PiP? Ei
Tallentava? Ei
Virittimiä? 1
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 0
SCART 1? RGB, CVBS
SCART 2 S-Video, CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Ei
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) CX-FOXC / CX-FOXC II (Fin)
Tuotteen EAN-koodi(t) 8809095662542

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Digipakon edessä hankittu. Pidempään mietin tämän ja Topfieldin perusboksin välillä. Pienellä riskillä sitten päädyin Humaxiin, koska topfieldin kaukosäädin ei ole kovin mielyttänyt omaa kättäni.

Perusboksi, peruskauraa. Helppo asentaa ja käyttää. EPG voisi olla loogisempi ja huomattavasti parempi. Muutaman kerran kuva tökkinyt selkeästi boksista johtuen, mutta korjaantuu vaihtamalla toiselle kanavalle ja takaisin.

Kaukosäädin isohko kapula selkeillä näppäimillä, mutta tärkeintä että Prodigen 8-in-1 oppi tämän kaukosäätimen käskyt. Esimerkiksi Handanin kaukosäätimiä Prodige ei ole ymmärtänyt.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Eli... Boxi on ollut nyt reilut kaksi vuotta käytössä. Alunperin laite ostettiin vain sen takia, että jalkapallon MM-otteluita tuli myös digikanavilta. Sitten asiaan:

Asennus on todella vaivaton. Laite hakee kanavat ennätysajassa. Myös kuva-asetukset ovat kunnossa, jahka on sohvannurkkaan päässyt. Myös sijoittelu pitäisi sujua helposti laitteen kohtuullisen koon takia.

Käyttö on vaivatonta. Kaukosäädin loistaa yksinkeraisen helpolla käyttöliittymällään. Laite on myös tehokas, koska komennot menevät läpi pienestäkin kulmasta. Ja laite myös tottelee säädintä nopeasti - siis todella nopeasti.

Kuvanlaatu on hyvä - ja laite on kiinni 28" kuvaputkessa - sitä ennen oli 32" LCD-taulussa, josta virheet näkyivät hieman paremmin. Aivan topfieldin lippulaivamallien tasolle laite ei siis laadussa pääse.

Vastineeksi rahoille joudun antamaan 4:sen, koska laite oli 115€ hintainen silloin, kun se tähän talouteen saapui.

+nopeus
+helppous
+kestävyys (2vuotta käytössä ilman ongelmia)
+koko
+kaukosäädin, myös tehokas, mukava käteen

-ei mitään mainittavaa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Nyt viikon käytössä Welhon kaapelissa.Erittäin helppo asennus ja käyttönotto, erinomainen ääni,kuva.Ei mitään sivuääniä, aika nopea kanavanvaihto, sekä haku.Pienen opettelun jälkeen todettava että hintaansa nähden +++++ ostos.Suosittelen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Puolivuotta ollut käytössä. Kolmesti taitaa olla kaatunut, niin että virtajohto oli irroitettava, mutta muuten pelannut loistavasti. Hyvä perusboksi suht nopealla kanavanvaihdolla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Loistava boksi, ei mitään ongelmia ollut. VLP kaapeliverkkossa ollut käytössä yli vuoden verran

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Erittäin pätevä laite. Mitään ongelmia ei ole ollut Welhon kaapelissa. Kuvakin parempi kuin vanhassa Nokian 120C:ssä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Toimiihan tuo jotenkin. Oulun kaapeliverkossa pätkii aika hanakasti ja tekstitelevisio on syvältä ja poikittain. Yleensä sivulla on tekstejä useasta sivusta joilla ei ole edes käyty. Uusin softa sisällä ja sitäkään ei kaapelista löytynyt.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ihan jees laite kyllä. Mitä nyt pari kertaa vetässy vähän juntturaan, että on joutunu virtapiuhan nykäseen irti. Nopeat kanavan vaihdot erityistä plussaa...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Tuollaisen boxin ostin tuossa kuukausi sitten ja olen ollut kyllä laitteeseen täysin tyytyväinen. Hinta oli KPY:tä suoraan 59€.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.