PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 2
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 S-Video, CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Lisätietoja Sisäänrakennettu teksti-tv ei tue alasivujen selausta (ns. alasivun päivityksen odotus toimii toki).
Valmistajan tuotekoodi(t) TF5100PVRC / TF5100PVRc

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

ric_91
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Erittäin mainio boksi, paras mitä olen itse käyttänyt. Käytettävyys ja luotettavuus on jotain mitä jokainen kuluttaja arvostaa ja siinä tämä laite on omiaan. Topfieldiin saa myös omia kustomointeja (esim. Plasma EPG) ja korjausohjeet löytyy varmasti netistä.

Kokemusta löytyy kahdesta TF-5100PVRc laitteesta. Ensimmäinen ostettiin talouteen joskus vuoden 2006 tienoilla, jolloin maksoi maltaita. Noin vuoden ikäisenä ei lähtenytkään enää päälle (olisiko ne virtalähteen konkat menneet), mutta takuuhuolto korjasi tilanteen ja siitä eteenpäin toiminut moitteetta. Toinen boksi tuli ostettua vajaa vuosi sitten käytettynä noin 100e hinnalla eikä kaduta lainkaan että tuli valittua näinkin vanha laite vaikka uusiakin malleja olisi tietysti saanut.. Toimii!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
75%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ostin aikoinaan 2-kpl. olohuoneeseen ja makkariin. Maksoivat maltaita, yli 600e kpl. Kummatkin piti käydä liikkeessä vaihtamassa toimiviin, ovat olleet vuosikausia kovassa käytössa ja toistaiseksi ei valittamista.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Hyvä boxi.

-Hidas käynnistys.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
60%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Hyvä boksi ja toiminut lähes ongelmitta. Käytössä ollut n. 4 vuotta. Nykyään on alkanuy tökkimään ja jumahtamaan täysin, jos kahta kanavaa nauhoitetaan samaan aikaan. Kanavatkaan eivät välttämättä vaihdu enää numeronapeista painamalla, vaan täytyy kelata +/- napeista. Softaa en ole päivittänyt, joten en sitten tiedä poistuisivatko ongelmat sillä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Oikein hyvä boxi, jossa esiintyi kuitenkin seuraavat ongelmat. 1. Ylen kanavat hukkui kokonaan. 2. Tallentaminen ei enään onnistunut. Ratkaisu: Firmwaren päivitys. Lopputulos: Taas kaikki toimii kuten pitää, ja olen onnellinen omistaja. Mielestäni päivityskin oli aivan helppoa. (Lukuunottamatta Topfieldin sivuilla olevia ohjeita, jotka ovat 10 kertaa pidemmät mitä niiden tarvisi)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Loistava laite; itsellä kaksi yksilöä joissa ei kummaskaan ole ollut mitään ongelmia. Ainoa pieni miinus oli alkuperäisen ohjelmiston kauko-ohjainviive (boxit ostettu 2007 ja 2008). Viive poistui jonkin softapäivityksen myötä.
Ohjelmistopäivitys tosi helppoa usb-kaapelilla tietokoneen kautta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Hyvä boxi. Ostettu -06, kerran on ollut ongelmia jonka takia kävi huollossakin. Sen jälkeen toiminut suurin piirtein ongelmitta. Joskus tallennus on jostain syystä epäonnistunut ja valikossa lukee vain invalid file. Helppokäyttöisyydestä plussaa. Sopii vanhemmallekin väelle.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Toiminut toistaiseksi joten olen tyytyväinen laitteeseen. Tsekkasin ohjelmistoversioni ja näkyy olevan huhtikuulta 2006.Pidän sormet ja varpaat ristissä että toimisi vastedeskin. Käyttöohje kapulakieltä ja puutaheinää. Opettelin laitteen käytön yritysten ja erehdysten kautta. Päivittäminen näkyy olevan yhtä hankalaa ja alkeellista kuin 90-luvun alkupuolen virustorjuntaohjelmissa.(joten en ole yrittänytkään päivitellä kun boksi kuitenkin vielä toimii:)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ollut laite siitä asti kun tuli myyntiin Suomessa. Laitteessa ollut pari ärsyttävää softaongelmaa (maksullisten kanavien pikselöityminen ja tekstitv) mutta toimii uusimmalla softalla kuin unelma. Kertaakaan en ole vielä formatoinut alkuperäistä kovalevyä. Käytettävyydeltää erittäin helppo laite.

