PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Lisätietoja USB on kaksisuuntainen, mutta koska laite ei ole nk. storage class device, ei siirto onnistu ilman erillistä USB-Explorer ohjelmaa.

Pohjimiltaan sama laite kuin Vision VDC4400, Finnsat FSC7200PVR tai Finlux DVB-C650. Alkuperäinen "emomalli" Opentel ODC7200PVR (http://www.opentech.co.kr/lib/download.asp?no=288).
Sisältää RF-modulaattorin sellaisia televisioita varten, joissa ei ole SCART- tai AV-liitäntää.
Valmistajan tuotekoodi(t) MCD4400PVR-400 / mdc4400 / MDC4400PVR / MDC4400PVR-320

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ihan hyvin toiminut. Tekstitykset tulevat joskus melko hitaasti mutta päivitykset ovat auttaneet hiukan. Ohjelmien tallennukset ovat myös toimineet ongelmitta, mutta PC:lle siirto on yhtä tuskaa, valmistajan siirto-ohjelmat/konverterit ovat täyttä skeidaa. DVD:lle poltto ei ole onnistunut.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ostin tuon aikana, jolloin muut kaksivirittimiset boksit eivät sallineet kahden kanavan yht'aikaista tallentamista. Erittäin tyytyväinen täytyy olla, vain kerran kanavat ovat kadonneet kun tarjontaa lisättiin. Tekstitysten kanssa ei mitään ongelmia ja luotettavasti on ajastukset tallentanut. Hinta taisi silloin joskus olla 399, mut laite oli siis ihan nyhet tuolloin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Uusimmalla 1.60 päivitykselläkään ei Ylen tekstejä ole saatu toimimaan kunnolla. Käsittämätöntä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Käytin omani päivitettävänä tampereen tammer-visio liikkeessä joskus helmikuun alussa ja sen jälkeen toiminut huomattavasti paremmin. Ei enää hukkaa kanavia, nyt voi sammuttaa ja laittaa päälle ilman tilttausta, tekstit pelittää niinkuin kuuluu!! Kovalevy myös itsestään hiljentynyt, onkohan syynä lämpösemmät kelit tai jotain?!? Yle-teemalla tekstitykset liian etuajassa, monty pythonia veemäinen kattella!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
maboz
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Paremmat arvosanat saisi jos noi c+ ja ylen tekstitykset vielä saisi toimimaan...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Boxiin olen tyytyväinen. Laite hävittää suosikkilistan (FAV) satunnaisesti ajastuksella tallenettujen ohjelmien jälkeen. Laite tottelee myös Logitechin Harmony 555 kaukosäädintä moitteetta. Ylen ja maksullisten kanavien poltto DVD:lle liian työlästä, eikä toisinaan onnistu ollenkaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Boksi on toiminut hyvin. Kaikki ajastukset ovat toimineet pääsääntöisesti kuten pitääkin, ainoastaan talviaikaan siirryttäessä ajastustaulukko meni sekaisin. Muulloin kaikki ajastukset ovat tallentuneet, eikä yhtään ole epäonnistunut.

YLEn tekstityksissä on häikkää, kun alkaa katsomaan ylen tekstitettyä ohjelmaa tekstit tulevat hetken aikaa etukäteen mutta menevät kohdilleen muutamassa minuutissa.

Nauhoitusten siirto pc:lle ja poltto DVD:lle on helppoa. Ainut suurempi haitta siirrossa on, että c+ ja ylen tekstityksiä en ole saanut poimittua millään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Toiminut todella hyvin. Uusimmalla softalla erittäin hyvin, myös Ylen tekstit kohdillaan ja nopea kanavan vaihto. Hyvä kaukosäädin ja tallennukset suoraan ohjelmaoppaasta.
Kiintolevyn käyntiääni saatta joitakin häiritä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

YLE:n tekstitykset pää sääntöisesti ainakin kymmenen sekuntia etuajassa verrattuna puheeseen. Tällaisella kielipäällä on välillä vaikea seurata ketä oli sanonut mitäkin. Kolmonen ja nelosen nauhoitukset onnistuvat aina. Ylellä välillä ongelmia EPG kassa. Prosentti osuu on kyllä aika pieni. Talletan keskimäärin kolmekymmentä ajastusta per viikko ja epäonnistuneita noin yks tai kaks.
Tallenteiden siirto tietokoneelle sujuu todella loistavasti, mutta valmistajan haluamilla ”klcodec13” olen saanut koneen sekaisin vähän väliä: Ei ole sitte koskaan ollut tälläistä kodekki rumpaa. Tosin nyt on muutaman päivän koneessa ollut tällaiset Codec Pack All-In-1 6.0.3.0 ja tuntuu toimivan pc puolellakin suht hyvin.
Suosittelen hinnan takia tallentajalle, mutta jos haluat siirtää tavaraa paljon dvd harkitse.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
-kari-
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ensimmäimmäinen digiboksini, erittäin tyytyväinen olen ollut. Kaikki ajastetut tallennukset onnistuneet, tosin ylen kanavilla teksityksten kanssa ongelmia tallennetuissa videoissa. Helppo tiedostonsiirto pc:lle. Ei pahan hintanen, itse maksoin 299 e.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

EPG huono, tiedot päivittyvät vasta kun EPG on auki ja kyseinen kanavanippu valittuna.

Kanavalistana pitää käyttää FAVia tai lista menee sekaisin itsekseen.

Tallennukset toimineet hyvin, automaattinen ajanlisäys tallennusten loppuun plussaa. EPG toimii viikonkin eteenpäin.

Hinta/Laatu erinomainen.. 299e hintaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Uusimmallakin softalla YLE:n tekstityksen kanssa ongelmia. EPG-äänityksen toiminnassa myös epäjohdonmukaisuuksia. Samoin kanavien järjestys sekoittuu vähän väliä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.