Vastaanotto? Antenniverkko (DVB-T)
Liitäntä? USB/USB2
HDTV? Ei
HDTV (MPEG-4)? Ei
Conax? Ei
CI? 0
Analoginen? Ei
Kaukosäädin? Kyllä
VideoIn? Ei
Lisätietoja Tämän USB-liitäntäisen digisovittimen avulla katselet vaivatta DVB-T -antenniverkon digilähetyksiä suoraan Windows XP- tai Vista-tietokoneelta. Ja YLE:n tekstitykset toimii satavarmasti!

* Lähetysten tallennus
* Arcsoft Totalmedia -ohjelmisto
* YLE:n tekstitykset toimii
* Sisältää pienantennin ja kaukosäätimen sekä paristot kaukosäätimeen.
Valmistajan tuotekoodi(t) DVBT-U2800 / DVBT-UT2000 blister pack / hpaivat
Tuotteen EAN-koodi(t) 0215080803896 / 6438148002022

 
 • Vastaanotto (Vastaanottomuoto)

  DigiTV-sovitin voi vastaanottaa yhtä monista digitaalisen television lähetysstandardeista. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • CI (CI-modulipaikkojen määrä)

  CI- eli Common Interface-liitäntä on digitaalisten vastaanottimien standardisoitu rajapinta erilaisten salauksenpurkujärjestelmien liittämiseksi. Jotta CI-liitännällä varustettuihin laitteisiin saadaan kytkettyä Suomen maksutelevisioiden salaukseen käytetty Conax-kortti, tarvitaan vielä lisäksi CI-liitäntään asennettava CA-moduuli.

 • Liitäntä (Liitäntätapa)

  Liitäntätapa kertoo sen, miten digisovitin kytketään tietokoneeseen. Yleisimmin käytetyt liitäntätavat ovat joko PCI tai USB. PCI-liitännällä kytkettävät digisovittimet sijoitetaan tietokoneen sisään, PCI-korteille varattuun korttipaikkaan, kun taas USB-liitäntäiset laitteet kytketään tietokoneen ulkoiseen USB-väylään. Eli PCI-liitännällä varustettuja digisovittimia ei voida käyttää kannettavissa tietokoneissa.

 • Analoginen (Sisältää myös analogisen virittimen)

  TV tuners can be connected via PCI-bus, PCIe (PCI Express) bus, FireWire or USB/USB2. The last two alternatives are used by external digital TV tuners.

 • HDTV (MPEG-2 HDTV -tuki)

  Mikäli TV-korttia halutaan käyttää MPEG-2-pakattujen HDTV-lähetysten (High-Definition Television) vastaanottamiseen, pitää kortin tukea tätä ominaisuutta.

 • HDTV (MPEG-4) (MPEG-4 HDTV -tuki)

  HDTV (lyhenne sanoista High-Definition Television) ja tarkoittaa teräväpiirtotelevisiolähetyksiä. Mikäli TV-korttia haluaa käyttää MPEG-4-pakattujen HD-lähetysten vastaanottamiseen, pitää kortissa olla HDTV MPEG-4-tuki.

 • Kaukosäädin (Löytyykö laitteesta kaukosäädin?)

  Joidenkin TV-korttien mukana toimitetaan kaukosäädin, jolla pystyy ohjaamaan TV-kortin toimintaa (katseluohjelman kautta) sekä muita tietokoneen ohjelmia.

 • MPEG-2 purku (Rautapohjainen MPEG-2 -purku)

  MPEG-2 on yleisin televisiolähetyksissä käytetty pakkausstandardi ja on yleisesti käytössä DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC-lähetyksissä. MPEG-2-pakkausta käytetään sekä tavallisissa että teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-2 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • MPEG-4 purku (Rautapohjainen MPEG-4 (tai AVC) -purku)

  MPEG-4 on edistyksellinen video- ja äänenpakkauksen säiliöformaatti, jota käytetään erityisesti teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-4 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • VideoIn (Analogisen videon sisääntuontiliitäntä (esim. S-Video))

  Joissain televisiokorteissa on sisääntulo videosignaalille. Liitännän kautta korttiin saa kytkettyä ulkoisen videolähteen ja kaappaamaan ja muuntamaan kuvan digitaaliseen muotoon.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Halpa ja toimiva digisovitin!
Mukana tuleva ohjelmistokaan ei kuormita ainakaan Acer Oneani (1,6Ghz/1Gt/120Gt).
Prossun käyttö siinä 30-60%.

