PiP? Ei
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 0
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink ja RCA
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) DVB-C6000 / dvbc6000 / DVBC6000 / DVBC6000160GB / S7545503
Tuotteen EAN-koodi(t) 6410075455034 / 6410075455034

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Itse sain ko. boksin aikanaan paikallisen markantalon konkurssimyynnistä 5€ hintaan joten ihan hyvä laite siihen hintaan, mutta... miinusta siitä että vain yhden kanavan tallennus kerrallaan vaikka 2 viritintä löytyy, aika järjetöntä että ei voi kahta nauhoittaa.. samoin nuo yleiset virtalähde ongelmat ovat ilkeitä jotka ilmenee kaukosäätimen toimimattomuutena tai laitteen toimimattomuutena, korjaantunee kyllä helposti parilla konkan vaihdolla, korjauksella hintaa ehkä euro.. mutta loppujenlopuksi ihan ok laite jos halvalla löytää, mutta ei kyllä tuota ovh hintaa kannata maksaa, myydäänkö tätä laitetta muka viellä?

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Aika surkea on boksi ku välillä ei pysty tallentamaan ja kuvasuhde pomppii 16:10 ja 4:3 välillä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
ricardo
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

"ProjectX:llä on helppo käsitellä suojaamattomat tallennukset, ja tiedonsiirto-ohjelma pelaa hyvin. USB 1.1. takaa tietysti sen että tallennusten siirrot ovat kokopäivän projekteja"

Kovalevy irti Handanista ja kiinni pöytäkoneeseen/ulkoiseen kovalevykoteloon.Sitten GETHAV nimisellä softalla siirto=> muutama minuutti/leffa.Siirtyy myös salatut ohjelmat.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
Janda
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Päivitysten jälkeen luotettava, hyvä EPG, hieman äänekäs ja tallennusten "ulos otto" vaikeaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
25.1.2010
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Juu napattiin heräteostoksena 129,- hintaan parikuukautta sitte ja olen tyytyväinen. Kuva on asiallinen ja tallennus toiminut tähän asti. Vasta kerran pitänyt tallentaa kahta päällekkäin että ei niin vakavaa:D Kevyttä kaatuilua joskus ilmassa, mutta minulla onkin hyvät hermot. Siirtymä C-foxista ei ollut kovin kivulias.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Ei ole mitään positiivista sanottavaa. Ei voi ohjelmoida tallennuksia edes muutamaksi päiväksi etukäteen, kun ne poistuvat sieltä keskimäärin kahden-kolmen päivän välein, jos tallennus on jostain syystä jäänyt sinne, niin yleensa kirjastosta löytyykin joku ihan muu ohjelma, tosi hyvä kaksoisviritin kun ei pysty tallentaa kerralla kuin yhtä kanavaa (pl. timeshift)... No ehkä kaukosäätimestä voi antaa plussan, se on selkeä ja hyväntuntuinen käteen. Älä osta tätä boksia!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
jimppa78
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ostin joskus 4v. sitten makso 499e. Muuten ei valittamista, mutta näistä ennen 06 rakennetuista kuivuu virtalähteen konkat korjaus ei maksa paljon ja jos osaa ite ni helppo homma. Tämä vika johtaa just jumittamiseen/ ei kakesta lähe päälle tai sammu yms. Itekin meinasin heittää menee, mut korjauksen jälkeen pelittäny jopa paremmin kuin uutena!!!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kohta 3 vuotta ollut käytössä, vuoden jälkeen vaihdettu ohjainkortti takuuna uuteen. Muuten toiminut moitteettomasti, toki virrankatkaisun vaativia jumeja on ollut, mutta niitäkin vain muutama.

ProjectX:llä on helppo käsitellä suojaamattomat tallennukset, ja tiedonsiirto-ohjelma pelaa hyvin. USB 1.1. takaa tietysti sen että tallennusten siirrot ovat kokopäivän projekteja.

Tänä päivänä ominaisuudet luonnollisesti auttamattoman heikot. Ja kuitti kertoo laitteen maksaneen elokuussa -06 434 euroa...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Itsellä toiminut hyvin kunhan ajastuksen loputtua sammumista ei laske ongelmaksi.