Käyttöön liittyvänä vinkkinä että laitetta ei pidä sammuttaa jos ajastetun tallennuksen alkamiseen on noin minuutti, tallennus ei käynnisty.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Boksi hukkasi tallennukset 3 kertaa ja vein sen huoltoon. Sain takuuseen uuden, joka on nyt tyhjentänyt tallennukset kerran. Kone on arvaamaton, jumittelee välillä ja on jättänyt muutaman kerran tallentamatta ajastuksen. Vakio EPG on hanurista, TAP-ohjelmilla saa vähän parannusta aikaan. Tietokoneeseen yhdistäminen onnistuu joskus, joskus ei, tiedoston siirto hidasta. Yliarvostettu tuote.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Hyvä boksi, mutta vasta oikeilla TAPeilla erinomaine. Kaupasta ostetussa kunnossa liian kallis laatuunsa ja ominaisuuksiinsa nähden. Parasta antia juuri muokattavuus.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Hyvä boxi... TAP:it mukavia lisiä, ja kaikki perustoiminnot helposti käsillä. Tallennusten käsittely on myös helppoa. Ainoat miinukset laitteen hitaudesta etenkin käynnistyksen aikana ja hieman jälkeen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Mulla ollu käytössä n. 10 kk ja mulle parasta mitä oon nähnyt .... Ja oon noita muutamia nähny. Helppokäyttösyys on minun mielestä parasta antia , hommasin appiukollekin ja oppi jopa käyttään ! suosittelen ! Kuopiossa näkyy saavan 449 egee !

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ensi kokemukset eivät kovinkaan hyvät, ensimmäinen kaupasta tuotu boksi suostui käynnistymään mutta jumittui samantien ensimmäiseen valikkoon eikä suostunut edes sammumaan. Seuraava boksi suostui sentään toimimaan ja asennuskin sujui vaikka se todella kauan kestikin...
kaukosäädin vaikuttaa hieman oudolta mutta se lienee vain totuttelukysymys. Tallentaa sujuvasti kahta kanavaa ilman että kolmannen katsottavan kanavan kuva pätkii. Liitännät kohtalaiset, parempaakin luulisi tällä hinnalla pystyvän.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
terle
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Itellä on mutta en tiedä ansaitseeko niin kauheita kehuja! Paljon parempiakin on olemassa! Hevoselta saa ja rahalla pääsee!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Olen kuunnellut hypetystä ja ikävä kyllä, uskonut testejä. Todella luulin, että tämä laite olisi jotain todella mahtavaa. Pettymys oli suuri kun koneen toimintakuntoon laitoin.

Vertailukohtana käytän n. 8 vuotta vanhaa Nokian Mediamaster 9902S:ää, ja suureksi harmikseni täytyy todeta, ettei tekniikka ole kehittynyt ajan myötä juuri yhtään. Käytettävyyden osalta on menty takapakkia. Kaukosäädin on ihan kamala. Laite käynnistyykin melkein yhtä hitaasti.

Mutta se mikä eniten nyppii, on se että jos lähetyksessä ei ole suomenkielistä tekstitystä (tai sitä toista mikä kieliasetuksissa on aseteltu), laite valitsee listalta ensimmäisen tekstityskielen (ruåtsi), sen sijaan ettei näyttäisi tekstitystä ollenkaan. Tämä toivottavasti korjaantuu tulevissa firmware päivityksissä.

Omien suosikkilistojen käsittely on ihan aatamin aikaista. Kanavien id numero kulkee mukana ja näkyy luettelossa, mutta epäloogisuuden vuoksi numeronäppäimillä valitaan kanava sen mukaan monentenako kanava on luettelossa.

