PiP? Ei
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 80GB
Virittimiä? 1
HDTV Ei
Conax? Kyllä
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 RGB, S-Video, CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni RCA (koaksiaali)
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Ei
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) mdc2220

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

8500gt
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Halpahan tämä on ja se kyllä näkyy. Softat toimii todella huonosti, käytettävyys on huono: hidas, bugeja ja puutteita toimintalogiikassa. Kaukosäädin on surkea ja niin on myös vastaanotin, vaihtoehtoinen ohjelmoitava kaukosäädin ei paranna yhtään tilannetta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Stockmannin hulluilta päiviltä ostin vuosi sitten. Maksoi silloin 200 euroa. Silloin oli halpa tallentava digiboksi. Kaukosäädin on surkea. Ei millään meinaa vaihtaa. Tekstitykset ei näy usein. Tallenuksessa on vikoja niistä onkin ollut jo täällä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ihan Ok laite. Mitään suurempia ongelmia ei ole ollut. Ajastukset ja nauhoitukset toimineet hyvin. Ylen tekstitykset toimii suht hyvin vaikka joutuu joskus hetken odottamaan kun kanavaa vaihtaa, että tekstit tulee näkyviin. Edullinen tallentava perusboksi jolla kelpaa katsella näitä nykyisiä surkeita tv-ohjelmia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
reikani
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Olen tv-huoltopäällikkönä toiminut alalla kokenut henkilö, ja medion mdc 2220 pvr on tosi surkea esitys! Tällä hetkellä kone huollossa jo 2 viikkoa ja kaikki viat, mitä asiakkaat ovat kertoneet löytyivät koneestani!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
NixPox
Inactive
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laite ollut käytössä syyskuu 2006 lähtien. Ylen textityksissä jatkuvasti ongelmia. Käyttö on aikaa vievää mutta silloin tallennukset ja toistot onnistuu. Suomenkielinen EGP kaikilla kanavilla 7 päivää eteenpäin. Ilmoittaa joskus:tiedosto ei riittävän iso toistettavaksi, vaikka tallennus olisi jopa 2t. Korjaantuu kun yhdistää tiedoston johonkin toiseen tiedostoon. Tallennettujen tiedostojen häiriöt korjaantuu kun pikakelaa ohjelmaa eteen-tai taaksepäin ja katsoo uudestaan. Ohjelmapäivitykset eivät korjaa ongelmia. Häiriöt korjaantuu palauttamalla laite tehdas-asetuksiin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Todella surkea esitys. Buuttailee, kuva ratsähtelee, tallennetut ohjelmat eivät avaudu läheskään aina ja ajastin toimii todella surkeasti. Onneksi sain vietyä koneen takaisin kauppaan ja rahat takaisin. Käytin boxia huollossa 2 kertaa turhaan,

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ylen tallennusten kuva pätkii ja ääni räpsähtelee. Erittäin ärsyttävä ongelma, johon ohjelmistopäivitykset eivät ole tuoneet korjausta. Tekstari on myös aika heikko esitys.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Huono kaukosäädin, sai painella sormensa kipeiksi. Ja kaukosäädin ei toiminut niin kaukaa kuin muut kaukosäätimet yleensä. Ihmeelliset valikot, hankala käyttöliittymä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ei aina tallenna ajastettua ohjelmaa.
Softa on muutenkin erikoinen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.