Topfield TF-600PVRc

Topfield TF-600PVRc
Valmistaja: Topfield | Kategoria: Digiboksit (kaapeliverkkoon)
Tuotetta myydään myös nimillä: Topfield TF600PVRc
PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 320GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 CVBS
HDMI? Kyllä
Digitaalinen ääni Toslink
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Lisätietoja Sisäänrakennettu WLAN-adapteri sekä WWW- ja FTP-palvelimet mahdollistavat laitteen käytön Internetin ja kodin lähiverkon yli langattomasti.
Valmistajan tuotekoodi(t) PST8-TF600PVRC / PST9-TF600PVRC / TF600PVRC / TF600PVRc
Tuotteen EAN-koodi(t) 8809210291183

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

Julle1
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Digiboksi on erinomainen TAITAA OLLA KÄYTTÄJISSÄ VIKA
600 on niin hienoa tekniikkaa jota ei kaikki ymmärrä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
9.3.2012
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Vaihtoin Topparin TF5100PVRc HDMI boxin TF600PVRc:n. Pettymys oli valtava. Maksulliset kanavat pätki ja nauhoitettujen ohjelmien katselu ei onnistu lainkaan. Tallenne pyörii jonkin aikaa, jonka jälkeen se rupeaa nykimään ja toisto katkeaa. Toppari on saanut aivan liian hyvän maineen laadustaan ja käytettävyydesttän. 5100 malli on hyvä boxi, mutta tuotekehitys on ottanut takapakkia aika pahasti. 600:n laatu on aivan pas... eikä wlanin lisääminen boxiin ole tuonut mitään lisäarvoa, koska se toimii milloin huvittaa ja on järkyttävän hidas. Seuraava boxi ei ole Toppari, valitettavasti!!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

USB mahdollistaa nopean tiedonsiirron? Miten tuollaista saa väittää? En ole ikinä törmännyt yhtä hitaaseen USBiin.. sehän siirtää tavaraa about elokuvan katseluvauhtia!!! TV ohjelmat kopioituvat yleensä, mutta leffat ja pidemmän ohjelmat eivät kopioidu vaan tulee erroria tai kopiointi menee loppuun ja lopuksi vain filen nimi on kopioitunut. Lisäksi kun USB kaapeli on kiinni laitteessa se aiheuttaa todella paljon häiriötä ja TV:n katselu on todellista tuskaa... Wlanin sain lopulta toimimaan WPA2 ei toiminut, piti laittaa WPA. Ohjeet WLANiin ja sen käyttis ovat surkeita. Pientä plussaa saavat erikseen asennettavat ohjelmat jotka parantavat käytettävyyttä. Näitä ohjelmia ei varmasti perus Pirjo kuitenkaan osaa asentaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Minulla on Humaxin 9200 antenniboksi, johon olen ollut erittäin tyytyväinen.(ja nyt vielä tyytyväisempi) Vaihdoin kämppää ja tarkoitus oli ostaa Humaxin 9500 kaapeli boksi, mutta en löytänyt sellaista mistään, joten ajattelin kokeilla tätä Topfield 600 PRVc:tä. Topfieldiä on ylistetty kaikissa testeissä, etenkin sen käytettävyyttä. Boksi oli kuitenkin todellinen pettymyksien pettymys. En ole vielä syventynyt laitteeseen juuriaan myöten, mutta jo nyt voin todeta sen olevan käytettävyydeltään ja luotettavuudeltaan täysi p..ka. Harmittaa vietävästi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
40%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Yhdyn täysin ipnurmen kommenttiin laitteesta.Lisäksi oletan että laitteen tuuletus ei toimi kunnolla,koska mitä pidempään se on päällä,sitä hitaammaksi se käy ja jumittuukin silloin tällöin. Alussa oli tekstitystenkin kanssa ongelmia. Jätti tekstittämättä satunnaisia välejä. Uusi päivitys(cable ready)auttoi asiaa muttei mielestäni täysin sitä poistanut. Kerta kaikkiaan olen pettynyt tähän ostokseeni joka maksoi 399 vielä tammikuussa 2009. Olen perusboxeillakin tavannut parempaa toimivuutta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
60%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Laite ostettu marraskuun lopulla kun hintakin vielä oli korviahuumaavan korkealla...
No!
Alusta asti on maksullisella puolella ollut tätä mosaikkiipeliä, ja olen haukkunut kaapeliyhtiötäkin, siis turhaan.
Tuli sitten kevään ohjelmistopäivityksen aika, ja kas kas E-13 kuvaruudulle eikä muuta.
No takuuhan on voimassa vielä joten takkuu huoltoon... Piip PiiP Piip (poistettu monta kirosanaa ja muuta painokelvotonta keilenkäytön kannalta...) ja kun laite sitten takuuhuollosta tulee yli kahden kuukauden päästä (kyllä huolto ei kestänyt kahta kuukauttakaan, mutta minulle laitetta ei palautettu ennenkuin... niin nyt!) Ja vot laite kytketään kotona ja mitä mitä, sama mosaikistumisilmiö edelleen maksullisella kanavalla...kuten varmaan ymmärrätte nyt tuli pari kirosanaa... anteeksi!
Niin olen myös yrittänyt kytkeä tätä tuohon langattomaan yhteyteen, mutta sekin on turhaa, kuten myös usb yhteyden kautta, sitäkin turhaan...Vista ei tunnista laitetta...eikä taida laite itse tunnistaa itseäänkään.
Joten sellaisia tuntemuksia tällä kertaa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
80%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Topfield TF-600PVRc on ollut erittäin suuri pettymys. Kuvakelauksen maksiminopeus 6x on aivan käsittämättömän hidas näin ProCasteriin tottuneelle. Laite tuntuu muutenkin reagoivan ikävän pitkällä viiveellä lähes jokaiseen napin painallukseen. Yleensä sitä päätyy painamaan jotain nappia uudelleen kun mitään ei tapahdu, ja huonostihan siinä sitten käy kun se laite viimein alkaa toimintoja suorittamaan.