Mukana tulevalla antennilla näkyy joskus paremmin kuin erillisellä, eli ei kannata ostaa heti erillistä!

Plussaa ohjelman tallennusominaisuus.

---Miinuksena on todella nopea kuumeneminen, joten siitä lähtee yksi tähti. (Johtuukin koneen huonoista USB:eista, joten 5/5)---

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Haukkuu hintansa mennen tullen. Käyttiksenä Windows 7 64bit.

Oman koneen sijainnista johtuen(kerrostalokoppero) laitoin jatkoksi 1,5 m antennikaapelin ja 6,90€ sisäharavan, kaikki ne kanavat näkyy, mitkä pitääkin. Antennikaapelia siis yhteensä n. 3 metriä ja kuva ei siitä kärsi.

Laitteen omalla antennilla ylen tv- ja radiokanavat jäivät piiloon, en kyllä sillä ole paikkaa hakenutkaan, kun niin lyhyt kaapeli. Kotelon päältä ei toiminut.

Näin äkikseltään puutteina lelumainen kake ja teksti-tv, jonka selaaminen hidasta. Kake pieni ja pelkät perustoiminnot, nakkisormisilla palaa pinna. Teksti-tv:llä sivumuistia ei ole, enkä ole löytänyt mahdollisuutta syöttää sivunumeroa, vaan pitää edetä sivu kerrallaan askeltamalla.

Pari kertaa olen kokeillut tallentamista ja tähän saakka on toiminut. Kuumentumisongelmaa en ole havainnut. Tähän saakka pisin yhtäjaksoinen käyttöaika n. 2 tuntia, joten miten lienee pidemmässä käytössä.

Tuote on hyvä hätävara ainakin meikäläiselle keskivertokuluttajalle.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Tuotteen hinta on laitettu matalaksi, odotukset eivät hintaan nähen olleet korkeat hankkiessani tuotteen. kuitenki tuote yllätti laadullaan, itse tikun muovinen ensivaikutelma ei lupaillut paljoa ja nähdessäni antennin tiesin ettei sillä betonitalossa tee juurikaan mitään. tikun mukana tullut softa on toiminut käytöttäni hyvin. talon katolla sijaisevalla antennilla ja tällä tikulla näky kanavat todella hyvin eikä ole ollut minkäänlaisia ongelmia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Halpa ominaisuuksiin nähden, mutta ainakaan kaupungissa ei "kuuluvuus" ole paras mahdollinen. Jatkoin antennin piuhaa toisella, jotta saisi paremmin signaalia.

Toisaalta täydellinen signaali porukoilla kattoantennin avulla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Suoraansanottuna täysin paska laite! Erittäin paska kuvanlaatu jääkiekkoakaan ei voi kunnolla katsoa. EN SUOSITTELE!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
yourJoost
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

akisyren sen jo kertoikin! Todellakin paras hw -komponentti tietskaan!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Toimii hyvin mukana tulleella Total Media softalla.
DVBViewerillä yhdellä koneella hyvin. Toisella vaatii Total Media kanavahaut ja "startit" ennen kuin näkyy. Kaikki kanavaniput löytyvät hyvissä olosuhteissa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
vanhaukko
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Kelpo laite (5/5). Pilattu mukana tulevalla softalla (Verkosta uusi softa, johan pelittää). Parempi kuin Compro tai A-Link. Herkyys hyvä, lisukepiikkiantennillakin näkee Etelä-Suomessa varmaan melkein joka paikassa. Asento on kriittinen ja signaali löytyy hitaanpuoleisesti (älä hättäile), YLE ja muut näkyvät antennin eriasennoissa, seinästä näkyy hyvin. TotalMedia 3 ja 3.5 on p-eestä. Panostettu ainoastaan visuaaliseen ulkonäköön. YLEn teksti näkyy vain tällä ohjelmalla eikä myöskään talletu omalla poltto-ohjelmalla DVD:lle.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hintaansa nähden hyvä vehje! Ehkei ihan mökkikäyttöön, mutta kaupungissa erillisellä antennilla oikein laadukas. Ne jotka sanoo, että omalla antennilla ei näy kuvaa, niin kokeilkaa oikeeta antennia, toi oma antenni on vaa tollanen lelu. Miettikääs jos ne tunkis kunnon harava-antennin samaa pakettiin, niin olis paketilla kokoa. :DDDD

