Sony KDL-40W5500

No picture available
Sony KDL-40W5500 on 40" FullHD -taulutelevisio, josta löytyy sisäänrakennettu digiviritin sekä antenni- (DVB-T) että kaapelivastaanottoon (DVB-C).
Valmistaja: Sony | Kategoria: Taulutelevisiot
Tyyppi LCD
Koko? 40"
Resoluutio? 1080p (1920x1080, progressivinen)
24p -tuki Kyllä
Dynaaminen kontrasti 100000:1
Paino 18kg
Formaatti PAL (Eurooppa)
DVB-T -virittimiä? 1
DVB-C -virittimiä? 1
Analogisia virittimiä 1
HDTV-viritin Kyllä
CI 1
Cable Ready HD? Kyllä
DVB-tekstitys? Kyllä
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
HDMI? 4
Komponentti? Kyllä
Toslink Kyllä
PiP Kyllä
Kaiuttimet Kyllä
Valmistajan tuotekoodi(t) KDL-40W5500 / KDL-40W5500E / KDL-40W5500K / KDL40W5500 / KDL40W5500E / KDL40W5500K
Tuotteen EAN-koodi(t) 4905524549928 / 4905524549935

 
 • Koko (Näytön tuumakoko (valmistajan ilmoittama))

  Näytön tuumakoko kertoo, kuten nimikin sanoo, television kuvaruudun halkaisijan kulmasta kulmaan, tuumia käyttäen.

 • Resoluutio (Näytön natiiviresoluutio (tarkkuus pikseleissä))

  Näytön natiiviresoluutio kertoo sen, kuinka monta kuvapistettä television näytöllä on. Näytön resoluutio ilmaistaan yleensä vaakarivin kuvapisteiden ja pystyrivin kuvapisteiden kertomana (esim. 1920x1080), mutta teräväpiirtotelevisioissa käytetyt formaatit ilmaistaan tämän sijaan käyttämällä joko termiä 1080i (1920x1080), 1080p (1920x1080) tai 720p (1280x720). Nämä kolme ovat teräväpiirtotelevision kolme standardia tarkkuutta ja mikäli televisio käyttää jotain näistä kolmesta tarkkuudesta ns. natiivitarkkuutenaan, ei kyseistä tarkkuutta käyttäviä teräväpiirtolähetyksiä katsottaessa tarvita kuvan laatua huonontavaa tarkkuuden skaalausta. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä suurempi näytön natiiviresoluutio on, sen parempi kuvanlaatu sillä voidaan saavuttaa.

 • HDMI (HDMI-sisääntulojen määrä)

  HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli taulutelevisioon liitetään HDMI-liitännällä digitaalinen kuvanlähde, kuten esim. digiboksi tai DVD-soitin pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde (esim: 3000:1))

  Kontrastisuhde kertoo siitä, miten selkeästi televisio pystyy erottelemaan eri värien ja valoisuuksien eroja. Mitä suurempi kontrastisuhde on, sen parempi värien ja kirkkauden erottelu televisiossa on.

 • DVB-T -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-T -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-T -virittimiä, toimii televisio itsessään myös ns. antenniverkon digiboksina, eli antennivastaanottoa käytettäessä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • DVB-C -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-C -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-C -virittimiä, toimii televisio itsessään myös kaapeliverkon digiboksina, eli kaapelitelevisioverkkoon kytkettynä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-kortinlukija)

  Sisäänrakennettu Conax -korttipaikka mahdollistaa maksullisten kanavien katseluun tarkoitetun maksukortin liittämisen laitteeseen.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen tyyppi)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • Komponentti (Komponentti-sisääntulo (Y/Pb/Pr))

  Komponentti-liitäntä on analoginen videolaitteiden kytkentätapa, jossa kuva erotellaan eri väreiksi ja nämä värit välitetään omissa johtimissaan lähtölaitteelta (esim. DVD-soittimelta tai digiboksilta) televisioon. Komponentti-liitäntä on analogisista liitäntämuodoista kuvanlaadultaan paras, mutta sen rinnalle ja ohi ovat nousseet täysin digitaaliset kytkentätavat kuten DVI ja ennenkaikkea HDMI -liitännät.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden myöntämä hyväksyntä laitteille, jotka yhtiöt ovat tutkineet ja todenneet yhteensopivaksi em. standardin kanssa. Cable Ready HD -hyväksyntä vaatii laitteelta mm. sisäänrakennetun kaapeliverkon virittimen, sisäänrakennetun Conax -moduulin, tuen teräväpiirtolähetyksille, tuen Conax -korttilinkitykselle sekä tuen MPEG-4/AVC -videomuodolle.

 • 3D (3D-tuki)

  3D-tuella varustetut televisiot osaavat toistaa 3D-videota ja sisältävät yleensä liitännät 3D-laseille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että yleensä pelkkä 3D-televisio ei riitä esim. Blu-ray 3D-elokuvien katseluun, vaan myöskin Blu-ray -soittimen täytyy tukea 3D-elokuvien toistoa. Nykytekniikkaa käyttäen kaikilla 3D-elokuvaa seuraavilla katselijoilla tulee kullakin olla omat 3D-lasit päässään.

 • 3D-tekniikka (3D-lasien tekniikka)

  Antenna Ready HD -hyväksyntä tarkoittaa sitä, että televisio on riippumattoman testauslaitoksen puolesta hyväksytty antenniverkon teräväpiirtolähetysten vastaanottoon. Käytännössä siis tämä tarkoittaa sitä, että Antenna Ready HD -tarralla varustettu televisio toimii, takuulla, antenniverkon HD-lähetysten kanssa.

