä vilkaisulla paljon tietoa. (plasmaepg tarvitsee lisäksi eit2mei tapin)

Ohjelmalla FWpatcher saa lisättyä valittuun firmwareen erilaisia buginpoistoja yms. -esim. tv-ohjelmaesittelyteksti on ilman korjausta liian lyhykäinen.

Havaintoja:
Laite käynnistyy todella nopeasti.
Laitteen ollessa päällä kovalevy on koko ajan päällä.
Aika hiljainen hurina kovalevystä.
Hieno kuvan ja äänen laatu.
Ilman Tap:eja vaikeasti käytettävä laite, mutta Tap:ien kanssa tästä tulee todella miellyttävä kaveri.
Edit: Käyttöliittymä on nopeudeltaan hitaanlainen. Ei siis aina vastaa käskyihin rasvattunasalamana. Siedettävän rajoissa tuo hitaus kuitenkin on.
9.12.09 Edit: FwPatcherilla käyttämällä saa tohon nopeuteen aimo harppauksen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
89%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

toiminut itsellä todella hyvin vaikkakin hieman hidas juuri kanavan vaihdossa ja käynnistyksessä, tarkka kuva hd piuhalla

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
jeujeu
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Vuoden toiminut ihan hyvin. kaikki äänitykset onnistunut ja mainio kuvanlaatu hdmin kautta.

Miinuksena, todella hidas käynnistys ja kanavanvaihto.En tiedä auttaako viimeisin päivitys moiseen,en ole päivittänyt.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
20%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Kokeiltu on ja viimeistä kertaa. Todennäköisesti sain maanantaikappaleen, mutta boksi hajoili jatkuvasti. Sääli, sillä kuva oli hyvä ja ominaisuudet hintaan nähden passelit. Tosin rakkine oli todella hidas.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hinta/laatusuhde todella hyvä. Minulla on tai on ollut tätä ennen neljä tallentavaa digiboxia ..... tämä on ollut selkeästi toimivin

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
40%
Jamper
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Toimiva paketti. Leffojen siirto pc:lle usb-kaapelilla "turbolla" 15min 1,5h leffa (turbo päällä tosin boxia ei voi muuhun käyttää). Hijaisempi ääniltään kuin läppäri. Ohjelmaopasta voi käyttää kahdella eri tavalla ja pikatallennus yhdellä napin painalluksella. Helppo kuin vanha VHS video. Kuvan laatu riittävän hyvä, ja HUOM. kannattaa lukea käyttöohjeet ja testata laitetta ennen kuin arvioi. Kertaakaan ei ole ollut mitään häiriöitä tai vikoja vielä tämän 2kk aikana. Tallenteiden editointi toimii mainiost (voi leikata mainokset pois tai leikata tallenteen moneksi eri osaksi, helpottaa pc:llä editointia) Voin suositella koti- ja harrastekäyttöön. Toki kaukosäätimen keinunäppäimet vaatii harjoittelua ja ohjelmien uudelleen nimeämisessä pitää seurata ruudulta ettei tarvitse koko ohjelmanimeä kirjoittaa alusta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Joo nyt on kyseinen boksi ollut jo useamman kuukauden käytössä. Lyhyesti sanottuna boksi on keskiverto. Hieman syitä:
+Talletus
+Suhteellisen halpa
+Mielestäni aika helppo käyttöinen

-HIIIIIIDAAAAAS... Eli kanavan vaihto,käynnistys talletuksen aloittaminen.. (En tiedä onko muissa bokseissa, mutta nauhoitus vaatii 3 min aikaa lähteäkseen käyntiin. Se on mielestäni huonopuoli, esimerkki: Tulin kotiin ja huomasin että suosikki ohjelmani on alkanut ja yritän saada nauhoituksen päälle niin se käynnistyy 3 min päästä siitä kun sen on laittanut ajastukseen. (vaikka ohjelma olisi jo käynnissä.
-Loota lämpiää
-Raksutus
-Näppäimistä ei välillä tiedä tottelevatko vai johtuuko vain siitä että loota on nii hidas

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
80%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Laite on ollut käytössä 2 kuukautta. Kuva skaalattuna on hyvä ja sitä on miellyttävä katsoa.
Toimimaton, tai oikeammin silloin tällöin toimiva kaukosäädin pilaa muuten hyvän laitteen. Kaukosäädin reagoi painalluksiin toisinaan nöyrästi ja välillä vain joka 4-5 painalluksella, jos silloinkaan. Tallennusasetusten läpisaamiset ovat tuskaisia ja hermoja raastavia kokemuksia. Jos kaukosäädin toimisi edes välttävästi, arvosana olisi ainakin kahta pykälää parempi. Nykyisellä kokemuksella en hankkisi enää samaa laitetta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Muutaman kuukauden ollut. Kavavien vaihto hidasta,käyttöohje surkea
käynnistyminen hidasta. Tallentaminen ei aina onnistu."Lennosta"(aloittaa nauhoituksen kesken ohjelman) jos tallentaa kanavaa niin vain ko. kanavanipun ohjelmia voi katsoa,muista kananipuista ei signaalia. Kaikenkaikkiaan pettymys siihen nähden kuinka on ollut kehuttu laite. Humax:n vastaava huomattavasti parempi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Eilen ostin kyseisen laitteen.Kanavien haku auto systeemillä ei toiminut.Valitsin pikahaun toisin kuin ohjeessa neuvotaan.Kaikki kanavat löytivät pikahakua käyttäen.Laite on todella hiljainen ja hyvin toimiva.Vähän vanhempi telkkari kun on niin kuvanlaadussa selvä parannus.Tein boksiin ohjelmapäivityksen ku se siitä ilmoitti ja kaikki meni nopeasti ja kivuttomasti enkä tarvinnut tietokoneen kautta ruveta päivittämään.Jäljelle jäi vain nautinnolliset katseluhetket.Todella toimiva paketti.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
60%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Toissapäivänä avattu laatikko
Toistaiseksi superb
Äänetön

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
25%
Selmi
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Pari päivää oli käytössä. Maksukanavat eivät näkyneet, valitti "Ei signaalia". Päivittäminen ei onnistunut verkon eikä varsinkaan tietokoneen kautta vaikka kaikki konstit kokeilin.
Vaihtoon lähti samantien.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Pari viikkoa ollut käytössä. Kaiken on tallentanut oikein, ei kertaakaan ole mennyt jumiin. HDMI:n kautta skaalattu kuva hyvälaatuinen. Tällä jopa jostain syystä parani telkkarissa ilmennyt lievä haamukuva ilmiö, esim uutisten alareunassa vaakasuuntaan rullaavasta tekstistä.

Ainoan pienen miinuksen voisi antaa laitteen reagoimisesta kaukosäätimeen, siinä pieni viive, mutta signaalin ottaa kuitenkin aina vastaan. Tähän kuulemma tulee parannus kun päivittää tuoreimpaan firmwareen, mutta sen teen vasta lähitulevaisuudessa.
Pientä surinaa kone pitää, mutta itseäni se ei haittaa ollenkaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
Sahib
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Tänään kävin ostamassa ja tyytyväinen olen. Nopea käyttöönotto ja tallennukset hoituu kätevästi ohjelmaoppaan kautta. Pientä ääntä pitää (Topfield tf6000:seen verrattuna), mutta se ei häiritse.
Ei mitään lämpöongelmia niinkuin joillakin oli ollut.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.