Muoto Miditorni
Väri Silver
ATX -tuki Kyllä
Micro ATX -tuki Kyllä
Leveys 21 cm
Korkeus 46 cm
Syvyys 43 cm
Paino 8,19 kg
Tuulettimia (takana) 0
Tuulettimia (edessä) 0
5.25" -paikkoja 4
3.5" -paikkoja 7
Tuettujen virtalähteiden määrä 1
Virtalähde mukana Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) 6A34+PSU1 / 6A34+PSU1(2) / 6A34+PSU1(3) / 6A34+PSU1(4) / 6A34BS-UG

  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Rämisevä kenkälaatikko. Etupaneelin läpi ei kierrä ilma, kiintolevyjen vaimennus täysin epäonnistunut koko kelkka rämisee ronkoon sinfonisesti. En löydä tästä kopasta muuta hyvää kuin hinta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ostin tämän kotelon aikaisempien hyvien kasaus kokemusten perusteella. Eli olin ehtinyt kasata samaiseen koteloon edellisessä työpaikassani samaisiin koteloihin jo kymmenisen konetta, joten siltä osin olin vakuuttunut laadusta.
Nyt kun aikaa on kulunut reilut vuoden päivät olen alkanut etsimään uutta koteloa.

Tästä ei edelleenkään löydy mitään pahaa sanottavaa, hintaluokassaan (40-60€) loistava valinta. Mutta on hyvä pitää mielessään jos koteloa harkitsee, että varsinkin isojen näytönohjaimien kanssa asennuksesta saattaa muodostua hieman hankala.

Kovalevyjä tämä kotelo nielee sisuksiinsa viisin kappalein, ja 5 1/4 tuuman asemille on 4 paikkaa.
Kovalevyille tarkoitettu paikka, on irtoavaa sorttia, joten kovalevyjen asentaminen on yksinkertaista. Se on kotelossa pitkittäin, joten sen edessä oleva tuuletin pystyy viilentämään kovalevyjä riittävästi (kotelossa ei siis ole mitään hölmöjä peltejä tuulettimen edessä heikentämässä ilma-virtaa). Kovalevyille on myls kumiset värinä suojat, jotka ajavat asiansa ihan hyvin.

Optiselle asemalle soisi myös jonkin sortin vaimennuksen, koska tälläisenään aseman aiheuttamat värinät kulkeutuvat koteloon ja pahimmassa tapauksessa saa aikaan melkoista metakkaa.
Pienellä askartelu hengellä tuonkin asian saa korjattua, esimerkiksi käyttämällä sopivan kokoisia paloja polkupyörän sisäkumia.

Tuuletin paikkoja on kolme. Edessä alhaalla yksi 120mm, takana virtalähteen alapuolella toinen 120mm paikka ja kotelon kyljessä kolmas 120mm tuuletin paikka. Kylki tuuletinta ei itsellä ole tässä kotelossa koskaan ollut. Myöskään kotelon mukana ei tule tuulettimia joten ne tarvitsee ostaa erikseen, hyviksi tälle kotelolle olen kokenut Arctic Coolingin ja Nexusin 120mm laitetuulettimet.

Kotelo olisi edelleen täydellinen jollainen se ostettaessa olikin. Vasta kun olen hankkinut tehokkaampaa rautaa koneeseen olen havainnut kotelon pienuuden. Ja sen tuomat ongelmat tehokasta järjestelmää rakentaessa.

Toinen ongelma liittyy johtojen järjestelyyn.
Kotelossa ei ole minkään sortin mahdollisuutta piilottaa johtoja esimerkiksi emolevy kelkan taakse, ja normaalilla ei modulaarisella virtalähteellä tilanne saattaa muuttua lähes katastrofaaliseksi.
Mutta jälleen kerran, jos omistat vaikkapa Dremelin, tai jonkin muun laitteen jolla voit helposti leikata metallia (kulmahiomakone on ehkä turhan radikaali hommaan, mutta silläkin onnistuu varovasti työskennellen) onnistuu kotelosta saamaan todella loistavan. Tosin tuon jälkeen kotelo ei enään tietty ole se jona se tuli ostettua.

Itse suosittelen jos koteloa harkitset, tekemään ainakin yhden lisäpaikan tuulettimelle 5 1/4 paikkaan, johon mahtuu kyllä 120mm tuuletin. Lisäksi emolevy kelkkaan on hyvä tehdä johdotuksille reikiä, ja koloja. Eli modaamisesta kiinnostuneille kotelo tarjoaa paljon mahdollisuuksia, kuten monet muutkin kotelot.

Mutta esimerkiksi verrattuna Antecin kovin suosittuun Sonata III:seen, kotelo on huomattavasti järkevämmin suunniteltu, eli Sonataa harkitsevalle tämä kotelo on loistava vaihtoehto. Antecilta suosittelen Three Hundredia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

  Keskustelualue Viimeisin viesti
  HEC-Compucase virtalähteet ( 6 ) PC-rauta / PC:n rautaan liittyvä keskustelu 21.12.2011 11:41
  Kysymys Compucase 6A34 kopasta ( 3 ) PC-rauta / PC:n rautaan liittyvä keskustelu 28.7.2007 05:47

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.