PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 1
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 S-Video, CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Lisätietoja Mukana CD-ROM:illa ilmainen 'Media e-linker' -ohjelmisto, joka mahdollistaa tallenteiden siirron boksilta tietokoneelle, ja MP3-musiikin ja digikuvien siirron tietokoneelta digiboksille.

Laitetta myydään kahtena eri versiona, toisessa on mukana Conax-moduuli ja toisessa ei.
Valmistajan tuotekoodi(t) CXPVR-9200C / PVR9200C
Tuotteen EAN-koodi(t) 8809095663211

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

peelo-heebo
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Mutsi sanoi että on unohtanut kuinka tätä käytetään, luulin että hän on laittanut jonkin koodin minkä on unohtanut kanssa mutta manuaalin kertoma 0000 toimi. Mikään kanava ei toiminut, mutta uudelleen virityksen jälkeen näkyy kaikki kanavat. Sinänsä aika outoa koska tämä on T-malli ja olen melko varma että täällä on kaapeli-telkkari. Nyt mutsi kattelee jotain vanhaa leffaa minkä on joskus tallentanut muttei muista ikinä katsoneensa. Tuossa aiemmin yritettiin saada VHS kasetteja toimimaan mutta ei niistä saa ääniä ulos kun on laittanut äänet mutelle ja saman merkkinen VHS kauko-ohjain ohjaa vain tämän digitelkkarin ääntä niin vhs vehje pysyy mutella, mutta ehkä hän uskoi että kantsii heittää vhs:t vihdoin roskiin, niitä on kirjahyllyllinen ja sanoo että ne makso monta tuhatta markaa, et silleen, hyvää alkavaa kesää 2018...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
19.4.2018
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ollut käytössä 24h/vrk 5-vuotta.
Toiminut moitteetta, toinen isompi 320GB kovalevy menossa (originaali 160GB jäi pieneksi tallennus-kapasiteetiltaan)kovo helppo vaihtaa itse (ei tarvita huoltokäyntiä).
Helppo looginen käyttöliittymä.
Huonoja puolia:
-Skaalaava HDMI-lähtö puuttuu
-Tuulettimen hurina saattaa häiritä jos laita on huonetilassa eikä räkissä kuten minulla.
-Alikansioita ei voi luoda
-USB-siirto PC:lle ei ole tätä päivää (medialinker)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
63%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Itse hankin vuoden 2007 lopussa, ei valittamista. Ei tosin ole hirveästi säväyttänytkään mutta toiminut toistaiseksi ongelmitta. Silti tuntuu että minkä kuvanlaadussa ehkä voittaa sen nopeudessa häviää. Kanavat vaihtuvat melko verkkaisesti, turhia kanavia ei saa pysyvästi pois (suosikkisivut voi tallettaa, mikä hieman lohduttaa - ei tarvitse kelata koko kanavavalikoimaa ja turhaa sälää läpi, itse kun katselen lähinnä kuutta kotimaista kanavaa), ohjelmaopas päivittyy todella hitaasti jos yrittää Ylen kanavilta katsastaa kaupallista tarjontaa jne. Mutta kai kaikissa digibokseissa samat luonneviat...

Ohjelmien tallentaminen ja tallenteiden katselu on tosi kätevää, ei ole missannut yhtään ajastusta! Valikot ovat selkeitä, helpohkoja käyttää. Kaukosäädin on vain turhan monimutkainen ainakin vanhemmalle väelle...

