Vastaanotto? Kaapeli (DVB-C)
Liitäntä? PCI
MPEG-2 purku? Ei
MPEG-4 purku? Ei
HDTV? Kyllä
HDTV (MPEG-4)? Kyllä
Conax? Ei
CI? 0
Analoginen? Ei
Kaukosäädin? Kyllä
VideoIn? Ei
Lisätietoja Mahdollisuus lisätä erillinen CI-moduuli
Tuotteen EAN-koodi(t) 4017273105543

 
 • Vastaanotto (Vastaanottomuoto)

  DigiTV-sovitin voi vastaanottaa yhtä monista digitaalisen television lähetysstandardeista. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • CI (CI-modulipaikkojen määrä)

  CI- eli Common Interface-liitäntä on digitaalisten vastaanottimien standardisoitu rajapinta erilaisten salauksenpurkujärjestelmien liittämiseksi. Jotta CI-liitännällä varustettuihin laitteisiin saadaan kytkettyä Suomen maksutelevisioiden salaukseen käytetty Conax-kortti, tarvitaan vielä lisäksi CI-liitäntään asennettava CA-moduuli.

 • Liitäntä (Liitäntätapa)

  Liitäntätapa kertoo sen, miten digisovitin kytketään tietokoneeseen. Yleisimmin käytetyt liitäntätavat ovat joko PCI tai USB. PCI-liitännällä kytkettävät digisovittimet sijoitetaan tietokoneen sisään, PCI-korteille varattuun korttipaikkaan, kun taas USB-liitäntäiset laitteet kytketään tietokoneen ulkoiseen USB-väylään. Eli PCI-liitännällä varustettuja digisovittimia ei voida käyttää kannettavissa tietokoneissa.

 • Analoginen (Sisältää myös analogisen virittimen)

  TV tuners can be connected via PCI-bus, PCIe (PCI Express) bus, FireWire or USB/USB2. The last two alternatives are used by external digital TV tuners.

 • HDTV (MPEG-2 HDTV -tuki)

  Mikäli TV-korttia halutaan käyttää MPEG-2-pakattujen HDTV-lähetysten (High-Definition Television) vastaanottamiseen, pitää kortin tukea tätä ominaisuutta.

 • HDTV (MPEG-4) (MPEG-4 HDTV -tuki)

  HDTV (lyhenne sanoista High-Definition Television) ja tarkoittaa teräväpiirtotelevisiolähetyksiä. Mikäli TV-korttia haluaa käyttää MPEG-4-pakattujen HD-lähetysten vastaanottamiseen, pitää kortissa olla HDTV MPEG-4-tuki.

 • Kaukosäädin (Löytyykö laitteesta kaukosäädin?)

  Joidenkin TV-korttien mukana toimitetaan kaukosäädin, jolla pystyy ohjaamaan TV-kortin toimintaa (katseluohjelman kautta) sekä muita tietokoneen ohjelmia.

 • MPEG-2 purku (Rautapohjainen MPEG-2 -purku)

  MPEG-2 on yleisin televisiolähetyksissä käytetty pakkausstandardi ja on yleisesti käytössä DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC-lähetyksissä. MPEG-2-pakkausta käytetään sekä tavallisissa että teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-2 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • MPEG-4 purku (Rautapohjainen MPEG-4 (tai AVC) -purku)

  MPEG-4 on edistyksellinen video- ja äänenpakkauksen säiliöformaatti, jota käytetään erityisesti teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-4 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • VideoIn (Analogisen videon sisääntuontiliitäntä (esim. S-Video))

  Joissain televisiokorteissa on sisääntulo videosignaalille. Liitännän kautta korttiin saa kytkettyä ulkoisen videolähteen ja kaappaamaan ja muuntamaan kuvan digitaaliseen muotoon.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

XP:ssä toimi moitteettomasti ja vistassa pienen säädön jälkeen mutta luultavasti omaa osaamattomuutta en saa win7:ssa toimimaan terratec ohjelmaa.

Suosittelen kaikille!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Itse omistan näitä kortteja parikin kappaletta. Molemmat toimivat kuten pitävätäkin Linuxissa, kunhan kerneli on vain 2.6.33 eteenpäin. Kortit ovat huhujen mukaan aika tarkkoja signaalista mutta omalla kohdallani tätä en ole huomannut.

Lisävarusteena saatava kortinlukija ei tällä hetkellä toimi Linuxilla mutta Windowsilla mitä ilmeisemmin toimii.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

mediaportalin tvserverin kanssa muxin vaihtamisessa kuluvat sekuntit nostaa verenpainetta kanavasurffailun aikana mutta muissa ohjelmissa vaihtaa taajuutta ripeämmin. muutaman kuukauden käytön jälkeen voin todeta että erinomaisesti on kortti pelannut.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

DVBViewerillä toistan kuvaa ja hyvin toimii. Kaukosäätimestä sai pikkuset miinukset, mut en itse tätä käytä. Kuten jo sanottiin, kake ei ole ihan yhteensopiva soittimeen. Ja sen säätämisessä menee aikansa. Koneeni ei hd kuvaa jaksa pyörittää, mutta kortti ne toistaa. Hyvä nauhoitella useampaakin ohjelmaa kerralla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Tukee HD:ta jota ei ole tosin ilmaiskanavilla tarjolla, mutta hyvä ominaisuus tulevaisuutta ajatellen. Kortin oma softa on melko hyvä, tukee Ylen tekstitystä jopa tallenteissa, tosin .ts formaatissa. En kuitenkaan luottaisi tärkeitä ajastuksia sille koska kaatuu säännöllisesti noin kerran 1-2 päivässä.

DVBViewerillä toimii kiitettävästi. DVBViewer ja kauko-ohjain ei ole täysin yhteensopivia. Kauko-ohjaimella välillä ongelmia välittää painalluksia koneelle (viive). Maksullisia kanavia en ole testannut. Core2Duo prossuilla ei vie juurikaan tehoja.
Suosittelen hankkimaan 2 korttia kerralla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Maksoi kyllä aikalailla mutta toimii todella hyvin XP:ssä. Suosittelen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.