Liitäntä? USB/USB2
Analoginen? Kyllä
Kaukosäädin? Kyllä
VideoIn? Kyllä
Lisätietoja Laiteessa on DVB-C ja DVB-T -yhteensopiva comboviritin.
Tuotteen EAN-koodi(t) 4017273105925

 
 • Vastaanotto (Vastaanottomuoto)

  DigiTV-sovitin voi vastaanottaa yhtä monista digitaalisen television lähetysstandardeista. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • CI (CI-modulipaikkojen määrä)

  CI- eli Common Interface-liitäntä on digitaalisten vastaanottimien standardisoitu rajapinta erilaisten salauksenpurkujärjestelmien liittämiseksi. Jotta CI-liitännällä varustettuihin laitteisiin saadaan kytkettyä Suomen maksutelevisioiden salaukseen käytetty Conax-kortti, tarvitaan vielä lisäksi CI-liitäntään asennettava CA-moduuli.

 • Liitäntä (Liitäntätapa)

  Liitäntätapa kertoo sen, miten digisovitin kytketään tietokoneeseen. Yleisimmin käytetyt liitäntätavat ovat joko PCI tai USB. PCI-liitännällä kytkettävät digisovittimet sijoitetaan tietokoneen sisään, PCI-korteille varattuun korttipaikkaan, kun taas USB-liitäntäiset laitteet kytketään tietokoneen ulkoiseen USB-väylään. Eli PCI-liitännällä varustettuja digisovittimia ei voida käyttää kannettavissa tietokoneissa.

 • Analoginen (Sisältää myös analogisen virittimen)

  TV tuners can be connected via PCI-bus, PCIe (PCI Express) bus, FireWire or USB/USB2. The last two alternatives are used by external digital TV tuners.

 • HDTV (MPEG-2 HDTV -tuki)

  Mikäli TV-korttia halutaan käyttää MPEG-2-pakattujen HDTV-lähetysten (High-Definition Television) vastaanottamiseen, pitää kortin tukea tätä ominaisuutta.

 • HDTV (MPEG-4) (MPEG-4 HDTV -tuki)

  HDTV (lyhenne sanoista High-Definition Television) ja tarkoittaa teräväpiirtotelevisiolähetyksiä. Mikäli TV-korttia haluaa käyttää MPEG-4-pakattujen HD-lähetysten vastaanottamiseen, pitää kortissa olla HDTV MPEG-4-tuki.

 • Kaukosäädin (Löytyykö laitteesta kaukosäädin?)

  Joidenkin TV-korttien mukana toimitetaan kaukosäädin, jolla pystyy ohjaamaan TV-kortin toimintaa (katseluohjelman kautta) sekä muita tietokoneen ohjelmia.

 • MPEG-2 purku (Rautapohjainen MPEG-2 -purku)

  MPEG-2 on yleisin televisiolähetyksissä käytetty pakkausstandardi ja on yleisesti käytössä DVB-T, DVB-S, DVB-C ja ATSC-lähetyksissä. MPEG-2-pakkausta käytetään sekä tavallisissa että teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-2 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • MPEG-4 purku (Rautapohjainen MPEG-4 (tai AVC) -purku)

  MPEG-4 on edistyksellinen video- ja äänenpakkauksen säiliöformaatti, jota käytetään erityisesti teräväpiirtolähetyksissä. Mikäli kortti ei sisällä purkupiiriä, puretaan MPEG-4 -signaali tietokoneen omalla suorittimella.

 • VideoIn (Analogisen videon sisääntuontiliitäntä (esim. S-Video))

  Joissain televisiokorteissa on sisääntulo videosignaalille. Liitännän kautta korttiin saa kytkettyä ulkoisen videolähteen ja kaappaamaan ja muuntamaan kuvan digitaaliseen muotoon.

Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laite toimii niinkuin pitää. HD-kanavat näkyy ainakin kaapelissa. Ylen teksitykset toimii ja tallentuvat jopa videoihin (.ts päätteisiin). Kanavat tulee toki säätää manuaalisesti sillä automaattinen skannaus on huono, ei löydä kaikkia kanavia ja mitä löytää on hieman pielessä. Oikeat asetusarvot näkee esim. tv:n digiboksista ja sitten ne kanavat täytyy syöttää tähän ohjelmaan yksi kerrallaan. Video dekooderit ym. voi säätää valikoista ja säätömahdollisuudet ovat kattavat. Huonoin osuus on tuo automaattisen skannauksen laaduttomuus.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
7.8.2010
Mamboyin
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Hyvä laite, toimii niinkuin pitää. HD-kanavat näkyvät ainakin kaapelissa oikein. Nauhoitus toimii ja valikot ovat kattavat. Kanavat täytyy tosin kukin säätää manuaalisesti, automaattinen skannaus ei löydä kaikkia kanavia ja nekin mitkä se löytää on hieman pielessä. Oikeat taajuudet ja muut arvot katsoin tv:n digiboksista ja syötin sitten ne tuohon kanava kerrallaan.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
7.8.2010
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Melko tyyris aparaatti. Suosittelen lähinnä sellaiselle, joka tarvitsee tietokoneeseen DVB-C:tä tukevan vastaantottimen. Plussaa HD- ja videokaappausominaisuudesta.

Ensimmäinen saamani laite oli epäkuntoinen. Kaapelipuoli ei toiminut. Takuusta saamani laite taas on toiminut täysin moitteetta. Mukana tuleva pöytäantenni on tosin pelkkä vitsi. Onneksi laitteen saa kytkettyä ulkoiseen antenniin. Valmistajan omat ohjelmistot pelaavat varsin hyvin. Tosin nauhoituspuoli on hieman temppuillut. En ole siihen vielä kovin tarkasti ehtinyt tutustua.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Toimi Lappeenrannassa keskellä metsää varsin hyvin antennipuolella sisäantennilla. Kun sitten muutin Kotkaan kaupunkialueelle niin ei sitten löytänyt kanavia ollenkaan sisäantennilla ja kaapelipuoli ei toiminut lainkaan, vaikka taloyhtiö on kaapeliverkossa ja vaikka uusia ajureita asensin ja muutenkin päivittelin. 70€ meni aivan hukkaan, en suosittele kenellekkään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laite toimi toisessa taloudessa ok ja oli helppo käyttää (ainakin kaapelipuoli toimi hyvin). Toisessa taloudessa laite ei yksinkertaisesti suostunut löytämään kanavia syystä x. Asiaa selviteltiin useasta eri lähteestä, mutta Terratec ei tukea antanut. Jäi epäselväksi, että miksi laite ei toiminut. Seuraavan Terratecin jätän väliin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.