PiP? Ei
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 80GB
Virittimiä? 1
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 0
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 S-Video, CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Ei
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Lisätietoja aitteessa on myös RGB-signaalin läpivienti kakkos Scartin kautta esim. dvd-soittimesta. Toimii sekä digiboksin päällä ollessa että stanby -tilassa.
Valmistajan tuotekoodi(t) Humax CXC-2000PVR

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kesällä 2004 otettu käyttöön, kovalevy hieman vaatimaton mutta riittää tavan käytössä eikä ole ollut pienintäkään harmia käytön kannalta. Väkinsinkin tulee mieleen kuin kauan se meinaa kestää, käyttö on kuitenkin ollut päivittäistä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Ostettu 2005 ja toimii edelleen.Erinomainen käytettävyys ja hyvä kuva. Laadukas laite ja kaikinpuolin hyvä ostos.Humaxin tuotteille ylivoimainen toimintavarmuus ja helppokäyttöisyys korostuvat kun ikää alkaa tulemaan laitteelle.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ostin kohta kolme vuotta sitten. Täydellinen vehje tarkoitukseensa. Ja kun olen päässyt vertailemaan muihinkin niin Humaxin ylivoimainen toimintavarmuus, helppokäyttöisyys ja hyvä kuva korostuvat selvästi edukseen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Itse hommasin boxin käytettynä ja nyt 3kk käytössä. Toimii täydellisesti ja ei mitään vikaa kuvassa & muussakaan! Toisen virittimen kaipaisi tällä hinnalla, mutta hyvä boxi ja kiintolevy vaihdettavissa! ISO PLUSSA!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

asiallinen laite se on tosin scart johto sais vaan olla pikkasen parempi. koska nykyisen scart johon takia. näkyy toisen kanavan varjokuva taustallaku kattoo toista kanavaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ostin laitteen muutama päivä sitten. Vaikuttaa toimivalta peliltä. Laitteessa on RGB-signaalin läpivienti kakkos-Scartin kautta esim. dvd-soittimesta. Toimii sekä digiboksin päällä ollessa että standby -tilassa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Yhdyn edellisten kommentteihin. Toimintavarma vekotin. Reilun vuoden ollut ja parikertaa on käynnistäessä ja kikkaillessa kaatunut joka on huomattavasti vähemmän kuin esim. dvd soittimeni :) Ärsyttävin piirre on just tuo, että valikkoja ja EPG:tä käyttäessä kuvan lisäksi myös äänikin katoaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Toimii täydellisesti, tosin melko kankea käyttöliittymä. Epg samantapainen kuin handaneissa, mutta silti jotenkin sekava ja ahdas. Vakiokovo aavistuksen verran liian äänekäs.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Hyvä vehje, tosin parhaimmillaan varmasti digivirittimellä varustetun TV:n kanssa. Pikkupuutteita joiden kanssa kuitenkin voi elää:
-kankeahko teksti-TV (läpisyöttö kuitenkin toimii)
-kun EPG auki niin kuva ja ääni katoavat
-tallennusten editointimahdollisuus puuttuu
-tallennettaessa ei voi katsoa vanhoja tallenteita tai oikeastaan tehdä mitään muutakaan

Hyvääkin löytyy mm:
+toimintavarma, ei ole kaatunut kertaakaan vaikka boxi on aina päällä (nyt n.8kk)
+kaikki tallennukset toimineet
+suht nopea kanavan vaihto

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laite hyvin toimivarma. Toisen virittimen puute joskus haittaa. Ominaisuudet melko peruskamaa. Sanoisin että loistava vaihtoehto kakkosdigiboxiksi, jos hinta ei haittaa. Ykkösboxiksi sitten kannattaa ostaa tuplavirittiminen boxi jos kukkaro vain kestää.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.