Virittimiä? 3
DVB-S2? Kyllä
DVB-T Kyllä
DVB-C? Ei
HDTV? Kyllä
AC3? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 250GB
DVDR Ei
Ajastus Kyllä
PiP? Ei
teksti-tv? Kyllä
HDMI? Kyllä
SCART 1? RGB, CVBS
SCART 2 S-Video, CVBS
Digitaalinen ääni RCA (koaksiaali)
RS-232? Ei
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB? Kyllä
Ethernet? Kyllä
FireWire Ei
VideoGuard? Ei
CI? 0
Conax? Kyllä
Conax -linkitys Kyllä

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia (komponentti). SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin (komposiitti) kanssa.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-salattujen kanavien katselu vaatii joko Conax-korttipaikan tai Conax CA-moduulin asentamisen.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi mahdollistaa digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • CI (CI-modulipaikkojen määrä)

  CI- eli Common Interface-liitäntä on digitaalisten vastaanottimien standardisoitu rajapinta erilaisten salauksenpurkujärjestelmien liittämiseksi. Suomessa CI-liitäntä löytyy yleisimmin digitelevisioista ja -bokseista. Jotta CI-liitännällä varustettuihin laitteisiin saadaan kytkettyä Suomen maksutelevisioiden salaukseen käytetty Conax-kortti, tarvitaan vielä lisäksi CI-liitäntään asennettava CA-moduuli.

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Kaksisuuntainen USB (Voiko USB-väylän kautta siirtää videoita PC:lle?)

  Kaksisuuntainen USB mahdollistaa tiedostojen (tallenteiden, musiikin, kuvien tms.) siirron sekä digiboksista tietokoneelle että tietokoneelta digiboksiin.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • DVB-C (Sisältää myös DVB-C -virittimen)

  Onko laitteessa kaapeliverkon digitaalisia televisiolähetyksiä purkava viritin.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli digiboksi liitetään digitaaliseen näyttöön, kuten esim. taulutelevisioon, HDMI-liitännällä, pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.

 • DVB-S2 (DVB-S2 -tuki)

  Onko laitteessa satelliittiverkon digitaalisia teräväpiirtolähetyksiä purkava viritin/virittimiä.

 • HDTV (HDTV -tuki)

  Laitteella voi katsella HDTV- eli teräväpiiirtotelevisiolähetyksiä, mikäli siinä on sisäänrakennettuna AVC (MPEG4) -formaatin teräväpiirtolähetyksiä vastaanottava viritin. Yleensä HDTV-lähetysten katseluun vaaditaan lisäksi maksukortti.

 • VideoGuard (Sisäänrakennettu VideoGuard -korttipaikka)

  VideoGuard -kortinlukija vaaditaan mm. Viasatin katselukorttien käyttöön.

 • Ethernet (Ethernet-liitin)

  Ethernet-liittimellä laitteen saa kytkettyä lähiverkkoon. Liitännän hyödyntämistavat kuitenkin vaihtelevat laitekohtaisesti. Osa laitteista mahdollistaa tallenteiden siirtelyn tietokoneen ja laitteen välillä, tallentamisen ulkoiselle kovalevylle ja jopa toistamisen suoraan tietokoneelta. Joidenkin boksien kohdalla Ethernet-liitin taas on tarkoitettu ainoastaan MHP:n paluukanavaksi.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Varsin toimiva peli, käynnistys kestää 30 sek ja kanavan vaihto 4 sek. Laite on vakaa, ei ole kaatuillut. Kuvan laatu on hyvä, myöskin ei-HD kanavilla. Omalla alueellani (Riihimäki) on signaalin taso haravapuolella pulmallinen, ammatti antenniasentajat eivät ole saaneet toimimaan, siksi siirryin sateliittipuolelle. Vaikka sen ongelma on "mikropää per viritin", ja sen mukanaan tuoma kaapleointi haaste. Haravapuolen pulma on myös maksullisten kanavien surkea kuvanlaatu, YLE OK, mutta esim Canal+ on kuraa sillä puolella.

