Vastaanotto? Antenniverkko (DVB-T)
Liitäntä? PCI
MPEG-2 purku? Ei
MPEG-4 purku? Ei
Conax? Ei
Analoginen? Ei
Kaukosäädin? Kyllä
VideoIn? Ei
Lisätietoja Kortti sisältää USB sovittimen jossa virittimet ovat kiinni.
Valmistajan tuotekoodi(t) 00289 / 289 / HAU-289
Tuotteen EAN-koodi(t) 0785428002897 / 785428002828 / 785428002897

 
 • Vastaanotto (Vastaanottomuoto)

  DigiTV-sovitin voi vastaanottaa yhtä monista digitaalisen television lähetysstandardeista. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • CI (CI-modulipaikkojen määrä)

  CI- eli Common Interface-liitäntä on digitaalisten vastaanottimien standardisoitu rajapinta erilaisten salauksenpurkujärjestelmien liittämiseksi. Jotta CI-liitännällä varustettuihin laitteisiin saadaan kytkettyä Suomen maksutelevisioiden salaukseen käytetty Conax-kortti, tarvitaan vielä lisäksi CI-liitäntään asennettava CA-moduuli.

 • Liitäntä (Liitäntätapa)

  Liitäntätapa kertoo sen, miten digisovitin kytketään tietokoneeseen. Yleisimmin käytetyt liitäntätavat ovat joko PCI tai USB. PCI-liitännällä kytkettävät digisovittimet sijoitetaan tietokoneen sisään, PCI-korteille varattuun korttipaikkaan, kun taas USB-liitäntäiset laitteet kytketään tietokoneen ulkoiseen USB-väylään. Eli PCI-liitännällä varustettuja digisovittimia ei voida käyttää kannettavissa tietokoneissa.

 • Analoginen (Sisältää myös analogisen virittimen)

  TV tuners can be connected via PCI-bus, PCIe (PCI Express) bus, FireWire or USB/USB2. The last two alternatives are used by external digital TV tuners.

 • HDTV (MPEG-2 HDTV -tuki)

  Mikäli TV-korttia halutaan käyttää MPEG-2-pakattujen HDTV-lähetysten (High-Definition Television) vastaanottamiseen, pitää kortin tukea tätä ominaisuutta.

 • HDTV (MPEG-4) (MPEG-4 HDTV -tuki)

  HDTV (lyhenne sanoista High-Definition Television) ja tarkoittaa teräväpiirtotelevisiolähetyksiä. Mikäli TV-korttia haluaa käyttää MPEG-4-pakattujen HD-lähetysten vastaanottamiseen, pitää kortissa olla HDTV MPEG-4-tuki.

 • Kaukosäädin (Löytyykö laitteesta kaukosäädin?)

  Joidenkin TV-korttien mukana toimitetaan kaukosäädin, jolla pystyy ohjaamaan TV-kortin toimintaa (katseluohjelman kautta) sekä muita tietokoneen ohjelmia.

 • MPEG-2 purku (Rautapohjainen MPEG-2 -purku)

  MPEG-2 on yleisin televisiolähetyksissä käytetty pakkausstandardi ja on yleisesti käytössä DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC-lähetyksissä. MPEG-2-pakkausta käytetään sekä tavallisissa että teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-2 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • MPEG-4 purku (Rautapohjainen MPEG-4 (tai AVC) -purku)

  MPEG-4 on edistyksellinen video- ja äänenpakkauksen säiliöformaatti, jota käytetään erityisesti teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-4 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • VideoIn (Analogisen videon sisääntuontiliitäntä (esim. S-Video))

  Joissain televisiokorteissa on sisääntulo videosignaalille. Liitännän kautta korttiin saa kytkettyä ulkoisen videolähteen ja kaappaamaan ja muuntamaan kuvan digitaaliseen muotoon.

Jackhrer
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Tuplavirittimestä plussaa, mutta laatu kehno.

Windows 7 laite ei uutena meinannut löytyä ollenkaan. Useamman irti-kiinni yrityksen jälkeen löytyi, jonka jälkeen toimi kohtuudella, jonka jälkeen toi nelisen kuukautta ja lopetti yhteistyön kokonaan. Tuona aikana tosin katosi kokonaan laitehallinnasta kerran ja löytyi taas oltuaan irti muutaman päivän.

Viritin on herkkä, jopa niin herkkä, että ottaa häiriötkin signaalissa herkästi. Tämän ongelman sain tosin korjattua vaippavirran erottimella ja kuva oli kohtuullinen niin kauan kuin laite toimi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
vaino666
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Tuplaviritin antenniverkkoon. Vaatii ehdottomasti DvbViewer ohjelmiston toimiakseen kunnolla (15 €). DvbViewerillä voit sitten nauhoittaa kahdesta nipusta vaikka kaikki kanavat. Kauko-ohjaimen olen ohjelmoinut, muuttamalla irremote.ini tiedostoa, toimimaan myös Powerdvd:ssä, winampissa, vlc:ssä ja mediaplayer classic:ssa. Ei tarvitse mitään mediacenttereitä. Vuosikaudet toiminut luotettavasti. Taidan ostaa viereen toisen samanlaisen, että 4 kanavanippua on yhtä aikaa käytettävissä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kortilla on tuplaviritin. Joissakin kokoonpanoissa ongelmana virittimien "irtoaminen" ja katoaminen ajoittain hetkeksi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.