Suurin mikä harmittaa on toi hidas siirto ja hav muoto. Ja ettei suojattuja ohjelmia saa siirrettyä. Boksi rupeaa olemaan kohta täynnä lasten ohjelmia. Olisi kiva polttaa ne levylle ja tehdä tilaa kovikselle.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Kerran ollut korjauksessa, kaukosäätimen lopetettua toimintansa. Tekstityksessä ajoittain puutteita. Ja nyt on esiintyny käynnistys ongelmia, taitaa olla virtalähteen konkat hajalla. Melkeen voisin sanoa, että kiertäkää tämä kaukaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Joo qwickelle samantien kommentti että jos sinä Uuno luulet kyseisen romu TALLENTAVAN kahta kanavaa samaa aikaa ilman ajnsiirto toimintoa, niin käyhän lekurilla! Laite ei todellakaan tee niin eikä juuri tallenna yhtikäs mitään, koska ajastinlista tyhjenee n.kerran päivässä. Ottakaa nopeasti rahanne takaisin kuluttaja-asiamiehen kautta viimeistään, jos olette tehneet erheen ja ostaneet tuon romulootan. Se tulee olemaan jos ei vielä niin virhe ostos!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kyllähän tässä on pakko sanoa yhtyä tuohon qwicken kommenttiin, boksi tosiaan katkaisee virrat jos on tallennuksen takia lähtenyt käyntiin etkä ole itse sitä käynnistänyt.

Itselläni on vuoden ollut ko. boksi eikä ole mitään softaongelmia ollut = ei päivityksiä.

Olen todella tyytyväinen laitteeseen.

Kovalevy pitää samanlaista ääntä kuin pöytä pc:eissäkin, miksiköhän? Koska boksissa tosiaan on kiintolevy eikä mitään flash muistia..

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Te ette vain osaa käyttää laitettanne tai vika on teidän talojen verkoissa tms, koska meillä on toiminut ihan mainiosti. Ja kahta kanavaa pystyy tallentamaan samanaikaisesti, toisin kuin moni täällä on toitottanut (ajastettu tallennus+taukotallennus!) Uunot. Eikä ole tarvinnut mitään päivityksiä sun muita vielä ainakaan itse miettiä.

"Arvostelijana: Gravehill (25.7.2006)
Isoja ongelmia:
-joskus ajastuksen loppuessa katkaisee virran vaikka olisit katsomassa jotain" -->Vain jos laite on ollut pois päältä ajastuksen alkaessa. Laite olettaa, ettei tallentaja ole paikalla ja sammuttaa itsensä tallennuksen jälkeen (olisihan älytöntä energian tuhlausta, että laite jäisi päälle, vaikka et olisi viikkoon tulossa kotiin!)


Erityisesti saa plussaa hyvästä käytettävyydestä. Ja suosittelen, koska on kuitenkin vielä edullinenkin (näin opiskelijallekin).

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
kajkas
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ei tallenna kuin yhtä kanavaa kerralla. Kovalevy pitää kovaa ääntä. Teksti tv:ssä on alasivujen selaus mutta teksti tv:n visuaalinen ilme on mielestäni huono, kuten myös sivulta sivulle siirtyminen skip toiminnalla ei toimi. Eli siirtyy seuraavalle sivunumerolle, jossa ei välttämättä ole mitään. Laite on helppokäyttöinen. Ohjeet hyvät. Kanavanvaihto tosi hidas, viive 2-3 sekuntia.
Loppuarvio: Aion hankkia toisen laitteen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Todellinen pettymys. Kahdesta virittimestä huolimatta ei pysty tallentamaan kahta kanavaa samaan aikaan. Lopettaa tallentamisen jos epähuomiossa sammuttaa laitteen. Todella hauskaa... Ainoa plussa tulee siitä, että laite ei ole ainakaan vielä sekoillut pahemmin. En kyllä suosittele laitetta. Toivottavasti kohta menisi rikki, että voisi vaihtaa toisen merkkiseen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Hyvää:
- Kiintolevy
- Kaukosäädin
- Muotoilu
- Nopea kanavanvaihto

Huonoa:
- Osittainen piippailu
- Hidas käynnistymään
- Kovalevyn surina
- Päivitys
- Kaatuilu
- EPG ei näytä aina ohjelmia
- Ylen tekstitys välillä häviää
- Ei hdmi ulostuloa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

