Tallentava? Ei
Virittimiä? 1
Conax? Ei
DVB-C Ei
DVB-S Ei
HDTV Ei
DVDR Ei
Tekstitys? Kyllä
PiP Ei
teksti-tv Kyllä
Ajastus Kyllä
AC3 Kyllä
SCART 1 RGB, CVBS
SCART 2 CVBS
FireWire Ei
USB Ei
Digitaalinen ääni RCA (koaksiaali)
Ethernet Ei
RF-ulostulo Ei
HDMI Ei
Lisätietoja Ohjelmistopäivitys antennin kautta.
Sekä HF-tulo että HF-lähtö.
Valmistajan tuotekoodi(t) DTR210/00 / DTR210/12

 
 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallentava digiboksi osaa tallentaa digi-TV lähetykset sellaisenaan (laadun kärsimättä, digitaalisessa muodossa) kovalevylle, korvaten näin ulkoiset tallennuslaitteet kuten videonauhurit.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka?)

  Conax -korttipaikka vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsella maksullisia kanavia (ostettu/vuokrattu katselukortti sijoitetaan Conax-korttipaikkaan).

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteessa on useampi kuin yksi viritin, voidaan esim. tallettavan digiboksin tapauksessa laitteella katsoa samaan aikaan eri kanavaa (ja ns. kanavanippua) kuin mitä talletetaan.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  Tuki DVB-tekstityksille vaaditaan, jotta mm. YLEn kanavien lähettämät tekstitykset näkyisivät.

aksu2000
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Vaimo osti pari vuotta sitten joulun
heräteostoksena. Itse en olisi moista romua halunnut. Kanavan haku -ongelma n tiedän ja sepä on pienin vika. Ärsyttävan vian tasolle nostan äänen voimakkuuden säädön isoportaisuus. Taustaäänettömässä huoneessa äänenvoimakkuutta on mahdoton saada digiboksista säädettyä sopivaksi. Äänen voimakkuuden taso heittelehtii todella valtavasta pauhusta ihan hiljaiseen pihinään aivan itsestään. Heitän kohta ton roskiin ja haen jotain ihmiselle sopivaa..

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ostin 2 tämmöstä boxia 2 vuotta sitten. Digiboxi todellakin tekee tuon kanavapäivityksen öisin, juuri kun 69 alkaa lähettämään välinetestiä.. Kanavat pitää hakea kerran kuukaudessa uudestaan koska tämä romu hukkaa ne. Kaukosäädin on surkea, pitää osoittaa suoraan poksiin että se toimii, lisäksi näppäimiä ei opi tuntemaan kovin helposti. Boksissa ei myöskään pala mitään valoa kun se on päällä. Hyvää ovat valikot ja 2 scart liitäntää ja erillinen audio liitäntä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ei kyllä toimi hyvin, ennen boxia käytin kun asuin muualla niin, joka kerta kun boxi käynnistyy tai kanavaa vaihtaa niin tulee ilmoitus että uusia palveluita löytynyt tjsp. Muuten toimii hyvin..

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Pelkistetty kohtuuhintainen digibiksi. Edellisen arvostelijan kuvaama ongelma on Philipsin tiedossa, mutta korjausta ei ole saatavilla.

DTR210 ajaa kanavapäivityksen öisin ja se kuulemma valitsee silloin helposti huonomman tarjolla olevista signaaleista, jos paikkakunnalla on alilähetin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Alle 50 euron boksiksi ihan hyvä. Nopea käynnistys ja kanavien selaus, tekstit ja EPG toimivat hienosti. Viritin varsin herkkä - näyttää toisella boksilla palikoituvat kanavat aina yli 90% vahvuudella ja laadulla. Muutaman päivän vasta kokeillut, mutta kahdesti jo "hukannut" Ylen ja maikkarin ym. pakettien kanavia...valittaa että pitäisi tarkistaa antenni/kaapeli, mutta uudelleenvirityksen jälkeen kaikki näkyvät jälleen liki 100% laadulla. Valmiustilassa ja käytössä pitää ihmeellistä sähköistä sirinää..ei tosin kuulu kuin lähellä ollessa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.