Muoto Miditorni
Väri Black
ATX -tuki Kyllä
Micro ATX -tuki Kyllä
Leveys 18 cm
Korkeus 41,5 cm
Syvyys 47 cm
Tuulettimien paikkoja 3
Tuulettimia (takana) 0
Tuulettimia (edessä) 0
Tuulettimia (sivuilla) 0
5.25" -paikkoja 4
3.5" -paikkoja 6
Tuettujen virtalähteiden määrä 1
Virtalähde mukana Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) STEP 207 MIDI 8300 / STEP207 BLACK / STEP207-BLACK
Tuotteen EAN-koodi(t) 5903560982203

  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ostin kyseisen kotelon budjettikonettani varten, halvalla kun sain. Kotelo on muuten ihan OK hintaisekseen, mutta koko etupaneeli on suuniteltu päin helevettiä.

Kotelon etupaneeli on hieman kaareva ja kaarevuutta voisi melkein verrata kuvaputkitelevision näytön kaarevuuteen. Tästä johtuen jokaisen lisäosan, joka laitetaan kiinni ulkoiseen 3.5" tai 5.25" -paikkaan pitäisi olla pinnaltaa samanlailla kaareva, jotta se istuisi siinä järkevästi. Asemat sun muut härpäkkeet tietenkin pysyvät siinä, mutta on hölmön näkoinen, kun osa etupaneelista on kaarevaa ja osa tasaista.

Kotelossa itsessään on kaksi 3.5" -paikkaa, mutta etupaneelissa on vain yksi luukku, eli toista ei voi käyttää. Tämä johtuu varmaankin Modecomin omista säästöistä, eli tehdään vain yhdenlaista koppaa ja sitten tungetaan erilainen etupaneeli.

Optisen aseman luukku on kiva lisä ja se toimii mainiosti, mutta nappi, joka avaa aseman, on erittäin halvan tuntuinen. Nappi heiluu suuntaan ja toiseen.

Kotelon etupaneelin alaosaan on laitettu ura, jonka sisällä sijaitsevat sekä kulmikkaat käynnistys- ja Reset-nappulat että kaksi lediä, jotka ovat muissakin koteloissa. Reset- ja käynnistysnappulat on valmistettu samasta muovista kuin optisen aseman luukku ja myöskin nämä heiluvat ja keikkuvat yhtä paljon.

Sitten kotelon ärsyttävin piirre eli etupaneelin USB- ja audioliitännät. Ne sijaitsevat etupaneelin oikealla kyljellä, alhaalla reunassa. Nämä liittimet ovat yhdellä ja samalla piirilevyllä, joka on ruuvattu [color=red]yhdellä ruosteisella ruuvilla[/color] kiinni koteloon. Tämä piirilevy on n. 7cm pitkä, joten jos laittaa vaikkapa muistitikkua kiinni ylimpään USB-porttiin, piirilevyn yläpää keinahtaa sisäänpäin. Tikun kyllä saa vielä kiinni, mutta ruuvi pyörähtää hieman joka kerran. Jossain vaiheessa sitten näitä portteja on mahdoton käyttää. Kuulokeliittimen äänenlaatukin oli ajoittain arvaamaton.

Itse kotelo on kuitenkin, kuten sanoin, "ihan OK" eli kaikkea mitä voi tämän hintaiselta vaatia.

Kotelon etupaneeli on kuitenkin niin surkea, [color=red]ettei sitä voi suositella kenellekään![/color]

Plus/Miinus:
+ Pohjasta kattoon asemapaikkoja
+ Perustilava
+ Optisen aseman luukku
- Koko etupaneeli
- Vain kaksi tuuletinpaikkaa
- Ei paikkaa 120mm tuulettimelle
- Ei äänenvaimennusta missään
- Metallin paksuus tietyissä kohdissa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.