Ja kaikki tämä vain yhden illan tutustumisen perusteella. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ostin laitteen heti kun tuli suomen markkinoille ja olen siitä asti ollut tyytyväinen. Tietenkin laitteessa on omat vikansa välillä tökkii jne. mutta jokaisessa laitteessa on sellaista.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
Henrik75
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ollut nyt käytössä n.3viikkoa.
Meinasin ostaa Handanin,mutta onneksi päädyin Topfieldiin.Hintansa arvoinen -eli olen saanut vastinetta rahoilleni!!!.
Uusinta päivitystä vain odottelen,koska EPG välillä oikuttelee ja kanavien vaihdossa tulee pikselöintiä!!.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Lukee teksti-tv:n alasivut muistiin yhdellä kertaa taustalla.
Nopea kanavan vaihto (vaihtaa samantien).
Osa ominaisuuksiata saatavissa boxiin erilaisilla TAPeilla, jotka tekevät boxin toiminnoista edelleen monipuolisempia ja parempia.
Alussa oli paljon ongelmia, mutta nyt kaikki toimii kuten pitää, ainakin VLP:n verkossa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
Kelju90
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

laite on ollu käytössä parisen kuuukautta. Yllätttävän nopeasti oppi käyttämään ilman ohjekirjaakin. Toimii kun junan vessa, ei kaatuile eikä jumitu. itse asiassa mitään miinusta en keksi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Kallis mutta hyvä.Texsti tv ei lue ala sivuja se on harmittava asia..kuvan kokoon haluaisin itse vaikuttaa.Hyvää on se että helppo käyttää ja kahden kanavan saman aikainen nauhoitus on ehdoton plussa...oikein hyvä ja jos se vielä toimii kauemmin kuin 2v..niin sitten annan erinomaisen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Surkea kaukosäädin (siihen löytyy hyviä vaihtoehtoja). Peruskokoonpanossa ei hirveän käyttäjäystävällinen. Mutta kun boxiin lisätään sopivat TAPit, siitä tulee loistopakkaus. Eli täyden hyödyn irtisaaminen edellyttää hieman aktiivisuutta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ollut nyt vuoden käytössä.Mielestäni hyvä laite, en tulisi enää toimeen ilman.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
softis
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Hyvä boxi, ainakin verrattuna entiseen karvalakkiboxiini. USB 2.0 on hyvä lisä vaikkakin nopeus kaukana teoreettisesta. Käytännössä normaali tallenne (~3G) siirtyy PC:lle puolessa tunnissa, USB-aktiivikaapeli käytössä, etäisyys kun on 5+2m. En ole havainnut pikselöitymistä vaikka tallentaisin kahdesta eri maksukanavanipusta (Canal+, TV1000) samaan aikaan (antennisignaali toppyn RF-vahvistimen läpi ja siitä suoraan T-haaroittimella molemmille virittimille sisään).

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Muuta valittamista en keksi, kuin tuon, että Canal+ pätkii/pikselöityy monesti tai mahdollisesti aina, kun tallentaa samanaikaisesti jotain muuta kanavaa. Tuo haittaa katsottaessa Canal+san suoria lähetyksiä, jolloin ei käytännössä voi tallentaa muita kanavia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Olen kokeillut lähes toistakymmentä digiboksia, ja tämä on ehdottomasti paras. Jag's epg:n asennuksen jälkeen epg:kin on aivan loistava. Niin ja mikä parasta, tämä on lähes ainoa digiboksi, jonka saa scartin kautta komponenttiliitäntään kiinni. Tämä varsinkin lcd-telkkujen omistajille hyvä ominaisuus.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Todella hyvä laite. Ensimmäinen boksi joka on toiminut niin kuin pitää. Ainoana miinuksena maksukanavien ajoittainen pikselöityminen kun toinen viritin tallentaa jotain muuta kanavaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Toiminnot hyvin hioutuneet aktiivisen käyttäjäkunnan ansiosta. Softapäivityksiä tippuu tasaisesti ja TAP:it ovat loistava lisä. Oman lyhyen, mutta sitäkin intensiivisemmän käyttökokemuksen perusteella voin suositella laitetta. Hieman kalliimpi kuin muut vastaavat, mutta ominaisuuksia ja laatua laitteessa on paljon.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.