Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 250GB
Virittimiä? 2
Conax? Kyllä
DVB-C Ei
DVB-S Ei
HDTV Ei
DVDR Ei
Tekstitys? Kyllä
PiP Kyllä
teksti-tv Kyllä
Ajastus Kyllä
AC3 Kyllä
FireWire Ei
USB Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
Digitaalinen ääni Toslink
Ethernet Ei
RF-ulostulo Kyllä
HDMI Kyllä
Valmistajan tuotekoodi(t) KTF-N660
Tuotteen EAN-koodi(t) 8809218900018

 
 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallentava digiboksi osaa tallentaa digi-TV lähetykset sellaisenaan (laadun kärsimättä, digitaalisessa muodossa) kovalevylle, korvaten näin ulkoiset tallennuslaitteet kuten videonauhurit.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka?)

  Conax -korttipaikka vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsella maksullisia kanavia (ostettu/vuokrattu katselukortti sijoitetaan Conax-korttipaikkaan).

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteessa on useampi kuin yksi viritin, voidaan esim. tallettavan digiboksin tapauksessa laitteella katsoa samaan aikaan eri kanavaa (ja ns. kanavanippua) kuin mitä talletetaan.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  Tuki DVB-tekstityksille vaaditaan, jotta mm. YLEn kanavien lähettämät tekstitykset näkyisivät.

  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Hyvää:
On toistaiseksi tallentannut kaikki mitä on ajastettu.
Huonoa:
Lähes kaikki. Käynnistyminen kestää lähes puoli minuuttia. Jas haluaa haluaa ohjelmaoppaasta tallentaa jo käynnissäolevan ohjelman, niin tallentaminen alkaa noin minuutti myöhemmin. Ohjelman poistaminen kestää ihan sairaan kauan.

Kaukoohjain on selvästi huonoin kaikista mitä olen ikinää omistannut. Kun haluaa sulkea jonkun ikkunan niin täytyy painaa exit nappia joka tietenkin on sijoitettu ihan eripuolelle kaukosäädintä kun kaikki useimmiten käytetyt muut napit, esim. ohejelmaopas, valikko ja tekstiTV. Äänenvoimakkuus/kanavanvaihtonapit on tietenkin vaihtannut puolia verrattuna kaikkiin muihin kaukosäätimiin. Tähän tietenkin voi tottua jos ei käytä muita säätimiä.
Yleensäkin laitteesta on saatu yllättävän hankalaksi käyttää.

Aika varhaisessa vaiheessa näytti siltä että laite lopetti tallentamispuuhat kokonaan. Vaikka mitä yritin niin ei enää ilmestynnyt uusia tallennettuja ohjelmia listaan. Päätin siirtä jo tallenetut ohjelmat välillä tietokonelle ja sitten alustin laitteen kovalevyn ja sirsin ohjelmat takaisin. Selvisi että se oli sittenkin tallentannut kaikki, mutta lista oli jotenkin vioittunnut eikä näyttännyt kaikki tiedostot. Nyt näyttää kuitenkin siltä että uusiakaan tallennuksia ei saada selkeään aikajärjestykseen:-(

Minulla oli aikaisemmin Humaxin 9200C kaapeliverkkoon, mutta kun nykyseen kämppään ei saada kaapelia niin hankin tämän Kaonin. Humax on kaikin puolin paljon parempi boksi. Oletan että tämä pitää paikkansa myös antenniversion kanssa. Ainut ongelma siinä oli että satunnaisesti se jätti jotakin tallentamatta. Tämä voi tietenkin olla joillekin riittävä syy otta KAONin mieluummin:-)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Nopea, hyvä laite digiboxina. Herkkä viritin - vai pitäisikö sanoa herkät virittimet(2 kpl) ainakin vanhaan 302T:een verrattuna. Kake on hyvä. HDMI:ssä en ole havainnut mitään häiriöitä/huomautettavaa. Käytössä ollut nyt muutaman kuukauden ja toiminut moitteetta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Huippuvekotin. Lähinnä päänvaivaa aiheuttaa vain hidas käynnistyminen ja etupaneelin ylikirkas sininen valo, joka kaukosäädintä painellessa vilkkuu, tosin tähänkin tottuu. Aiempaan Topfieldin TF-5100PVR:ään verrattuna paljon parempi ja vakaampi vehje.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.