Tallennustilaa 30GB
Tallennusmedia? Kovalevy
Muistikorttipaikka? Ei muistikorttipaikkaa
Radio Kyllä
Näyttö? Kyllä
Näytön koko? 2,5"
Resoluutio? 320x240
Kosketusnäyttö Ei
Kuulokeliitäntä? 3,5mm kuulokeliitäntä
PC-liitäntä? USB / USB2
Tuetut musiikkiformaatit MP3 / FLAC / Ogg Vorbis / AAC / AAC (FairPlay) / WMA (ilman DRM:ää) / WMA (DRM)
Videotoisto Kyllä
Tuetut videoformaatit MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4/WMV/WMV (DRM)
Akkukesto (video) 4 h
Akkukesto (musiikki) 14 h
WLAN? Ei
Paino 163g
Ulkoiset mitat (L x K x S) 62mm / 104mm / 18,89mm
Valmistajan tuotekoodi(t) 70PF169000071 / 70PF169000072

 
 • Näyttö (Näyttö)

  Laitteen näyttö helpottaa sisällön selaamista ja haluttujen kappaleiden löytämistä. Näytöltä voi tarkistaa esimerkiksi soitetun kappaleen tai esiintyjän nimen, säätää asetuksia tai, laitteesta riippuen, esimerkiksi katsella videoita tai valokuvia.

 • Näytön koko (Näytön koko)

  Näytön halkaisija tuumina.

 • Resoluutio (Näytön tarkkuus (muodossa nnn x nnn))

  Resoluutio tarkoittaa laitteen näytön sisältämien vaaka- ja pystysuuntaisten pisteiden määrää ja ilmoitetaan muodossa vaakapikselit x pystypikselit (leveys x korkeus).

 • PC-liitäntä (Tietokoneliitäntä)

  Soitin liitetään tietokoneeseen yleensä joko tavallisen USB- tai Firewire-johdon avulla. Usein soittimen päässä vaaditaan kuitenkin valmistajan oma erikoisliitin, mikä pitää huomioida myös esimerkiksi liitettäessä soitinta autoon.

 • Tallennusmedia (Tallennusmedian tyyppi)

  MP3-soittimissa musiikki tallennetaan joko flash-tyyppiseen muistiin tai kovalevylle. Flash-muisti ei sisällä lainkaan liikkuvia osia, joten se kuluttaa kovalevyä vähemmän virtaa. Lisäksi flash on kevyempi ja voi kestää paremmin iskuja, kuten putoamista. Tallennuskapasiteetissa flash-pohjaiset soittimet yleensä häviävät kovalevysoittimille, sillä suurin flashin tarjoama kapasiteetti on tällä hetkellä 32 gigatavua, kun taas kovalevyn koko voi kannettavissa soittimissa olla satoja gigoja (200-300 gigatavua).

 • MP3 (MP3 -tuki)

  Yleensä kaikki digitaaliset musiikkisoittimet osaavat toistaa DRM-suojaamatonta MP3-musiikkia. Sen sijaan DRM-suojattujen musiikkitiedostojen toistomahdollisuus vaihtelee laitevalmistajittain. Samoin erikoisempien tiedostomuotojen, kuten FLAC:n, Ogg Vorbisin, AAC:n ja WMA:n toisto on mahdollista vain osalla soittimista.

 • Kuulokeliitäntä (Kuulokeliitännän tyyppi)

  Tavallisin kannettavissa mp3-soittimissa käytetty kuulokeliitäntä on halkaisijaltaan 3,5 millimetriä. Joissain laitteissa on käytössä myös erikoisempi 2,5 millimetrin pienoisliitäntä, johon kuulokkeiden liittäminen vaatii usein sovittimen. Osa valmistajista käyttää omia erikoisliittimiään.

 • WLAN (Sisäänrakennettu WLAN)

  Joissain uusissa soittimissa on mukana langaton WLAN-yhteys. Yhteyttä voi kuitenkaan harvoin hyödyntää tiedostojen/tietojen synkronointiin, vaan sitä hyödynnetään internetiyhteyden tai valmistajan omien palveluiden käytössä.

 • Muistikorttipaikka (Muistikorttipaikka)

  Joissain MP3-soittimissa voi olla paikka ulkoiselle muistikortille. Liitännän ansiosta soittimella voi soittaa myös musiikkia, joka on tallennettu muistikortille.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ostin tämän melkein heti sen saavuttua suomeen. Ominaisuudet ja hinta pieksi ipodin vastaavaan.

Muistin ollessa täynnä laite saattoi kaatuilla, mutta firmware pävitys korjasi sen probleeman.

On myös tyydyttänyt leffa tarpeet matkoilla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Sain laitteen 199 eurolla joka on tämäntasoisesta laitteesta mahdottoman halpa hinta, varsinkin kun applen classic ipodit olivat silloin vielä hinnoissaan. Toiminut hienosti. Miinusta annan jo mainitusta koosta joka ei tosin omassa käytössä paljoa ole haitannu, sekä pienehköstä kaatuilusta. Muuten hyvä ja ennen kaikkea helppokäyttöinen soitin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Todella laadukas soitin. Näyttö on todella tarkka ja kaikki on toiminut erinomaisesti. Miinuksia tämä soitin kuitenkin saa paksuudesta, sillä tämä on aika iso. Todella monella kuienkin ollut ongelmia saada tämä toimimaan oikein kun koneeseen kiinnittää. Itsellänikin ollut ongelmia. Olen omistanut näitä kaksi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Todella hyvä soitin, ja monen testin voittaja. silloinkun itse ostin kys. soittimen niin se maksoi saman verran kuin 2gt ipod nano joten katsoin tämän paremmaksi, ja todella tyytyväinen olenkin laitteeseen ollut. mitään vikaa ei ole ollut ja kosketus levyynkin on helppo tottua. näytöltä pystyy katsomaan elokuvia mutta tekstitetyt elokuvat ovat hankala koska tekstit yleensä aivan liian pieniä. laitteessa on creativen oma liitäntä kuten ipodeissa johon tulee mukana palikka joka mahdollistaa usb, video, ja laturin liitännän. ainoa miinus tästä erillisestä palikasta. muuten soitin on laatu peli ja musiikki kuulostaa tältä soittimelta varsin hyvältä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.