diVISION DTV3700

diVISION DTV3700
LCD / 37" / 1080p / 1200:1 / PAL
Kategoria: Taulutelevisiot
Tyyppi LCD
Koko? 37"
Resoluutio? 1080p (1920x1080, progressivinen)
Kontrasti? 1200:1
Vasteaika 6ms
Paino 17,7kg
Mitat (LxKxS) 931mm x 637mm x 126mm
Formaatti PAL (Eurooppa)
DVB-T -virittimiä? 1
HDTV-viritin Ei
CI 1
Conax? Ei
VideoGuard Ei
DVB-tekstitys? Kyllä
MHP? Ei
HDMI? 2
VGA 1
Komponentti? Kyllä
Analoginen RCA-ulostulo Kyllä
PiP Kyllä
Kaiuttimet Kyllä
Valmistajan tuotekoodi(t) 705.90 / DTV3700 / DVT3700
Tuotteen EAN-koodi(t) 6430012940867 / DTV3700

 
 • Koko (Näytön tuumakoko (valmistajan ilmoittama))

  Näytön tuumakoko kertoo, kuten nimikin sanoo, television kuvaruudun halkaisijan kulmasta kulmaan, tuumia käyttäen.

 • Resoluutio (Näytön natiiviresoluutio (tarkkuus pikseleissä))

  Näytön natiiviresoluutio kertoo sen, kuinka monta kuvapistettä television näytöllä on. Näytön resoluutio ilmaistaan yleensä vaakarivin kuvapisteiden ja pystyrivin kuvapisteiden kertomana (esim. 1920x1080), mutta teräväpiirtotelevisioissa käytetyt formaatit ilmaistaan tämän sijaan käyttämällä joko termiä 1080i (1920x1080), 1080p (1920x1080) tai 720p (1280x720). Nämä kolme ovat teräväpiirtotelevision kolme standardia tarkkuutta ja mikäli televisio käyttää jotain näistä kolmesta tarkkuudesta ns. natiivitarkkuutenaan, ei kyseistä tarkkuutta käyttäviä teräväpiirtolähetyksiä katsottaessa tarvita kuvan laatua huonontavaa tarkkuuden skaalausta. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä suurempi näytön natiiviresoluutio on, sen parempi kuvanlaatu sillä voidaan saavuttaa.

 • HDMI (HDMI-sisääntulojen määrä)

  HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli taulutelevisioon liitetään HDMI-liitännällä digitaalinen kuvanlähde, kuten esim. digiboksi tai DVD-soitin pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde (esim: 3000:1))

  Kontrastisuhde kertoo siitä, miten selkeästi televisio pystyy erottelemaan eri värien ja valoisuuksien eroja. Mitä suurempi kontrastisuhde on, sen parempi värien ja kirkkauden erottelu televisiossa on.

 • DVB-T -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-T -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-T -virittimiä, toimii televisio itsessään myös ns. antenniverkon digiboksina, eli antennivastaanottoa käytettäessä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • DVB-C -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-C -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-C -virittimiä, toimii televisio itsessään myös kaapeliverkon digiboksina, eli kaapelitelevisioverkkoon kytkettynä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-kortinlukija)

  Sisäänrakennettu Conax -korttipaikka mahdollistaa maksullisten kanavien katseluun tarkoitetun maksukortin liittämisen laitteeseen.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen tyyppi)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • Komponentti (Komponentti-sisääntulo (Y/Pb/Pr))

  Komponentti-liitäntä on analoginen videolaitteiden kytkentätapa, jossa kuva erotellaan eri väreiksi ja nämä värit välitetään omissa johtimissaan lähtölaitteelta (esim. DVD-soittimelta tai digiboksilta) televisioon. Komponentti-liitäntä on analogisista liitäntämuodoista kuvanlaadultaan paras, mutta sen rinnalle ja ohi ovat nousseet täysin digitaaliset kytkentätavat kuten DVI ja ennenkaikkea HDMI -liitännät.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden myöntämä hyväksyntä laitteille, jotka yhtiöt ovat tutkineet ja todenneet yhteensopivaksi em. standardin kanssa. Cable Ready HD -hyväksyntä vaatii laitteelta mm. sisäänrakennetun kaapeliverkon virittimen, sisäänrakennetun Conax -moduulin, tuen teräväpiirtolähetyksille, tuen Conax -korttilinkitykselle sekä tuen MPEG-4/AVC -videomuodolle.

 • 3D (3D-tuki)

  3D-tuella varustetut televisiot osaavat toistaa 3D-videota ja sisältävät yleensä liitännät 3D-laseille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että yleensä pelkkä 3D-televisio ei riitä esim. Blu-ray 3D-elokuvien katseluun, vaan myöskin Blu-ray -soittimen täytyy tukea 3D-elokuvien toistoa. Nykytekniikkaa käyttäen kaikilla 3D-elokuvaa seuraavilla katselijoilla tulee kullakin olla omat 3D-lasit päässään.

