PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 2
SCART 1? RGB, CVBS
SCART 2 S-Video, CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Lisätietoja http://217.152.192.35/salora/dokumentit/Salora_PVR_S600C_Fi.pdf

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

Ville Kontio
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Salora S-600 C digisovitin toimii hyvin, mutta joka päivä tsekkaa HDD:n usein ja samalla katkaisee tallentamisen harmillisesti.
Mikä avuksi tällaiseen tilanteeseen?

Ville Kontio
Espoo

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
13.10.2010
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Edelleen vikana toiston aikana sammuminen. Katkaisee samalla tallennukset. Saloran tuki lupasi korjailla asian, olivat huomanneet saman ongelman.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ostin laitteen ammattiyhdistyksen tarjouksena suoraan saloralta, kun sai kaupanpäälle Saloran normiboksin. 399€+pk.

Ihan hyvä boksi. Tekstitv hidas ja ei alsivujen selausta, mutta saloran asiakaspalvelu kertoi, että sitäkin kehitellään.

Boksi on muutaman kerran sammuttanut itsensä kesken katselun, mutta päivityksen ja tehdasasetuksien palautuksen jälkeen ongelman pitäisi poistua.

Ajansiirtoa en pidä päällä kuin tarvittaessa. Se pitää ottaa huomioon monen kanavan tallennuksessa, että kanavanippujen vuoksi osaa kanavista ei näy jos useita tallenuksia päällä, riippuen mitä kanavaa tallentaa. Myöskään ajansiirto ei toimi jos kahta kanavaa tallentaa. Katsoa voi kolmatta jos kaksi kanavaa tallentaa.

Mukaan tuli äänipiuha, usb-johto ja scart. Hyvä paketti.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
Freduu
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Voisiko joku auttaa kun ei piru vie tallenna tämä boxi?? Painan pikatallennusta "Tallennus epäonnistui" Laitan ajastimella tallennuksen "Tallennus epäonnistui"

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
henkkako
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Varma peli kuin Valmet-traktori. Sain halvalla (380 euroa)liikkeen avajaistarjouksena Turusta. Muijakin oppi heti käyttämään. Uusi softa tuli verkkoon toukokuussa 2007. Suomenkielinen puhelintuki on hyvä juttu. Välillä kun on liikaa nauhoituksia yhtäaikaa päällä saattaa dissata jonkun (kanavat kun sattuu olemaan silloin tällöin eri nipussa) ja skannata koko levyn kesken nauhoituksen. TV-kuvan ajansiirto kannattaa kytkeä pois jos on paljon tärkeitä nauhoituksia ajastimella.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Sika hyvä, vaimo joka vihaa elektroniikkaa, on täysin myyty laitteeseen. Toimii kun juna. negatiivistä ehkä toi kaukkari joka on liian kevyt, tippuu helposti, muuten erinomainen!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Helppokäyttöinen ja riittävillä ominaisuuksilla varustettu purkki. Perustekniikaltaan sama kuin "testivoittaja" Kaon KCF-N620. Softa kuitenkin vaikuttaa osin keskeneräiseltä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Vaikuttaa ihan toimivalta laitteelta.
Hinta n.419€
Kattavat tiedot laitteesta:
http://217.152.192.35/salora/dokumentit/Salora_PVR_S600C_Fi.pdf

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.