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Ite tyhmyyksissä ostin Reddo Dvb-T usb tikun ei toiminut vaihdoin tohon Fuj:techin tv tikkuun samaa paskaa eri logolla [img]http://www.smileyarena.com/emoticons/Main/Large_Mix/ahhhhhhh.GIF[/img]

Asun helsinkin keskustassa katon tuuletus\huolto reijästä pääsee katolle josta suora näkö yhteys pasilan tv torniin ehkä n:2km päässä

onse hienoo kun myyti pakkauksessa lukee käytä mökilla \ autossa tätä herkäksi viritettyä tv tikkua ja nauti ilmaisten DVB-T ohjelmien tarjonasta

mut jos ei edes toimi parin kilometrin suoralla näkö yhdeytellä tv tornista niin miten muka toimis liikuvassa autossa tai landella

muuta toimivuutta ei voi kokeilla kotona kun on kaapeli ( C )

ketuttaa tää digi paska kaapeli verkko eli mun talous ei hyötynyt mitään kun siiryttiin digi aikaan mut se teki mökki \ auto käytöstä lähes mahdottomaksi

90-luvulla tv näky mökilläkin melkein ilman virtintä oli metrin johto jossa rauta naula päässä tv1 tv2 mtv 3 ja nelonen näky tosi hyvin ympäri suomea 5€ viritimellä + rauta naullalla mut nyt EI edes oikeilla vehkeilla

no täytyy toivoo että ei tuu mökillä sade päiviä

[b]perseestä tuo DVB-t tekniikka häpeä yle \ digita[/b]

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
Digiootti
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Todella hyvä ja edullinen laite.
Olen asentanut tällaisen kolmeen eri koneeseen. Kaikkiin asennus onnistui hetkessä ja kanavat löytyi myös.
Mukanatulevalla antennilla ei näy kuin 10-15 km päässä mastosta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Aivan paska laite. Pelkät YLE:n kanavat löysi ja niillähän tarviikin niin maan helkkaristi.
Ja asun Tampereella (lähin masto 1km)

Loppuveto = Kasa ***kaa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Todella näppärä!
Itselläni toimii vistan media centerin kanssa molemmilla kakeilla. (läppärin ja sovittimen).
Loistava vehje on ja halapa!

*****

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Pikkuantenni on parempi käyttää täällä Tampereelta 40km poispäin kuin vintillä oleva talon antenni. Kanavat näkyvät selvästi ja tikku on todella näppärä käyttää.
Kaukosäätimen kun saisi toimimaan Media Centerissä ja Linuxissa niin olisi kyllä täydellinen systeemi.

Kannattaa laittaa kiinni tietokoneen emolevyn takalevyssä olevaan usb-liitäntään niin kanavat näkyvät parhaiten (vertailtu etupaneelin usb-paikan kanssa).

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Itselläni toimii todella hyvin laitteen omalla antennilla eikä tuossa softassakaan mitään valittamista ollut.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Halpa on mutta aika mahdotonta saada toimimaan. Netti on pullollaan ongelmia siitä että kukaan ei meinaa onnistua asentamaan tätä prujua ja että se vaatii useamman päivän työn ja perehtymisen.
Itse olen asennellut sitä nyt useamman päivän. Ja tulos on edeleen se ettei se toimi.
Hinta/laatu suhde 0 Koska se ei kertakaikkiaan toimi.

Älä missään nimessä osta mokomaa vekotinta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Aivan mahtava hintaan verrattuna! Oma tikkuantenni on sieltä mihin ei aurinko paista, mutta muuten hyvä. Softa on myöskin ihan ok varsinkin kun omassa koneessa reilusti tehoa ja muistia...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Mulla on ollut laite noin vuoden. Täällä Joensuussa mukana tulleella pikkuantennilla ei tee yhtään mitään, koska sillä ei näkymään yhtään kanavaa. Sen sijaan erillisellä antennilla sain kanavat näkymään jotenkin mutta sekin vaati kamalaa säätämistä. Varsinkin edellisessä kämpässä, joka oli vähän kauempana keskustasta vain osa kanavista näkyi täysillä palkeilla ja osa vain antennin paikkaa vaihtamalla. Sen sijaan nykyisessä keskustan kämpässä antennin paikalla ei näytä olevan niin paljon merkitystä.

Antenniverkkoa en ole päässyt laitteella testaamaan, koska toistaiseksi on ollut vain kaapeliverkkoa käytössä. Näin ollen koen, etten ole päässyt laitetta vielä kunnolla edes testaamaan.