269 € hinnalla tallentava boksi, joka oikeasti toimii! Ei mitään vikaa ole löytynyt, ei hidasteluja tai mitään muutakaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

todella pätkii sammuttaa täytyy. vähän väliä kuva pätkii. teksti ei näy välillä. olen todella pettynyt handan dvb t 6000 pitäis näissä olla vaihto takuu. 1.5vuotta ollut laite ja vaihtaa täytys ei hyvä ollenkaan ..
onko suomi ihan kokeilu maa kun laite jotenkin kestää pari vuotta
tätys näistä laitteista saada rahat pois tai vaihto toiseen ilman kuluja ter. jukeli

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Muutaman päivän kokemuksen perusteella laite toimii mainiosti. Ripeät toiminnot, erittäin helppo käyttää ja hiljainen käyntiääni. SW v1.33

"Tyyppiviat" tiedossa: satunnainen piippailu & laite ei vastaa kaukosäätimeen (virtalähteen kuivuneet konkat). Mutta kun halvalla sai uutena 289€ ja kahden vuoden takuulla, niin johan tuon uskalsi ostaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Tallenteita ladattaessa täytyy tottua laitteen hitauteen. HAV-tallennusmuoto on myös sellainen jota ei kovin helposti voi tietokoneella katsoa.Laite toimi vuoden verran melko ok, kunnes valmiustila lopetti toimintansa. Jos boxin sammutti kaukosäätimestä, niin ainut tapa käynnistää laite uudelleen oli ottaa virtapistoke hetkeksi seinästä. Tämän jälkeen piti sitten vaihtaa kanavaa että laite ei tiltannut heti uudelleen.

Nyt laite on ollut 3 viikkoa huollossa. Gigantista antoivat sentään perusboxin (ei-tallenta) tilalle.

En suosittele Handania kenellekään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ostin muutama kuukausi sitten boxin. Alkuun boxi pelasi hyvin, mutta sitten ensimmäisen tallentamis kerran jälkeen boxi jumiutui ja ei toiminut sen jälkeen. Noh vein tuotteen myyjälle ja ne laitto huoltoon. Sieltä tuli sitten uus ja sekin teki viime viikolla saman tempun =( Huono tuuri voi olla tietty, mutta uuden kun saan taas tilalle nii boxi vaihtuu.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
Henrik75
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ei ole hintansa arvoinen,koska mm.kaksi viritintä löytyy,(mutta) yhtä ohjelmaa pystyy vaan nauhoittamaan!!.
Ennemmin maksaa enemmän ja ostaa Topfieldin,Humaxin tai Caonin tilalle.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
LassiV
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Boksista ei ole pahaa sanottavaa kyllä itsellä. Nauhotuksia tullut nyt suurinpiirtein 50tuntia otettua ja boksi pelaa ongelmitta. Editoimaan pystyy mainoskatkot yms välistä pois.

Liittimistä, äänenlaadusta ja kuvanlaadusta ei niin tarkkaa voi itse kommentoida kun kaiuttimina toimii television omat, telkkana 28" Finlux ja liittiminä ei käytössä muita kun scartti.

Itse olen tyytyväinen ollut boksiin en mikään suurkuluttaja tai hifisti tuon kanssa ole. Nauhotukset pelaa niinkun pitääkin, valikot loogisia, nauhotukset/niiden katsomiset pelaa ilman ongelmia.

