Tallennustilaa 1GB
Tallennusmedia? Flash -muisti
Muistikorttipaikka? Ei muistikorttipaikkaa
Radio Ei
Näyttö? Kyllä
Resoluutio? 96 x 32
Kosketusnäyttö Ei
Kuulokeliitäntä? 3,5mm kuulokeliitäntä
PC-liitäntä? USB / USB2
Tuetut musiikkiformaatit MP3 / FLAC / Ogg Vorbis / AAC / AAC (FairPlay) / WMA (ilman DRM:ää) / WMA (DRM)
Videotoisto Ei
Akkukesto (musiikki) 18 h
WLAN? Ei
Paino 46g
Ulkoiset mitat (L x K x S) 74mm / 37mm / 15mm
Valmistajan tuotekoodi(t) 70PF190409000

 
 • Näyttö (Näyttö)

  Laitteen näyttö helpottaa sisällön selaamista ja haluttujen kappaleiden löytämistä. Näytöltä voi tarkistaa esimerkiksi soitetun kappaleen tai esiintyjän nimen, säätää asetuksia tai, laitteesta riippuen, esimerkiksi katsella videoita tai valokuvia.

 • Näytön koko (Näytön koko)

  Näytön halkaisija tuumina.

 • Resoluutio (Näytön tarkkuus (muodossa nnn x nnn))

  Resoluutio tarkoittaa laitteen näytön sisältämien vaaka- ja pystysuuntaisten pisteiden määrää ja ilmoitetaan muodossa vaakapikselit x pystypikselit (leveys x korkeus).

 • PC-liitäntä (Tietokoneliitäntä)

  Soitin liitetään tietokoneeseen yleensä joko tavallisen USB- tai Firewire-johdon avulla. Usein soittimen päässä vaaditaan kuitenkin valmistajan oma erikoisliitin, mikä pitää huomioida myös esimerkiksi liitettäessä soitinta autoon.

 • Tallennusmedia (Tallennusmedian tyyppi)

  MP3-soittimissa musiikki tallennetaan joko flash-tyyppiseen muistiin tai kovalevylle. Flash-muisti ei sisällä lainkaan liikkuvia osia, joten se kuluttaa kovalevyä vähemmän virtaa. Lisäksi flash on kevyempi ja voi kestää paremmin iskuja, kuten putoamista. Tallennuskapasiteetissa flash-pohjaiset soittimet yleensä häviävät kovalevysoittimille, sillä suurin flashin tarjoama kapasiteetti on tällä hetkellä 32 gigatavua, kun taas kovalevyn koko voi kannettavissa soittimissa olla satoja gigoja (200-300 gigatavua).

 • MP3 (MP3 -tuki)

  Yleensä kaikki digitaaliset musiikkisoittimet osaavat toistaa DRM-suojaamatonta MP3-musiikkia. Sen sijaan DRM-suojattujen musiikkitiedostojen toistomahdollisuus vaihtelee laitevalmistajittain. Samoin erikoisempien tiedostomuotojen, kuten FLAC:n, Ogg Vorbisin, AAC:n ja WMA:n toisto on mahdollista vain osalla soittimista.

 • Kuulokeliitäntä (Kuulokeliitännän tyyppi)

  Tavallisin kannettavissa mp3-soittimissa käytetty kuulokeliitäntä on halkaisijaltaan 3,5 millimetriä. Joissain laitteissa on käytössä myös erikoisempi 2,5 millimetrin pienoisliitäntä, johon kuulokkeiden liittäminen vaatii usein sovittimen. Osa valmistajista käyttää omia erikoisliittimiään.

 • WLAN (Sisäänrakennettu WLAN)

  Joissain uusissa soittimissa on mukana langaton WLAN-yhteys. Yhteyttä voi kuitenkaan harvoin hyödyntää tiedostojen/tietojen synkronointiin, vaan sitä hyödynnetään internetiyhteyden tai valmistajan omien palveluiden käytössä.