WLAN:iakaan en saanut jostain syystä toimimaan Buffalon AirStation tukiaseman kanssa, ainakaan WEP64/128 salauksella. Jouduin lopulta ottamaan salauksen kokonaan pois päältä, jolloin laite viimein onnistui hakemaan itselleen IP-numeron. Vaikka naapurustosta näyttää muutama avoin verkko löytyvän, en omaani kuitenkaan haluaisi täysin ilman suojausta pitää...

Eikä tässä vielä kaikki, nimittäin tallennusten ajastamisessa tuli vastaan vielä yksi erittäin ärsyttävä ominaisuus. Jos ajastan esimerkiksi ohjelman A joka arkipäivä klo 20-21 aikakorjauksella +5min (koska tähän aikaan ohjelmat ovat kovin usein himpun verran myöhässä ja ilman aikakorjausta jää lopusta usein osa pois), niin ohjelman B ajastaminen samalta kanavalta minään arkipäivänä klo 21-22 ei onnistu. Laite vain toteaa kylmästi että "sama ajastus on jo olemassa". En olettaisikaan laitteen tallentavan samaa streamiä kahteen eri tiedostoon, vaan olettaisin sen tajuavan vaihtaa seuraavaan ajastukseen. Ainakin vanha ProCasterini osaa tämän.

Enpä olisi kuvitellut laitteen olevan näin surkea käytettävyydeltään, ottaen huomioon Topfieldin maineen laadukkaiden digiboksien valmistajana. Odotin kyllä jotain huomattavasti parempaa ostaessani yhtä Verkkokaupan kalleinta digiboksia.

Kiikuttaessani laitetta takaisin Verkkokauppaan, mahdollinen vaihto/palautus tyrmättiin tiskillä heti kättelyssä. Nämä olivat kuulemma laitteen ominaisuuksia eivätkä varsinaisia vikoja, jolloin laitetta ei voitu ottaa enää takaisin. Lisäksi Verkkokaupan myymälästä ostetulla tuotteella on palautusoikeus vain jos laite on täysin käyttämätön ja paketti avaamaton. Kyllä, minä siis jouduin käynnistämään laitteen todetakseni nämä krhm, ominaisuudet. Että se siitä Verkkokaupan mainostetusta 14 päivän palautusoikeudesta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
86%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.