Luulisin, että nykyinen 1.32 softaversio on jo korjannut miltei kaikki bugit mitä laitteesta löytyy ainakin omasta mielestäni.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ostin laitteet, koska siinä oli hyvältä kuulostavat ominaisuudet ja kaikki tarvitsemani liitännät. En kuitenkaan lukenut speksejä tarpeeksi hyvin, koska laitteella ei näköjään pysty tekemään kahta yhtäaikaista tallennusta. Lisäksi äänessä kuuluu digitaalisia häiriöääniä, joita siinä ei myyjän mukaan pitäisi kuulua. Olisiko minulle osunut maanantaikappale? Harmillista, sillä olin tyytyväinen tämän boksin käytettävyyteen, ohjelmaoppaaseen,käyntiääneen jne. eikä noita muita näissä arvosteluissa mainittuja ongelmia ole esiintynyt. Palautukseen kuitenkin menee ja tilalle ehkä jokin Topfieldin malli... Kalliimpi, mutta toivottavasti toimivampi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Erittäin paljon ohjelmistovirheitä ja tuntuu ettei sovelluskehityksessä ole minkäänlaista laadunvalvontaa sillä jokainen päivitys tuo mukanaan joukon uusia ongelmia. Pahimmat ongelmat liittyvät tallennukseen: välillä jää ääni pois kokonaan, joskus jopa kuva. Noin puolen vuoden käytön jälkeen on ilmennyt erittäin ikävä ongelma, joka tekee laitteesta lähes käyttökelvottoman: uudet nauhoitukset rikkovat vanhempia nauhoituksia satunnaisesti siten, että vanhojen nauhoitusten seassa on muutaman sekunnin välein pätkiä satunnaisesti muista nauhoituksista. Uusimmat päivitykset eivät ole poistaneet ongelmia. En voi suositella laitteen hankintaa kenellekään sillä DVR-toiminnot ovat kelvottoman bugisia ja pelkäksi digisovittimeksi laite on kohtuuttoman kallis.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Täällä taitaa olla sellaisia arvostelijoita jotka eivät osaa käyttää digiboxeja eikä tietokoneita?
Ainakaan digiboxilla ei voi muokata tallennettuja elokuvia tai videoita.
Muokkausta varten täytyy olla oma ohjelma tietokoneelle, kuten esim.AVS-videoconvertteri.
Muutenkin, digiboksi on yhtä arka laite, kuin tietokone. TV-lähetyksen vastaanotto, tallennus kiintolevylle, teksti-TV ja ohjelmaopas tarvitsevat tietyn ajan toimiakseen, niitä ei voi käyttää liian nopeassa tempossa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
Coroner74
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Olen omistanut kyseisen laitteen n. puolitoista vuotta, laitteessa on 160G kovo.
Itse olen pettynyt laitteenseen, ohjelmisto vikaa löytyy ja tuntuu että Laatuantennilla ei ole virtaa tehdä softapäivityksiä enää laitteeseen ollenkaan, viimeinen päivitys on viimekeväältä mutta siitä huomimatta vikoja on:
- Selailet EGP:llä, valitset tallennuksen--> painat EXIT nappia "liian" nopeasti--> kone heti jumissa, kaukosäädin bootti, mutta eipä enää kaukosäätimestä herää henkiin ja kävellen painamaan virta uudestaan päälle.
- Tallennuksen aikana, samaa tallennetta kelatessa on käynyt niin että kelannut(hyppy napilla) vahingossa tallenteen ihan loppuun, tallenne kyllä näkyy valikossa mutta ei enää toista sitä ja näyttää pituudeksi 00:00, data kenties häviää tai jotain...
- tosi hitaat kanavan vaihdot
- En suosittele nyky hinnalla =)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

alkuun toimi hyvin.nyt tallennuksia on kertyny n.70kpl ja ongelmia löytyy.mainosten leikkaaminen pois aiheuttanu ettei tallennus toimi enään olenkaan,elokuvaa ei saa katsottua ja kone ei anna tehdä muuta kun sammuttaa itsensä.kenelläkään ideaa tästä viasta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
madmann
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ohjelmistovikoja aivan liikaa tämän hintaiseksi laitteeksi. Päivityksiä tehdään kyllä mutta tuntuu että sama määrä vikoja tulee lisää kun niitä ollaan korjattu.
Itse softan suunnittelu on mielestäni amatöörimäisesti tehty.. En suosittele kenellekkään ko.laitetta!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Liikaa ongelmia, joiden korjausta on odoteltu jo yli vuosi. Koen myös maahantuojan palveluasenteen melkoisen huonona. Jos ostaisin nyt purkkia, maksaisin hiukan enemmän paremmista ominaisuuksista (2 tallennusta samaan aikaan) ja paremmasta laadusta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Usb on hitaampi 1.1 malli, lähinnä softapäivityksiä varten, joten mp3:sten siirto koneeseen ja elokuvafilujen siirto tietokoneelle on todella hidasta.

Konetta on 80 GB ja 160 GB kovalevyillä ja ilmeisesti rautapuolessa on käytetty eri komponentteja, kun uusi softaversio korjaa aina yhdessä boksissa joitakin vikoja ja tuo mukana uusia.