Käyttöohjekirja on enintään välttävä, siitä miinusta! Mutta summa summarum: kaiken kaikkiaan alle 400 euron (enempää ei kannata maksaa) tallentavaksi laitteeksi aika hyvä eli 4/5. Käyttöohjeet löytyvät Humaxin kotisivuilta joten niihinkin voi tutustua etukäteen jos haluaa tutkailla ominaisuuksia ennen ostopäätöstä ;)

JÄLKIKIRJOITUS VUOTTA MYÖHEMMIN:

Sen verran vielä lisäisin omaan käyttöarviooni jälkikäteen huomautuksen laitteen kovasta äänestä! PITÄÄ TODELLAKIN AIKA HELVETINMOISTA HUMINAA. Tuskin se häiritsee valveilla ja siihen lie jo tottunut (tai sitten ei :( ). Monesti vieläkin heräilen öisin kun äkkiä kuuluu jotain kummaa ääntä olohuoneesta ja mietin mikä helvetti täällä hurisee mutta Humax siellä vain tallentaa ajastettua ohjelmaa - pätevästi kylläkin mutta äänekkäästi!

Eli tämmöinen pitkähkö miinus... Muuten pysyn edelleen arvioissani, hinta-laatu melko kohdallaan. 300 egua maximus. Kannattaa tarkistaa uudempienkin Humaxien äänenkäyttö ja desibelitaso, se voi yllättää jos sama kuin tässä mallissa!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Erittäin hyvin toiminut joitakin vuosia. Toimii melko hyvin erilaisilla kovalevyillä. Seagaten 500Gt tällä hetkellä sisällä. Maxtor / WD levyjä ei kannata käyttää (ei aina tunnista levyä ekalla käynnistyksellä). Leikkaus toiminto on hieman epätarkka, leikkaa tallenteen muutaman sekunnin tarkkuudella.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hyvä boksi ja sain vielä halpaan hintaan sittarista plussakortilla: 199€

Boksi toimii hyvin, kanavat vaihtuu nopeasti, kaiken on tallentanut mitä pitikin, hiljainen kovalevy ja tuuletus ja muutenkin ihan pätevä digi laatikko.

Muutamia negatiivisia puoliakin on tullut esille: Teksti tv surkea (onneksi en sitä käytä ;) ), egp:n ajoittainen jökittäminen ( ei siis löydä kaikkia ohjelmia heti).

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
Termis
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Hyvä digiboxi, kaikki toiminut täydellisesti. Erittäin helppokäyttöinen, mutta silti monipuolinen. Ei mitään moitittavaa!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Vuoden vanha laite. Viimeisin softapäivitys asennettu.

Äänityksistä onnistuu 1/3 tai huonommin, viime reissulla 1/5 ajastetuista toimi.

Esim MTV3 Scifikanavan tekstitys tulee purskeittain ja laahaa jäljessä.
MP3-ominaisuus ei toimi.
Ohjelmien siirto usb:llä erittäin epävarmaa.
Buuttaa itsekseen satunnaisesti.
Jumittuu, tai jäätyy johonkin kohtaan satunnaisesti.

Olisiko minulla vain maanantaiversio, vai johtuko että kyseessä on ver.1 laite, mutta huonon laadun takia seuraava laite ei tule olemaan Humax.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Toimintavarma ja helppokäyttöinen boksi. Olen nyt käyttänyt reilut puoli vuotta eikä ongelmia ole ilmennyt, edes virtajohtoa ei ole tarvinnut irroittaa. Ei yhtäkään missattua tallenusta!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Erittäin helppokäyttöinen ja toimiva boksi. Vajaan vuoden ollut nyt käytössä, eikä ihmeempiä vikoja ole esiintynyt. Pari kertaa jäänyt jumiin tallennusta katsoessa. Alussa näkyi kuvan takana ns. haamukuva, eli toinen kanava taustalla, mutta tämä häipyi päivityksen myötä. Kovalevy alkaa olla täynnä...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

helppoa ja kivaa, kun ei tarvitse nauhojen kanssa vekslata. 7-v lapseni oppi heti käyttämään, joudunkin iltaisin sensuroimaan tallennuksia. kovalevyn koko VOISI kuitenkin olla vähän isompi..

