PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 200GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 2
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) TF5100PVRC-MP / TF5100PVRC-MPB / TF5100PVRC-MPS / TF5100PVRCMB

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

Tolonen Jorma
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Ostin Topfiltin 5100 .10.kk2008.laitetta on käytetty erittäin vähän . nyt viikko sitten laite jumiutu!.Ensten ei laitetta saanut sammumaan muuten kui virtajohdon ottamalla irti!?.kytkettyä virta johdon takaisin,laite ei toiminut enää. virta johtoa edes takaisin sölköttäen välillä vilahtelee ihmeellisiä kuvia.mutta laite sammuu heti ja ruutu pimenee,.laitetta ei voi käyttää!.olen kuullut monien kertovan saman laisia tarinoita??.Laitteissa on ollut paljon vikoja..Miten takuu reakoi näihin?. Entä maahan tuoja? ottakaa ihmeessä yhteyttä puh 0400-189136 pori..

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
6.8.2011
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ihan hyvä vehe, mutta itselläni ainakin kaatuilee välillä
+2 kanavan tallennus (ja yhden kanavan katsominen samaan aikaan)
-Ei HDMI tukea
-Kaatuilee välillä
-Kallis

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
Pekka_V
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Jaahas, onko se boksin vika, ettei ihmiset osaa päivittää boksia? Ei minun mielestä. Ja Topfieldin päivittäminen on kyllä ollut helpoin, mitä olen tähän mennessä kokeillut ja olen kyllä kokeillut monien boksien päivittämistä. Ja tiedätkös kuinka helvetin kallista on jakaa ohjelmistopäivityksiä verkon kautta? Voin kertoa, että ihan saatanan kallista, joka onkin syy, miksei moneen boksiin tule verkon kautta päivityksiä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

MP on ollut minulla käytössä jo yli vuoden ja olen ollut siihen hyvin tyytyväinen. Päivitykset olen tehnyt kannettavan pc:n avulla eikä ongelmia ole ollut. Kuva on JVC:n 100 hz:n kuvaputkitöllössä tosi hyvä.
Tekstitysongelmat (pieni viive kanavaa vaihdettaessa) YLE on korjannut.
Tallennus on helppoa ja nopeaa enkä ole hukannut yhtään ohjelmaa. Katsottuani tallennetut ohjelmat poistan ne saman tien kovalevyltä. En keräile elokuvia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
hakaja
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Hieman kalliinpuoleinen, muuten aika luotettava laite. USB tosin laitteessani lakkasi toimimasta puolen vuoden käytön jälkeen, mutta peruskäytössä ei ole juurikaan ongelmia ilmennyt. USB hieman hidas, vaikka 2.0. Rtc-ominaisuus aika hyvä, sillä omassa asunnossani virta katkeilee silloin tällöin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Sama ongelma kuin aikaisemmalla, ohjelmistopäivitys ei jostain kumman syystä onnistunut kaapelin kautta vaan päivityksen piti tehdä manuaalisesti tietokonetta apuna käyttäen.
Sen lisäksi kuvanlaatu on todella heikko, kuvan värit ovat mm. huonot ja isolla näytöllä (40") nopeatempoisissa ohjelmissa esim. jääkiekko lähetyksissä kuvaan jää kummallisia varjoja esimerkiksi liikkuvista pelaajista. Laitetta käytettiin huollossa kahteen kertaan eikä kuvassa näkynyt parannusta kummankaan kerran jälkeen. Myöskään netistä haetut ja asennetut päivitykset eivät auttaneet ongelmaan joten syy jäi mysteeriksi. Samaan tv-vastaanottimeen ja antennipiuhaan kytketty Samsungin DCB-B263Z tuotti silminnähden parempaa kuvaa niin värillisesti kuin virkistyksensäkin puolesta kuin tämä laatikko.
Lähes täydellinen pettymys hintaansa nähden, kyseinen laite ei ehtinyt kovinkaan kauan vanhentua tässä huushollissa vaan se palautettiin takaisin liikkeeseen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

ONNETON VEHJE!!! Laite on nyt ollut käytössä 10 kk ja olen yrittänyt tuloksetta selvittää miten saisin tehtyä ohjelmistopäivitykset. Tämä vehje on niin alkeellinen ettei se edes itse hae päivityksiä verkosta. Tällä hetkellä laitteessani on ohjelmistoversio TF-NNCPCf 1.52 ja edellinen päivitys on tapahtunut Oct 05 2005!!
Olen sen verran saanut selville, että päivitys pitäisi onnistua USB-portin kautta tietokoneen avulla... Mutta minkä tietokoneen!! Minä olen ollut MAC-tyttö jo kohta 20 vuotta ja tulen aina olemaan. Uusin MACcini on tasan 2 viikoa vanha ja Topfieldin sivuilta ei löydy ohjelmistopäivityksiä, jotka toimisivat Macin kautta. En kai minä nyt pelkästään yhden digiboksipäivityksen takia MACcia PC-tietokoneeseen vaihda. Olen nyt tuloksetta ollut yhteydessä maahantuojan ja laitteen myyneen liikkeen kanssa. Apua ei löydy kummastakaan. Varmaan pitää heittää vesilintua tällä surkealla laitteella.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ok laite. Päivityksiäkin tulee ainakin toistaiseksi melko usein ja ne tuntuvat korjaavan vikoja (ei aina itsestään selvyys nykyisin).
Ainoat pari vikaa mitä laitteessa nykyisin on ovat virtakatkoista toipumattomuus (laitoin laitteen UPSin perään niin ei vaivaa enää) ja kun on suuri määrä ajastuksia 40-50kpl niin satunnaisia korruptoitumisia tapahtuu kertaluonteista tallennuksien poistuttua listalta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ohjekirja onneton,muuten erinomainen...

Lisätietoja:
http://fi.wikibooks.org/wikiTopfield_TF5X00

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.