 • 3D-tekniikka (3D-lasien tekniikka)

  Antenna Ready HD -hyväksyntä tarkoittaa sitä, että televisio on riippumattoman testauslaitoksen puolesta hyväksytty antenniverkon teräväpiirtolähetysten vastaanottoon. Käytännössä siis tämä tarkoittaa sitä, että Antenna Ready HD -tarralla varustettu televisio toimii, takuulla, antenniverkon HD-lähetysten kanssa.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

jatkoa tohon edeliseen hekon kommentiin, niin itse vedän tietokoneelta kolmen metrin dvi->hdmi kaapelilla kuvan telkkuun ja saan aikaseksi progvessiivisen 1920x1080xh:67kHz&v:60Hz(telkusta kattoin hertsit ja näytönohjaimelta oon säätänyt 60Hziin) kuvan.
(lomitettu kuva paljastuu työpöytä käytössä helposti kun ohjelma ikkunaa sirtää, niin se muttuu epä tarkaksi ja saattaa hieman palikoitua liikkeen aikana, etenkin tekstitä sen huomaa parhaiten)

kyseinen resoluution toiminut edellisellä radeon x1950gt ja nykyisellä radeon hd3850 catalyst 8,7 ajurista lähtien.
samaten lähes kaikki alemmat resoluutiot toimivat hyvin ja matalempien resoluutioiten skaalaus erittäin hyvää tasoa, ettei se paljon yhtään sumenna kuvaa.

windows/linux työpöytä käytössä ei kannata käyttää DYNAAMISTA tilaa kun tietyillä taustakuvilla ja ohjelma ikkunan siirron aikana vaihella tausta valaisu tehoa lennosta.

samaten katselu kulma on erittäin hyvä kun kattoo sivulta kun kuva ja värit säilyy ainakin mulla täysin sivulta katottunakin.
mustan värin sävy on todella syvä ja tumma, valkonenkin näyttää erittäin puhtaalta ja muutenkin väri sävyt näyttää lerittäin hyviltä.

kake on muuten hyvä, mutta telkun sisäisille valikoille ja asetus valikon risti ohjaimen suunnittelu on mennyt mönkään.
elikkä risti ohjaimen keskellä on menu/peruutus nappi ja risti ohjainemeen nähden OK nappit on vasemmassa ala kulmassa 1napin ylä puolella joka on kans pieni.
sen takia valikoita on vähän epä loogista käyttää, mutta muuten kake on muuten hyvä.

sdif liitäntä on kans pistetty aika velmusti vasempaa kylkeen ja kun laittaa johon paikalleen, niin johtu saattaa pistää melko helposti silmään.

jos jäi jottain telkusta hampaan koloon, niin yritän parhaan mukkaan vastailla jos vain tiedän.
-----------------------
pientä päivitysta:
YASSElle et telkusta on olemassa 42tuumanen ja versio malli on muuten sama mut numerot on vain DTV4200

TIETONEROlle taas et palikoituminen etenkin tekstissä näkkyy lomitetussa(interlaced) tilassa (kuten aikasemmin mainitsin) ja samaten ohjelman ikkuna tullee vähän jäläki junassa kun siirrät nopeasti työpöytä käytössä, mut 3d/2d pelejä ja leffoja se ei haittaa kun niissähän ei tartte ikkunaa siirtää.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hinta/laatu suhde kymppi!Oiskohan tästä telkkarista isompaa versiota?

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Voi sanoa että kyllä tämän laitteen hinta/laatu suhde on ihan kohdallaan. Voin suositella ostamaan. Tätä telkkaria pitää vain hienosäätää kohdalleen kaikki asetukset siis kuva ja ääni niin hyvä tulee. Pitää mennä huoltovalikkoon ja laittaa surround päälle niin äänet on tosi hyvät. Voin suositella ostamaan. Kaikki toimii niinkuin pitäänkin. Ihmettelen tuota ajastimet juttua kun tuossa ohjekirjassa puhutaan tallennustiheydestä että onko tässä joku tallentava ominaisuus???
Minulla on tämä kiinni tietokoneessa 5 metrin DVI->HDMI kaapelilla. Minulla ei ole tapahtunut tuota ikkunan siirrossa tapahtuvaa epätarkkuutta tai palikoitumista liikkeen aikana. Telkkarin sisäinen digiboksikin on osoittautunut tosi hyväksi ei pätki eikä palikoidu yhtään ja kuvakin on tosi hyvä verrattuna scartilla liitettyyn vanhaan finluxin digiboksiin. Jalusta on tukeva eikä ole mikään hötky telkkari. Plussaa siitä että jalusta oli valmiiksi kiinnitetty. Ei minua ainakaan tuo conax adapteri häiritse yhtään ei tuo niin paljoa tule näkyviin että häiritsisi. Kaukosäädin on minun mielestä ihan riittävän hyvä. Napit on vähän oudosti sijoitettu mutta hyvä silti kun tuohon tottuu. Napakan oloiset napit.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Todella hyvä töllö, minun mielestä parempi kuva digi-lähetyksissä kuin muilla FullHD televisiolla.

Tietokoneeseen liitettynä kuva todella tarkka ja elävä. Plussaa tuki 24p videolle. Katselukulmatkin tosi laajat.

Kaukosäädin on kuitenkin vähän huonosti suunniteltu näppäin sijoittelultaan. Valitkot samat esimerkiksi Hitachin telkuissa ja samaa on Samsungissakin.
Tyylikäs ulkokuorikin, ainoa mikä pistää silmään on hitusen ulkona törröttävä Conax-adapteri.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.