 • Muistikorttipaikka (Muistikorttipaikka)

  Joissain MP3-soittimissa voi olla paikka ulkoiselle muistikortille. Liitännän ansiosta soittimella voi soittaa myös musiikkia, joka on tallennettu muistikortille.

  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Laitteeni on vikaherkkä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Halpissoittimeksi erinomainen laite. Itsellä oli käytössä yli 2 vuotta ilman minkäänlaisia ongelmia, hyvin varmatoiminen laite siis. Äänenlaatu kulkee käsi kädessä hinnan kanssa, eli ei siis hifistin kaveri. Plussana vielä mainittakoon, että kestää hyvin iskuja.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Minulla on ollut MuVo TX kolme vuotta. Samanlainen kuin tämä V100 mutta musta.

Soittimessa on 1 Gigatavu muistia joka riittää juuri ja juuri. Ostin vuosi sitten tilalle uuden 2 gigan hitachin, mutta creativen soitin tuntui paremmalta kun olin tottunut sitä käyttämään ja käytän edelleen.

Parasta soittimessa on että siihen käyvät AAA akkuparistot ja tarvittaessa tavalliset paristot. Soitin ei ole siis sidottu tietokoneeseen virranlähteenä niinkuin uudemmat usb-liittimestä ladattavat mp3-soittimet. Minulla on nyt neljä 1000mAh akkua joilla soitin toimii 15-20 tuntia.

Soittimessa on hyvänä puolena se, että se osaa jatkaa siitä mihin jäätiin kun laitteen käynnistää uudestaan. Soitin kulkee käytännössä aina taskussa. Äänenlaatu on hyvä taajuuskorjaimen ansiosta jolla äänen saa säädettyä hyvin eri kuulokkeille sopivaksi.

Huonona puolena on rulla jolla toimintoja ohjataan. Sen tilalla saisi ennemmin olla normaalit nappulat. Tuo rulla alkaa vanhemmiten oikutella ja välillä se toimii ja välillä ei.

Näytön päälle laitoin teippiä naarmuuntumisen estämiseksi. Paristoluukun kannen kanssa on syytä olla varovainen.

Soittimessä on se hyvä puoli että se ei tarvitse mitään johtoja tietokoneeseen liittämistä varten. Kun ottaa soittimen irti paristokotelosta niin se on kuin mikä tahansa usb-muistitikku.

Alkuperäiset kuulokkeet olivat ihan käyttökelpoiset niin kauan kuin ne kestivät. Ostin tilalle toiset samanlaiset creativen korvanapit. Minusta ne olivat äänenlaadultaan parhaita mitä on vastaavien laitteiden mukana tullut. Lisäksi minulla on Sennheiser PX-100 taiteltavat kuulokkeet jotka toimivat oikein hyvin MuVon kanssa. Äänenlaatu on niissä tietysti paljon parempi. Kuulokkeiden mukana tulee kuljetusrasia johon kuulokkeet saa taiteltua. Pidän kuitenkin enimmäkseen nappikuulokkeita.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Perussoitin. Ei tätä hifistille voi suositella, mutta vähempään tyytyvälle kylläkin voi. Paljon kestävämmän tuntuinen kuin MuVot aiemmin. Kevyt, tosin keveys tekee vähän halvan, lelumaisen vaikutelman. Kuulokkeet ovat huonot, mutta niin mp3-soitinten mukana tulevat kuulokkeet usein tuppaavat olemaan. Radion puutteesta miinusta. Hinta-laatusuhde kuitenkin erinomainen, tämähän on jo melkein ilmainen ja kuitenkin satoja kappaleita mahtuu yhtenn gigaan muistia.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Hyvä perus mp3 soitin. Kuulokkeet ovat huonot eivätkä kestä mitään. Tämä soitin ei sisällä radiota ollenkaan. USB:n kautta siirtäminen on todella hidasta, mutta patterit kestävät yllättävän pitkään. Tuntuu kädessä vähän lelulta ja naarmuttuu todella helposti, silti vekotin on jo vuoden käytön ja iskujen jälkeen toiminut ja kaikki ominaisuudet kunnossa..

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.