Suuri osa ongelmista liittyy Ylen kanavien dvb-tekstitykseen. Oma boksini on softaversiolla 1.17 tallentanut luotettavasti, jumiutuu joskus kaukosäädintä räplätessä.

Korean parhaat koodaajat ovat maahantuojan mukaan juuri Suomessa ja he tekevät boksiin kaiken korjaavan unelmapäivityksen ennen lähtöään...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

En mikään suurkäyttäjä mutta toiminut hyvin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Paljon ohjelmistovikoja!
Esimerkiksi ajastetut tallenukset tallentuivat 60min ja boxi sammui, korjaantui päivityksessä.

Paljon erilaisia vikoja ja jumituksia ja loota tuntuu olevan muita käyttämiäni boxeja herkempi ulkoisille häiriöille.
Valokytkimen käytöstä aiheutuu usein 1-2 sekunnin katkos kuvaan ja koko ruutu menee pimeäksi.

Välillä menee juntturaan ja joutuu vetää virrat pois boxista..

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
hextall
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Softa päivityksissä HIRVEÄN paljon epätasaisuuksia. Vikoja kyllä korjataan mutta uusia ilmenee melkein enemmän kuin korjattuja. Kun löytyy toimiva softa (mulla 1.15) niin eipä kannata enään päivitellä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Isoja ongelmia:
-Tallennettujen (suojattujen) videotiedostojen siirto tietokoneelle ei onnistu firman omalla ohjelmalla
-Aikaisemmin tallennettuja videoita ei voi siirtää uudemmalla siirto-ohjelmalla tietokoneelle
-Ajastus epäonnistuu silloin tällöin ilman mitään loogista syytä
-joskus ajastuksen loppuessa katkaisee virran vaikka olisit katsomassa jotain

Pieniä/ korjaantuneita ongelmia:
-Aikaisemmin ajoittain huonolaatuisia (pätkiviä) tallennuksia
-Aikaisemmin jumiutui aina välillä : ainoastaan virrankatkaisun ja palautuksen jälkeen otti muita komentoja vastaan (edelleen joskus harvoin tekee näin)
-Äänekkäästi ruksuttelee
-Tekstityksen päällemeno välillä kestää tovin esim. pauselta palattaessa

Kaikenkaikkiaan : aikamoinen pettymys koko digiboksi. Ohjelmaopas on h i d a s mutta niinhän se muissakin digibokseissa pakkaa olemaan. Hinta hieman halvempi kuin joissain muissa tallentavissa bokseissa ja se kyllä näkyy. Tallennusten ajoittaisuus harmittaa - ohjelmiahan ne vain ovat mutta kyllä sen silti pitäisi tehdä se mitä luvataan nikottelematta. Kyllähän sillä tärkeimmän näkee (eli digikanavista YLE Teema), tallentaahan se useimmiten oikein ja onhan tämä näppärämpi kuin perinteinen televisio. MUTTA : kallis laite eikä toimi moitteettomasti. Tarpeettomia rajoituksia löytyy. Kun on näin kallis laite niin pitäisihän sen toimia ilman virittelemisiä? Kun tietokoneen kanssa joutuu jo päivittämään ajoittain firmwaret sun muut niin ei sitä tämän hintaluokan TELEVISIO-laitteessa enää haluaisi tehdä. Kyllähän tällä katselee kun kerran meni ostamaan mutta jos tämän kokemuksen perusteella pitäisi ostoa harkita niin NYT ostaisin jonkun vähän kalliimman ja säästäisin hermojani.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ainoana ongelmana laitteessa on ohjelmisto, josta löytyy bugeja tallentamisesta ja kelauksesta. Toisinaan tallennus alkaa ajastettuna aikana ja toisinaan ei. Vaikka uusin firmware on asennettuna. Lisäksi kovalevy on aika äänekäs, mutta onneksi laitteesta löytyy kovalevyn standby-tila.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ei ollut mitään ongelmia. Toiminut loistavasti.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

ainoa miinus puoli on se että kun rupeaa ohjelmaa tallentamaan niin kovalevy raksuttaa todella äänekkäästi ja varsinkin illalla/yöllä häiritsevästi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.