PiP? Ei
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 0
SCART 1? RGB, CVBS
SCART 2 CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink ja RCA
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Ei
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) CV-7800 DVR / CV-7800 DVR

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

mesonetti
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Olen ostanut kolme Handanin CV-7800 digiboxia. Jokainen niistä on kestänyt täpärästi takuuaikansa ja sitten hajonnut.
Oireet ovat alkaneet siten, että laitteet ovat taltioineet vain osan ohjelmoiduista ohjelmista. Sitten laitteet alkoivat pysähdellä kesken katselun ja kaukosäädinkään ei saanut mitään yhteyttä laitteeseen. Yhteys palautui vain töpselin irroituksella.
Seuraava vaihe oli jonkin releen kova nakutus ja laitteiden totaalinen jumiutuminen. Laitteet ilmoittavat vain että kiintolevyä ei löydy. Kaikki taltioidut ohjelmat on menetetty.
Korjaaminen tuskin kannattaisi. Viat varmaan tyypillisiä tälle merkille, koska joka laitteessa samat.
Näiden kokemusten jälkeen minulle on turha myydä enää mitään Handanin tuotetta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
12.10.2010
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Aivan oiva laite.
Alku takkuili, ennenkuin pääsin jyvälle.
Käytin puh tukea ja laitoin sen pienen antennipätkän paikoilleen.
Nyt pelaa ja on tosi helposti ohjelmoitavissa.
Pitää kai muistaa katsoa tai poistaa, ettei levyn tila lopu.
Tämä kahden viikon kokemuksista.
Ei ole vielä mitään kadonnut.
ps. Kannattaa ladata käyttöohje linkki koneelle.
On paljon helpompi lukea kuin hiukan himmeä käyttöoas paperilla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Arvioni mukaan n. 10 – 20 % ajastuksista katoaa ilman varoitusta. Aika himmeä ongelma, jota uusinkaan firmis ei ole korjannut. Uusi firmis on kylläkin hiljentänyt meteliä, kun tuuletin ei käy enää koko ajan, vaan yleensä pelkästään kiintolevyä käytettäessä. Tuulettimen flektin meteli on projektorin luokkaa. :(

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Todellinen pettymys. Toiminnoiltaan surkea hintaan nähden.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Laitteessa yksi vakava vika (welhon mukaan ominaisuus). Ajastuslista tyhjenee satunaisin väliajoin. Joskus kuukauden välein joskus pari kertaa viikossa. Itse en suosittele laitetta muille kuin niille jotka tallentavat suoraan EPG:stä spontaanisti. Nykyinen 7800 on jo viides laite jonka olen welholta saanut huoltojen yhteydessä kaikki takuuajan sisällä.

+ hyvä epg
- käyntiääni kun laitteelle on tullut hieman ikää
- tyhjenevä ajastuslista
- suosikkilista ei pysy päällä vaan nollaantuu tallenkusen myötä

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Handan CV-7800 on hyvä, jos sitä ei juurikaan paljoa käytä. Digiboksissa ilmenee paljon virheitä, ja muuta epähuolellista suunittelua esim. jos olet aloittanut nauhoituksen (tässä tapauksessa et ole käyttänyt ajastinta.), ja päälle hyppää ajastimeen jo aijemmin laitettu ohjelma, laite ei aina kysy, haluatko aloittaa ajastimella laitetun ohjelman nauhoituksen. Se pysäyttää nykyisen nauhoituksen ja nauhoittaa sitten ajastimeen laitettua ohjelmaa. Joka ei aina toimikkaan, nimittäin digiboksi nauhoittaa ajastimeen laitetun ohjelman sijasta sitä ohjelmaa, mitä aijemmin nauhoitit. Välillä se ei edes nauhoita mitään. Myöskään EPG (EPG näyttää jokaisen kanavan tulevat ohjelmat maksimissaan jopa parin viikon päähän (hyvissä digibokseissa)) ei toimi kunnollisesti. Se ei aina näytä kaikkea, vaan näyttää sen sijaan esim. aamun ohjelmat kello neljältä päivällä. Joskus nauhoitus myös tekee sellaisen tempun että nauhoittaa oikean ohjelman äänen, muttei kuvaa. Kuvan nauhoitettavaan ohjelmaan se sieppaa jostain hevon kuusesta. Digiboksin ulkonäkö on kuitenkin asiallinen, ja kaukosäädin toimii hyvin. Koneelta saa laitettua kätevästi ohjelmia digiboksiin, joskin vähän hitaammin.. Päivittäiseen käyttöön en suosittele!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Welhon kautta tarjouksesta. Laite toiminut hyvin. Helppo käyttää.
pip puuttuu. Teknisesti voisi olla kehittyneempi: esim. suosikkilistat ei käytössä kun laite tallentaa, alkaneen ohjelman tallennus voisi olla helpompaa. Pääosin moitteeton perustallennin. asteikolla 1-5
3,9

