Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 500GB
Virittimiä? 2
HDTV Kyllä
Cable Ready HD? Kyllä
Conax? Kyllä
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 CVBS
HDMI? Kyllä
Digitaalinen ääni Toslink ja RCA
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Ei
RS-232? Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) HC9000 COPVR 500
Tuotteen EAN-koodi(t) 6418296172334

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

pettynyt1
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Aivan onneton laite; kuva pätkii varsinkin hd-kanavilla, käytettävyys surkeaa, tallennettujen ohjelmien selaus erittäin hidasta, epg on pieni, epäselvä ja toimii kehnosti

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
29.8.2012
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Erinomainen laite. Ei mitään pahaa sanottavaa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%
6.8.2012
Tuntematon käyttäjä
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Muuten ollut hyvä boxi mutta nyt reilu kuukauden käytön jälkeen ruvennut ilmenemään kaatumisia. Boxi jumittuu ruutu vetää virhreäksi ja laite joko boottaa tai on itse bootattava takana olevan pääkytkimen kautta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
73%
1.2.2011
oh2eki
Inactive
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Ikävä moittia jatkuvasti eri boxeja, mutta tämä ei toimi siinä missä wbox toimi virheettä, tarkoitan sitä että kuva on täynnä pätkimisiä ym häiriöitä, olen Soneran kaapelin perässä ja kyllä täällä sd boxit ovat toimineet moitteetta ja samaten Panasonicin plasman omat virittimet, niin sd kuin hd kuvallakin, elikä arvio Finsatista: keskeneräinen, vikoja täynnä oleva boxi jotka todennäköisesti voivat poistua päivityksillä, olikohan niin ettei tätä voinut edes päivittää?

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
80%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.