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Kiintolevyä liittäessä joutuu hakemaan ajureja netistä...

kaverin xp:ssä ei suostunut aentamaan kiintolevyä ilman että ajurit olisi asennettu...

itselläni ei kaonin boksin kanssa ole ollut mitään vastaavia ongelmia

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Hyvä laite! Kovo pitää pientä hurinaa,mutta muita vikoja on vaikea löytää. Ohjelmaoppaan saa muuten päivittymään nopeammin,kun painelee OK:ta useasti.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

HYVä on ei mitään valittamista!!!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
Axxu
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Toimii mutta EPG on hidas näyttämään kaikki ohjelmat. Ohjelmien siirto koneesta pätkii satunnaisesti. Ei ole kaatuillut kertaakaan. Onneton ja hidas jpg-kuvien katselu. Kaipaa softapäivityksiä vielä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

+ helppokäyttöinen
+ nopea
+ luotettava (ei o viel kaatuillu)

- media e-linker softan kanssa sai tapella aikansa...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ostettu 28.1.08, toimii muuten hyvin, mutta dubattua ääntä ei saa millään pois. Digi tv on antanut ohjeita äänen poistamiseksi, mutta ei, ääni on ja pysyy.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laite toimii loistavasti,ei mitään valitettavaa.
Kaukosäätimen "nappulat" yllättävän jäykät,mutta toimii sekin loistavasti.
Humax laatua.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Todella loistava. Toiminut vuoden ilman ongelmia. EPG hyvä ja latautuu nopeasti. Tallentaminen helppoa ja kahden samanaikaisen kanavan nauhoittaminen itsestäänselvyys. Tallennukset hoituu vaikka kuinka painelisi virtanappia kaukosäätimestä (vertaa Handan 6000). Olen kyllä todella tyytyväinen laitteeseen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Softapäivitykset taitaa olla loppu?

Laitteesta saisi hyvän, jos joku korjaisi bugeja.

Maksu TV kortin kanssa prossu teho loppuu kesken ja josta tulee sitten vakaus yms. ongelmia.

Ilman maksu TV korttia virtajohtoa joutuu harvemmin vetämään seinästä ( tämä on positiivinen kommenti 2000 luvun laitteista ;) .

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Erittäin monipuolinen ja varmatoiminen digiboxi. Asennus on sujuvaa, laite päivittää itsensä kaapelista, monipuolisuudesta huolimatta käytön oppii melko nopeasti.

Erityismaininna laite ansaitsee automaattisesta ajansiirrosta, jota ei kovin monesta boxista löydy: Kun alat katsomaan vaikkapa nelosta, niin laite automaattisesti "tallentaa" katsottavaa ohjelmaa erikseen varatulle "osiolle" kovaleyllä. Tämän ansiosta, vaikka et olekaan pistänyt katsottavaa ohjelmaa varsinaisesti nauhotukselle, pystyt kelaamaan suoraa tv-lähetystä taaksepäin. Tämän automaattisen ajansiirron tallenteet nollaantuvat joka kerta kun kanavaa vaihtaa, joten kovalevyn täyttymisestä ei tarvitse huolehtia.

Samaan aikaan kun nauhottaa kahta kanavaa voi katsoa kolmatta kanavaa tai tallenteita kovalevyltä (Tallenteita voi myös pätkiä eli editoida suoraan boxilla). EPG on sujuva ja kanavanvaihto melko ripeä. Toisin kuin joku väitti, niin laitteessa ON teksiTv:n alasivuhjen selaus.

Kaukosäädin on melko iso, mutta ihan hyvä tuntumaltaan. Itse laitteen käyntiääni on melko hiljainen. Huminan kyllä kuulee täysin hiljaisessa huoneessa, mutta se ei pahemmin häiritse.

Miinuspuolena voi pitää usb yhteyden satunnaista katkeamista kun siirtää boxiin mp3 tiedostoja tai boxista ohjelmia koneelle.