Softasta mulla on ristiriitaisia kokemuksia. Totalmedia on tosiaankin aivan helvetin raskas ohjelmisto, mutta jostain syystä se on ainoa jonka kanssa tuon tikun saa pelittämään mukisematta. DVBVieweriä olen myös käyttänyt mutta jostain syystä se katkoo yhteyttä laitteeseen satunnaisesti. Syytä en ole saanut vieläkään selville miksi..

Hintaansa nähden ok laite, mutta en suosittele jos ei niitä kanavia saa haettua seinästä. Antennin kanssa kun saa säätää varsinkin jos asuu jossain syrjemmässä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ostin tämän tammikuussa, ja eilen se sitten simahti, bluescreenin jälkeen kone ei enää tunnistanut tikkua (tikulla on onneksi vuoden takuu). Koneen kaatumisia tulee ko. tikulla telkkua katsottaessa noin kerran kuukaudessa, vaikka uusimmat ajuritkin on asennettu. Ylen tekstit eivät näy media centerillä ja kaikki ylen kanavat tökkivät sillä. Dvbviewerillä toimii hyvin. Kaukosäätimessä ei patteri kestänyt kauaa ja mukana tulevalla antennilla ei tee paskaakaan.

Yhteenvetona voin todeta, että hintaansa nähden todella hyvä tikku jos omistaa dvbviewerin ja kestää muutamat bluescreenit.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Lähes täydellinen! Vähän vaati säätämistä mutta digi tv korvasi kaiken vaivan. Totalmedia ei toiminut joten käytän ProgDVBtä ja kaikki pelittää. Käytän myöskin antennikaapelia enkä sitä kakka-antennia joka tuli mukana :) Suosittelen!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
zeeii
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Yhdyn edellisiin. Hintaansa nähden loistava. Antennia en kylläkään edes koittanut, vaan löin tikun suoraa kaapelilla antenniverkkoon. Tikun oma ohjelmisto on ok, mutta itse katselen ProgDVB:llä ja kyllä pelittää. Tallennuskin toiminut moitteitta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Todella mainio kortti. Mukana tuleva softa helppokäyttöinen ja luotettava. Kuvanlaatukin yllätti minut täysin, aikaisemmin omistin Nebula PCI kortin (hinta 130€), ja siihen verrattuna kuva on teräväpiirtoa :D, ei nyt ihan, mutta melkein.
Hyvä, edullinen ja ostamisen arvoinen kortti.
Miinustakin on pakko löytää, laitetaan vaikkapa huono linux-tuki. Saa kyllä linuxissa toimimaan, ohjeet löytyvät linuxwikissä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Yleensä halpaa ja hyvää harvoin yhdistyy - tässä kylläkin. Vistan Media center näyttää tällä tikulla kanavat ja infotiedot hienosti. En asentanut kuin ajurit, koska Total Media ei päässyt tikkuun.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

20 euroon saa todella paljon vastinetta. Minulla on toiminut kaikilla katselu ohjelmilla loistavasti vistassa ja xp:llä. Kaukosäädinkin toimii mutta se pikku antenni on vähän turha jos ei asu jossain erittäin hyvän taajuuden alueella. Laitoin kiinni talon kattoantenniin, johan alkoi löytyä kanavia taajuus ja laatu 100%. Ei voi kun suositella tätä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Dvbviewerin kanssa moitteetonta toimintaa. Kaikki 9015 bda ajurit toimivat.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Todella hyvä, halpa, toimii myös Asus EEE PC:ssä. Antennikin toimii kun osaa sijoittaa sen oikeaan kohtaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Vajaa parikymppiä ei todellakaan ole paljoa, pikku puutteista huolimatta. BDA-ajurit tosiaan löytyvät, mutta tallennukset eivät pikaisella kokeilulla toimineet DVBViewerillä. Teki vain tyhjän tiedoston (vika saattaa olla kyllä muuallakin kuin sovittimessa..?). Omalla softalla tallennus toimii, mutta ei tallenna DVB-tekstejä. Oma softa on aika massiivinen, jonkinlainen kopio Windowsin Media Centeristä, mutta toimiva. Eli kaiken kaikkiaan hintaansa nähden ihan käypä peli, ainakin live-katseluun.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Erinomainen vehje. Mukana tulleella piiska-antennilla en löytänyt mitään, mutta johdolla seinään ja johan toimii. TotalMedia todella raskas vaikkakin toimii, mutta ostin tilalle DVBViewerin, joka on todellakin tuon 15€ arvoinen, ostaminen onnistui helposti PayPalilla.

