Topfield TF-400PVRc

Topfield TF-400PVRc
Valmistaja: Topfield | Kategoria: Digiboksit (kaapeliverkkoon)
Tuotetta myydään myös nimillä: Topfield TF400PVRc
PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 250GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 2
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Ei
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) PST1-TF400PVRC / PST8-TF400PVRC / PST9-TF400PVRC / TF400PVRC / TF400PVRc / YR7_PST1-TF400PVRC
Tuotteen EAN-koodi(t) 8809210290971

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

Co265
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Boksi on toiminut melko hyvin, mutta satunnaiset (2-3 kertaa viikossa) jumitukset häiritsevät toisinaan. .... E-13 vikaa pukkaa tasaisin väliajoin, kun vaihtaa kanavaa. Kuva jämähtää paikoilleen ja vain virtakytkimestä saa laitteen takaisin tolpilleen. Toisinaan laite haluaa vielä tämän jälkeen hakea kanavat uudelleen.
Toisinaan E-13 pukkaa kesken tallennuksen, eikä kovalevyn tallennusta pysty katsomaan. Joskus tallennusnappia saa painaa useamman kerran ja laite ei tunnu reagoivat mitenkään ja vasta muutamana minuutin viiveellä tallennus saattaa lähteä päälle.
Muutaman kerran laite on tiltannut niin, että kellonaika jäi näyttöön, vaikka laite oli päällä. Sinänsä tämä ominaisuus ei olisi haitannut, mutta kello ei pysynyt enää ajassaan ja siten ajastuksen käyttö oli mahdotonta.
Ihan jees halpis paska tämä siis

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
13.4.2011
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Alkuun pieniä ongelmia EPG kanssa. Näytti vain kolme päivää eteenpäin. Päivityksellä parani ja on toiminut erinomaisesti. Tallenteita tuhansia tunteja ja vain pari tallennetta on jäänyt bittiavaruuteen. Pieni miinus USB:n puuttumisesta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
83%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

On ollut hyvä boxi. Vajaan vuoden ollut käytössä, eikä paljon valittamisen aihetta ole ollut. Koko ajan ollut 10-20 viikoittaista tallennusta ja kaikki tullut mukisematta kovalevylle. Ainoa pieni miinus boxin satunnaisesta jumiutumisesta eikä sekään ole kummemmin haitannut.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
80%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.