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Olen käyttänyt laitetta vuoden. Alusta asti on ongelmana ollut etukäteen asennettujen tallennusaikojen lista tyhjeneminen ilman varoitusta. Pahimmillaan tätä on tapahtunut monta kertaa viikossa, harvimmillaan parin kuukauden välein. Olen valittanut Welholle. Sieltä kerrotaan, että laitevalmistaja tutkii asiaa ja se korjaantuu mahdollisesti seuraavassa ohjelmapäivityksessä. Ei ole korjaantunu. Lisäksi ääni katoaa useita kertoja illassa hetkeksi palautuen taas. Piippauksiakin kuuluu, mutta edelläkuvatun jälkeen en pidä niitä edes ongelmina.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Peruskäyttöön soveltunee. Ei ainakaan ensimmäisenä päivänä kaatuillut. Päivitettävyydeltään huono. Ei ilmeisesti minkäänlaisia päivitysmahdollisuuksia Welhon kaapeliverkon ulkopuolella tai ainakaan mahdollisuutta ei ole tullut vielä vastaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laite on toiminut erittäin hyvin ja tehnyt kaiken mitä haluankin. Olen samaa mieltä, että EPG voisi olla selkeämpi, mutta se on kuitenkin ihan toimiva. Laite päivittää itseään silloin tällöin automaattisesti. Ilmeiseti laitteen alkuaikoina on ollut jotain ohjelmistoperäisiä ongelmia, jotka päivitykset ovat korjanneet. Ainakaan itse en ole havainnut alempana mainittuja ylimääräisiä ääniä, eikä laite ole kaatunut kertaakaan. Todellakin hintansa väärti laite.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Itselläni ollut käytössä nyt pari viikkoa. Boksi toimii hyvin ja vakaasti. Tallennukset ovat onnistuneet täysin sekä ajastettuna että boksin ollessa valmiiksi päällä.

Valikot ovat hyvät ja käyttö selkeää. EPG voisi olla ehkä hieman selvempi, mutta plussana kuitenkin 8 kanavan tiedot yhtäaikaa näkyvissä.

Kaukosäätimessä hyvänä puolena on se että sillä pystyy ohjaamaan myös televisiota. Näin ollen television oman kapulan voi viskata vaikka mäkeen. Näppäinten sijoittelu myös hyvä. Näppäintuntuma saisi olla kuitenkin parempi, joskus tuntuu että saa painaa parikin kertaa ennenkuin viesti menee perille.

Laite on myös päällepäin siistin ja asiallisen näköinen. Oikeastaan ainut miinus minkä keksin on usean kanavan yhtäaikaisen tallennuksen puuttuminen. Tosin laitteen hintakin on lähes puolet siitä mitä esimerkiksi topfieldit ja procasterit maksavat. Hinta/laatusuhde kuitenkin kunnossa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Erittäin hyvä käytettävyys, kaukosäädintä voi käyttää yhdellä kädellä ja kaikki yleisimmin tarvittavat näppäimet löytyvät helposti yhdellä kädellä ja katsomatta. Ajastukset helppo tehdä, nauhoitus kesken ohjelman onnistuu helposti ja boxi osaa hakea epg:stä ohjelman pituuden jos niin haluaa. EPG on loistava, muistaakseni seitsemän kanavan koko illan ohjelmistot näkee yhdellä silmäyksellä, ohjelmia voi selata ilman että kanava taustalla hyppii kanavalta toiselle, nuolella sivulle päin voi selata koko viikon ohjelmat tai sitten voi hyppiä päivä kerrallaan eteenpäin, myös lyhyiden ohjelmien nimet mahtuvat oppaaseen, kaiken kaikkiaan loistava, tästä saisivat muut ottaa mallia. Ohjelmisto toimii vakaasti, nauhoitukset onnistuvat ok, boxi ollut kovassa käytössä alkuvuodesta ja vain kaksi nauhoitusta on epäonnistunut äänen puuttumisen vuoksi (tekstit tallentuvat myös maksullisilta kanavilta). Alussa boxista kuului piippaus n. kerran päiväss, mutta nykyisin en edes muista koska olisi viimeksi kuulunut. Puutteina jo mainitutkin kahden kanavan yhtäaikaisen ajastettu nauhoituksen ja tallenteiden siirron puute - itseä korpeaa eniten tämä viimeinen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Nykyisellä ohjelmistolla toimii erittäin vakaasti (1,5 kuukautta päällä eikä yhtäkään kaatumista/ väliin jäänyttä tallennusta). Alle 400 euron hintaan todella hyvä laite. Ainoina todellisina puutteina ovat tallenteiden siirron puute ja kahden päällekäisen AJASTETUN tallennuksen puute. Edellä mainittu EPG:n toimimattomuus pitää paikkansa vain nelosella(?) ja sielläkin se toimii kun menee itse EPG:hen eikä katso vain kanavanvaihdon yhteydessä näkyvää tietoa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.