Laitteen huonoin puoli on se, että ethernet portti on disabloitu, samoin USB. Muutoinhan laite olisi liian hyvä ollakseen totta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
25%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

oli puoli vuotta kyseinen vehje ja aivan täys romu,kaikki toimii niinkuin hidastetussa elokuvassa eli todella kauhealla viiveellä puhumattakaan,että n3 kertaa päivässä se piti töpselistä buutata ko se tykkäs jäätyä täysin tai ne lukemattomat tallennusten mystiset katoamiset ja yleensäkin tallennusten jääminen pois tai kanavien paranormaalia aktiviteettiä muistuttava:näyn,en näy,näyn,en näy liikehdintä.irtisanoin välittömästi canalin kun sieltä ehdottiin uuden samanlaisen boksi ostoa heiltä hintaan 149 euroa kun tämä mikä minulla oli tuli vaihtona grundigiin jota heillä ei ollut takuuaikana korvata samanlaisella.niin tässäpä ei ollutkaan takuuta koska se kerkesi loppua.että semmosta...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Lelumainen, kankea käyttää (mutta helppo),käyttöliittymä hitaahko, laitteen käynnistys ja varsinkin sammutus vie kohtuuttomasti aikaa. Laitteeni hajosi 4:n päivän käytön jälkeen (meni täysin mykäksi, virtalähde?). Kiinassa valmistettu ranskalainen brändi. Todella pettymys!! Taidan perua kaupan ja siirtyä takaisin maanpäälliseen verkkoon Plustv:n ja Maximum t-8000 (Aivan loistopeli, siinä Sagemille perspektiiviä) pariin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
rooney10
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ihan hyvän oloinen digiboksi näin viikon käytön jälkeen.Tallennus ominaisuudet hyvät,kiintolevy sais olla kylläkin suurempi mutta jos ei varastona käytä niin riittää.vähän hidas.kaukosäädin ei paras mahdollinen mutta kun käyttää harmonya niin eipä tuota tarte.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kokemukset n. vuoden käytön jälkeen:

+ Kolme viritintä, useimmiten kaiken haluamansa saa talteen.
+ Kuvanlaatu, skaalaa myös normikanavat HD tarkkuuteen töllöäni ja tykkiäni paremmin.
+ Helppokäyttöinen

- Tallenteiden editointi, esimerkiksi mainosten poistaminen mainoskanavien ohjelmista epätarkkaa. Heittoa aina muutama sekunti.
- EPG vain perustasoa

Uusimmalla softalla ei ole kaatunut kertaakaan.
DVD:lle (RW levyille) tallentelen ihan normi DVD tallentimella ongelmitta. Näin leffat sai PC:lle jatkokäsittelyyn (DivX, NAS arkisto) Huonona puolena tässä oli vain se, että äänet downmixaaantuu stereoksi.

Ihan ok boksi ja tyytyväinen olen olut.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Siteeraan tähän omaa kirjoitustani, jonka kiroitin 10.2:

Canal Digitalin HD digiboksi SAGEM PVR 101 - ST - SURKEA ESITYS
Nyt on käyttökokemusta. Purin tänään kaupan Canal Digitalin kanssa laitteiden heikon laadun takia. Ensimmäisen ostin vuosi sitten toukokuussa, eli n. 8 kuukautta sitten. Ensimmäinen laite vaihdettiin syyskuussa ja toinen joulukuussa. Viimeinen ei sitten kestänyt kuin viikon. Kaikissa laitteissa sama ominaisuus. Lopulta alkavat käynnistellä itseään loputtomiin, kuitenkaan koskaan käynnistymättä. Kiintolevykin oli aivan alimitoitettu HD tarpeisiin.

Nämä kaikki kun vielä yhdistää siihen, ettei kuvamateriaalia saanut ulos boxista esim DVD tallennusta varten. Olen ollut pitkän aikaa Canal Digitalin tilaaja, mutta nyt tuli mitta täyteen ja palaan maanpäälisiin kanaviin, joita nyt tuntuu olevankin jo ihan mukavasti. Ompahan kavereiden kanssa taas yhteisiä juttuja kun katsellaan samoja ohjelmia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.