Verkkoyhteydet LAN / WLAN
Tallentava Ei
DVD-vaihtaja? Ei
Kannettava Ei
VHS Kyllä
TV-standardi? PAL (Suomi, muu Eurooppa, jne)
PAL-virittimiä 1
DVB-T -virittimiä 0
DVB-C -virittimiä 0
DVB-S -virittimiä 0
NTSC -toisto Kyllä
Tuetut videoformaatit VCD / SVCD / WMV / DivX / XviD / MKV? / HD DVD / Blu-ray / AVC
JPEG Kyllä
DVDR-toisto Kyllä
Tuetut DVDR-levyt DVD-R / DVD-R DL / DVD+R / DVD+R DL / DVD-RW / DVD+RW
Tuetut äänitiedostot MP3 / AAC / DVD-Audio / SACD
Komponentti Kyllä
Lomittamaton Kyllä
Toslink? Ei
HDMI? Ei
DVI Ei
Tuotteen EAN-koodi(t) 8712581335618 / 8712581335625

 
 • Toslink (Toslink -ulostulo (optinen digitaalinen audioliitäntä))

  Toslink -liitäntä on optinen, täysin digitaalinen ääniliitäntä. Toslinkin avulla saadaan DVD-soittimesta ulos paras mahdollinen ääni.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  HDMI on täysin digitaalinen liitäntätapa, jolla DVD-soitin voidaan kytkeä toiseen HDMI-liitännällä varustettuun laitteeseen, kuten taulutelevisioon. Koska DVD:n sisältämä kuva on valmiiksi digitaalista, HDMI:tä käytettäessä vältytään tarpeettomalta kuvasignaalin muutokselta. Yksinkertaisesti sanoen: soittimen kytkeminen televisioon HDMI:n avulla tarjoaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun.

 • Skaalaus (Resoluution digitaalinen suurennos HDTV-tarkkuuteen (720p, 1080i tai 1080p))

  Skaalaus tarkoittaa sitä, että DVD-soitin osaa muuntaa digitaalisesti DVD-levyllä olevan videokuvan teräväpiirtotelevisioon sopivalle tarkkuudelle.

 • TV-standardi (Televisiostandardi, jolle laite on suunniteltu)

  PAL-televisiostandardi on Euroopassa, myös Suomessa käytetty televisioformaatti. Vastaavasti Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa käytetään NTSC-televisiostandardia. Universaalit soittimet toimivat sekä PAL että NTSC -maissa.

 • DivX (DivX -tiedostojen toisto)

  DivX -toisto tarkoittaa, että soitin osaa toistaa DivX -muotoisia videotiedostoja joko DVDR-levyiltä tai CDR-levyiltä. Kannattaa huomata, että DivX-formaatista on useita eri versioita ja se, että soitin "tukee DivX:ää" ei tarkoita välttämättä, että kaikki DivX-muotoiset videot toimisivat soittimessa.

 • DVD-vaihtaja (Onko laitteessa DVD-vaihtaja (paikka useammalle kuin yhdelle DVD:lle))

  DVD-vaihtaja on soitin, jossa on tilaa useammalle DVD-levylle.

 • DVD-Audio (DVD-Audio -toisto)

  DVD-Audio on ääniformaatti, jota mainostetaan "CD:n seuraajana" ja sillä ei ole varsinaisesti mitään tekemistä DVD-elokuvien ja niiden äänen kanssa. Eli soitin, joka ei tue DVD-Audiota, toistaa silti kaikki DVD-elokuvat täysin normaalisti, mutta ei toista DVD-Audio -muodossa olevia musiikkilevyjä.

 • MKV (Matroska (.mkv) -toisto)

  Matroska -tuki tarkoittaa sitä, että soitin osaa toistaa .mkv -muodossa olevia videotiedostoja sellaisenaan suoraan joko levyltä tai esim. muistitikulta tai -kortilta, ilman että videotiedostoa täytyy muuttaa etukäteen johonkin toiseen formaattin.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hyvin toimiva dvd-soitin joka vhs:sänsä takia on hyvä olohuoneen multimedia-laita.
-vhs ei tule rgb:nä ules (?)
-vhs ja input kuvatiloissa näkyy dvdn liikkuva merkki taustalla läpinäkyvästi mutta näkyvästi (mallivika? käytössä DVP3100V-samat ominaisuudet)
-DVD-RW:n kanssa ollut ongelmia
+dvd tila toimii hyvin
+tekstitkin toimvat divx-tilassa hyvin

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Meillä oli tämmöinen romukasa n. puoli vuotta ja sitten alkoi tapahtua: se hajotti 5 kasettia, ei enää osannut lukea aitoakaan DVDtä ja lopulta lensi kaaressa mettään jumiuduttuaan käyttökelvottomaksi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Vanhempani hankkivat itselleen tämän soittimen korvaamaan wanhan VHS-nauhurin ja pakko sanoa, että yhden viikonlopun testailun jälkeen olen oikein vakuuttunut. Vehje toisti VHS-kasetit hyvällä laadulla ja lisäksi vakuutti siinä, että pari "kranttua" DVD-R -levyä toistui myös oikein. Lisäksi lisäbonuksena DVDR:lle poltetut XviDit toistuivat täydellisen mallikkaasti, tekstien kera.

Vielä kun satasen vehkeessä on progressiivinen videoulostulo, ei oikeastaan jää kaipaamaan kuin digiviritintä (mutta onko yhdessäkään VHS-nauhurissa digiviritintä?) ja HDMI-ulostuloa. Mutta näitä lienee turha kuitenkaan mistään DVD/VCR-combosta edes hakea.

Summaryna, jos etsit VHS-nauhurille korvaajaa, tarkoituksena lähinnä katsella videokaseteita, mutta haluat myös DVD-toiston samaan pakettiin, tässä on erittäin suositeltava vehje.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.