PS. Laite tukee RGB:n läpivientiä

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Muuten ihan toimiva boxi, mutta mukana tuleva Media e-linker -ohjelma on todella huono. Tallennettujen TV-ohjelmien siirto tietokoneelle ei tahdo onnistua. Media e-linker katkaisee siirron heti kun tulee pienikin virhe. Olen kokeillut kahdella eri tietokoneella ja USB-ajurit on varmasti kunnossa. Kokeiltu myös useampaa eri USB-kaapelia jotka kaikki kalliita ja laadukkaita.

Nyt on kokeilussa vaihtoehtoinen ohjelma Media e-linker:ille. Nyt neljä ensimmäistä pitkää ohjelmaa siirtyi kerralla ilman ongelmia.

Siirto-ohjelmina siis nyt HumaxMediaControllerV1.05 (joka on komentoriviltä ohjattava) ja sen "päällä" Humax Media Controller GUI (joka on graafinen käyttöliittymä edelliselle ohjelmalle).

Toinen "pieni" vika on sellainen ettei kaikkia turhia kanavia saa jostain syystä poistettua luettelosta. Poisto näyttää onnistuvan normaalisti, mutta kanava ilmestyy heti takaisin kanavaluetteloon. Ehkä tähän tulee vielä parannus softapäivityksen muodossa...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Uusimman softan (1.00.16) myötä boksissa ei ole ongelmia ollenkaan. Suosittelen todella kaikille jotka haluat helppokäyttöisen ja toimivan tallentimen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Aivan loistava laite omaan käyttööni. Kohtuullisen nopea EPG, luotettava tallentaja, ajastuksia saa olla niin pal ku haluaa ja videot saa siirrettyä tietokoneelle. Teksti-tv:tä en ole käyttänyt. Olen löytänyt siitä vain yhden kunnon vian. Videoita editoitaessa (esim. kun poistaa mainokset) laite leikkaa ohjelmasta aika paljon ylimääräistä, joten en käytä enää koko toimintoa. Ohjelmaversio 1.00.12 korjas kovon ainaisen surraamisen ja sen jälkeen on voinut vain nauttia:D!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
Mossi
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Muutaman viikon omistaneena olen ollut tyytyväinen laitteeseen. Helppo käyttää ja ajestaa ohjelmat tallentumaan. Ainut ongelma silloin tällöin on, että kuva ja ääni tulee eri aikaan. Pausen painaminen auttaa asiaan. Tiedä mistä johtunee, ilmenee niin suorassa lähetyksessä kun nauhoituksissakin...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
crester
Inactive
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ei tue alasivujen selausta teksti-tv:ssä

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Viikon verran ollut käytössä ja toiminut kuin unelma! Laitteessa oli uusin ohjelmistoversio valmiina (1.00.12), joten mitään bugeja en ole ainaakaan vielä havainnut. Humax on erittäin helppo käyttää ja siinä on selkeä käyttöliittymä.Kaikkinesa pätevä laite, toimii niinkuin lupaa.Suosittelen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

ollut ko. laitteen onnellinen omistaja jo parisen viikkoa. erittäin hyvä boksi ollut! automaattisesta timeshiftistä on ollut lukemattomia kertoja hyötyä. ainoa asia mistä pysty(i)n moittimaan on että boksi piti päivittää oston jälkeen (ent. versio oli joku 2006 vuodelta) kun ei EPG toiminut.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
Jake74
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hyvä ja helppo käyttää. Ongelmana on vain kaapelitoimittaja ei päivitä uusia softia kovin tiheään. Joten joutuu tekeen manuaalisesti.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Erittäin helppokäyttöinen,
toimii loistavasti uuden ohjelmapäivityksen jälkeen. (ohjelmaversio 1.00.07)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Muutama bugi, korjautunee päivityksellä aikanaan.Muuten pelaa hyvin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

ensimmäinen ole susi, softa vikaa!
toisessa myös vikaa, katkoo usb yhteyttä, käyttö helppoa! mutta likaa bugeja. odota vielä
liian tuore markinoille

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.