Tällä on kaikki EM-matsit katsottu, nyt jos milloin on aika ostaa koneeseen erittäin kohtuuhintainen tv-kortti!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Toimii hyvin Helsingissä, jopa pikkuantenni antoi täydet palkit. Total Media -ohjelma on hieman raskas vanhemmille koneille, mutta sekin on toiminut hyvin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Olosuhteet:
Alkuperäisellä antennilla 4km Turun keskustasta.

Kuva ja ääni toimii täydellisesti, kaikki niput löytyy mutta YLE:n nipussa ei yksikään kanava näy. Minua tuo ei haittaa ollenkaan, sillä en katso YLEn kanavia, olisin joka tapauksessa poistanutkin ne.

Laitteen mukana tullut ohjelma toimii täydellisesti, DVBviewerillä vaikeuksia löytää kanavat eikä se edes löydä ylen kanavanippua.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
jukkoi
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Toimii tolla seinä antellilla tosi hyvin on täydet palkit ja tallennuskuva on hyvä, ainut huonopuoli oli et ei asentunut ajurit kun oli toi sp 3:nen. Jouduin sen poistamaan niin sitten rupes homma toimiin kannattaa hankkia jos tarvii halpaa ja hyvää tikkua.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

eihän tällä saa edes kanavia viritettyä! edes kaupunki olosuhteissa. yritin toisella ja paremmalla antennilla eikä miotään... käyttiksenä xppro.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Eipäs valiteta:D Tämä toimii kuin unelma, ei mitään vikaa ja vielä ilmaseks kun sai.
Tikun omaa ohjelmaa käytän ja toimii kuin unelma ja kanavissakin täydet palkit!

Ostettu erikseen antenni ja näkyy näinkin hyvin. Ei ole mitään ongelmaa ollut tässä kuukauden aikana. Vista alla. Ei ole mitään valittamista, ostakaa!;)

Niin siitä tallennuksen laadusta; kyllähän se katsottavaa on.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
Iguanodon
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Todella hyvin toimiva ja luotettava tikku. Asennus onnistui kerrasta eikä sen jälkeen ole ollut mitään ongelmia.
Toimii hyvin DVBViewer:in kanssa. Ylen tekstit toimii. Normaali antenniliitäntä mahdollistaa tikun liittämisen suoraan talon antenniverkkoon, mukana tulleella pienellä piiska antennilla ei tee mitään.
Tikku 20€ + DVBViewer 15€, monet monin verroin kalliimmat sovittimet ei kykene samaan luotettavuuteen ja toimivuuteen kuin tämä yhdistelmä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ostin kaverin suosittelemana kaksin kappalein. Nyt DVBViewerin avulla pystyy tallentamaan kahdesta nipusta yhtäaikaa, mikä oli tavoitteenanikin. Välillä vain DVBViewer ei meinaa osata päättää, kumpaa tikkua käyttää ensisijaisesti asetuksista huolimatta. Tikun mukana tullut softa on toimiva, mutta tallennuksen laatu on surkea.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
aaltootto
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Kuva tökkii, ei saatu toimimaan ajureiden päivityksellä. Kokeiltu 2 eri koneessa ei toimi kummassakaan. en suosittele.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Nähdäkseni kuva on ok. Laite toimii Vistassa mukana tulleilla ajureilla ja on ilmeisesti yhteensopiva myös Vistan Mediacenterin kanssa, samoin kuin XP:n Mediacenterin (MCE2005) kanssa. Selvä plussa on tikun tavallinen RF-antenniliitäntä, joten mitään välikaapelia erikseen ostetun antennin ja tikun väliin ei tarvita.

Mukana tullut Totalmedia 3 softa on peruskamaa, toimii mutta ei mitään erityistä. Joihinkin asetuksiin en ole löytänyt pääsyä ensiasennuksen jälkeen, mikä on selvä miinus softalle.

Tikun piirisarja on ainakin paperilla hyvä, sama piiri löytynee monesta muustakin USB-liitäntäisestä DVB-T kortista. Tarkemmat tiedot piiristä tuolta:
http://www.usbest.com.tw/EN/products_more.aspx?CategoryID=7&ID=18

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.