-AfterLife-
Inactive
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Olen erittäin vahvasti sitä mieltä
, että kannattaa hankia tämä tv/leffojen katsomiseen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
43%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Itsellä käytössä ollut nyt jotain vajaa 2 vuotta, toimi myös jonkin aikaa "leffaruutuna", tietokoneen 2. näyttönä, ja sopii siihenkin hyvin. Kuva on todella hyvä (ei kuolleita pikseleitä eikä valovuotoakaan) ja liittimiä on tarpeeksi. Valikko on helppo ja toimiva.
DLNA on tosin hidas, mutta se juuri asiaa liikaa haittaa, muuten ei ole laitteesta huonoa sanottavaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Oliskohan vuosi aikaa ostettu tällanen. tai kaksi vuotta. Pientä valovuotoa kulmissa, ei mitään mikä pitäisi takuuseen korjauttaa. DLNA toiminnot on melko käsittämättömän hitaita, mutta muuten loisto ruutu. Jää piiiitkäksi aikaa ps3:sen pelinäytöksi.

JA kannattaaa laittaa se hd-conax mikä ikinä kortti systeemi onkaan että näkee mahd.paljon hd:na kuvaa. ON todella hyvä ja terävä kuva, ei tämä mikään 3D ruutu ole mutta ihan eri fiilis syvyys hahmotukseen tuosta kuvasta tulee kun full hd:ta katselee.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Vertailin pitkään eri televisioita ja tulin lopulta siihen tulokseen, että tämä vastaisi tarpeitani parhaiten hinta-/laatusuhteeltaan. On toiminut moitteettomasti ja pleikkarin kaverina aivan erinomainen. Voin suositella kaikille!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Aluksi hyllyssä käväisi 40EX402, joka oli ominaisuuksiltaan riittämätön, vaikka myyjä painotti, että kyseessä on TÄYSIN sama malli EX500:n kanssa ilman verkkotoimintoja... Ei ollut.

40EX500 on lyhyesti sanottuna täydellinen. Ei valovuotoja, ei kuolleita piksöeleitä ja kuvanlaatu aivat mielettömän hyvä - ja kuvasäädöt ovat kaikki avoinna normimenussa, eli huoltomenulle EI ole tarvetta! Gamma, Whitebalance/RGB, mustantason värikorjaus, hue-säätö jne takaavat, että jokainen, myös vaativa käyttäjä, saa kuvasta juuri sellaisen kuin haluaa. Ja tietysti, jokainen sisääntulo kalibroitavissa erikseen!

Huonoa en ole vielä löytänyt, joskin kaukosäätimen pohjan virtanappi on aika "turha" :)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Meillä on kaksi littuTVtä. Toinen on Philips 34 tuumaa ja toinen tämä. Sony KLD-40W5500 hakkaa monessa asiassa mennen tullen Philipsin. Kuva on hyvä, vaikka myyjät yrittivät tyrkyttää niitä paljon kalliimpia Bravioita kun kerroin katselevani erityisesti jalkapalloa. Hyvin näkyy tälläkin liikkuvat urheilut eikä tarvitse mennä paastolle telkkariostoksen takia.

Kulmissa ei näy mitään valovuotoa. Suosikkilistat kyllä löytyy. Testeissä moititittu kuvan vaaleus ylhääntä alaspäin katsottaessa ei ole edes todettavissa koska tuskin kukaan katsoo TVtä yläviistosta kovasti alaspäin.

Erityisesti miellyttää Philipsiin nähden, että tässä scartilla kytketyt laitteet tulevat automaattisesti päälle kun ne avaa. Phipsissä täytyy aina mennä valikoiden kautta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Aivan loistava telkkari. Helppo käyttää, loistavat ominaisuudet ja todella hyvä kuva.Jos omistat ps3 niin tämä on juuri passeli pelaamiseen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Todella hyvä kuva ja sulava liikkeen toisto! Valovuotoa tai kuolleita pikseleitä ei omasta yksilöstä löydy. Ainoa miinus mitä laitteesta keksii on sen kaukosäädin. Sony jatkaa perinteistä halko linjaa säätimissään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Näyttäisi siltä että tähän laitteeseen ei voi luoda suosikkilistaa tai ainakaan minä en ole onnistunut tekemään listaa joka oikeasti tekisi jotain.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
33%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Pitkän harkinnan jälkeen tulin tulokseen jotta en rupea tällä kertaan sijoittamaan näyttöön tuhansia euroja kun paneelien elämä nykyvauhdilla näyttää olevan aika huimaa..
Ja valintaa ei tosiaan helpottanut tieto sd-kuvan laadusta Full-hd paneelissa..

Sony KDL-40W5500 on ollut todella Positiivinen yllätys tässä laitteessa on hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan
- monipuoliset säätömahdollisuudet oli minulle itselleni tervetullut ominaisuus jota olisin kaivannut edelliseenkin lättymalliin..

Jos haluaa hyvän Full-HD Lcd paneelin eikä halua maksaa itseään kipeäksi eli (se vanhempi lcd tekniikka piisaa)
tätä mallia ei voi kuin suositella +++++

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Todella hyvä TV. Kuvanlaatu on huippu luokkaa, ulkonäkö kunnossa, liitäntöjä löytyy riittävästi ja kaikinpuolin mahtava laite. Ei ole tullut mitään pahaa sanottavaa. PS3:n kanssa kuva näyttää mahtavalta ja kun molempien käyttiksenä on XMB on käyttö selkeää. Suosittelen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.