Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
Conax? Kyllä
DVB-C Ei
DVB-S Ei
HDTV Ei
DVDR Ei
Tekstitys? Kyllä
PiP Kyllä
teksti-tv Kyllä
Ajastus Kyllä
AC3 Kyllä
SCART 1 RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 CVBS
FireWire Ei
USB Ei
Digitaalinen ääni Toslink
RF-ulostulo Ei
HDMI Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) 7230 / tf4100 / tf4100 / TF4100PVRT

 
 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallentava digiboksi osaa tallentaa digi-TV lähetykset sellaisenaan (laadun kärsimättä, digitaalisessa muodossa) kovalevylle, korvaten näin ulkoiset tallennuslaitteet kuten videonauhurit.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka?)

  Conax -korttipaikka vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsella maksullisia kanavia (ostettu/vuokrattu katselukortti sijoitetaan Conax-korttipaikkaan).

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteessa on useampi kuin yksi viritin, voidaan esim. tallettavan digiboksin tapauksessa laitteella katsoa samaan aikaan eri kanavaa (ja ns. kanavanippua) kuin mitä talletetaan.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  Tuki DVB-tekstityksille vaaditaan, jotta mm. YLEn kanavien lähettämät tekstitykset näkyisivät.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

120 euroa maksoin tästä ja hyvä digiboksi on ollut. Ensin vähän epäilin ostaa kun sain keskustelufoorumeilta sen käsityksen että Topfield on vaikea käyttää ja siihen on pakko asentaa jotain lisäohjelmia että sen saa toimimaan. Tähän malliin ei saa niitä TAP-ohjelmia, mutta ei ole tarvinnutkaan. Laite toimii erinomaisesti ilmankin ja on todella helppokäyttöinen. En ole kaivannut usb-liitäntää joka olisi 5100 mallissa.

Melkein kaikki tallennukset on onnistunut. Kaukosäädin on hassun muotoinen, mutta todella hyvä kun siihen tottuu. Ajastaminen on helppoa ja ajastuslistaan mahtuu vaikka kuinka monta ohjelmaa. Tuplaviritin on hyvä kun voi ajastaa kaksi samaan aikaan tulevaa ohjelmaa ja samalla voi katsoa vanhoja tallenteita. Kanavanvaihto on nopea. Katselua voi jatkaa myöhemmin siitä mihin jäi. Pikkukuvassa voi katsoa toista kanavaa. Mainoskatkot voi hyppiä yli keltaisella nappulalla. Levytilaa on normaalikäyttöön riittävästi.

Pari kertaa olen saanut boksin kaatumaan kun on ollut tallennus menossa ja olen katsonut pikakelauksella aikaisemmin tallennettua. Päivitin boksin topfield.fi sivujen ohjeiden mukaan nollamodeemikaapelilla. Pieniä parannuksia tuli boksiin vaikka toimi ihan hyvin jo ennen päivitystäkin.

Tekstitv on ainoa mistä en tykkää. Muuten olen ollut todella tyytyväinen tähän boksiin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ollut vuoden käytössä. Ei ongelmia, ja muuten mainio boxi. Tallentaminen EPG:n kautta. Ainoa miinus on USB:n puuttuminen. Sitä joskus tarvitisi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laite om erittäin helppo käyttöinen käyttää. Tallentaminen onnistuu EPG kautta. Pienenä miinuksena tulee tuo usb-väylän puuttuminen,mutta sitä en itse tarvitse koska en siirtele niitä koneelle. Mainoa Boxsi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.