Mirai DTL-632E500

Mirai DTL-632E500
LCD / 32" / 1366 x 768 / 1500:1 / 6000:1 / PAL
Valmistaja: Mirai | Kategoria: Taulutelevisiot
Tyyppi LCD
Koko? 32"
Resoluutio? 1366 x 768
24p -tuki Ei
Kontrasti? 1500:1
Dynaaminen kontrasti 6000:1
Kirkkaus (cd/m²) 500 cd/m²
Vasteaika 6ms
Paino 12,5kg
Mitat (LxKxS) 804mm x 580mm x 224mm
Formaatti PAL (Eurooppa)
DVB-T -virittimiä? 0
DVB-C -virittimiä? 0
DVB-S -virittimiä 0
Analogisia virittimiä 1
HDTV-viritin Ei
CI 0
Conax? Ei
VideoGuard Ei
DVB-tekstitys? Ei
MHP? Ei
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS
SCART 2 RGB, S-Video, CVBS
SCART 3 Ei SCART-liitäntää
HDMI? 1
DVI 0
VGA 1
Komponentti? Kyllä
Analoginen RCA Kyllä
Digitaalinen RCA Ei
Toslink Ei
Analoginen RCA-ulostulo Kyllä
Digitaalinen RCA-ulostulo Ei
Toslink-ulostulo Ei
PiP Ei
Kaiuttimet Kyllä
Lisätietoja Katselukulma 176°/176°

3.5mm kuulokeliitäntä
Valmistajan tuotekoodi(t) DTL-632E500
Tuotteen EAN-koodi(t) 4710969240312

 
 • Koko (Näytön tuumakoko (valmistajan ilmoittama))

  Näytön tuumakoko kertoo, kuten nimikin sanoo, television kuvaruudun halkaisijan kulmasta kulmaan, tuumia käyttäen.

 • Resoluutio (Näytön natiiviresoluutio (tarkkuus pikseleissä))

  Näytön natiiviresoluutio kertoo sen, kuinka monta kuvapistettä television näytöllä on. Näytön resoluutio ilmaistaan yleensä vaakarivin kuvapisteiden ja pystyrivin kuvapisteiden kertomana (esim. 1920x1080), mutta teräväpiirtotelevisioissa käytetyt formaatit ilmaistaan tämän sijaan käyttämällä joko termiä 1080i (1920x1080), 1080p (1920x1080) tai 720p (1280x720). Nämä kolme ovat teräväpiirtotelevision kolme standardia tarkkuutta ja mikäli televisio käyttää jotain näistä kolmesta tarkkuudesta ns. natiivitarkkuutenaan, ei kyseistä tarkkuutta käyttäviä teräväpiirtolähetyksiä katsottaessa tarvita kuvan laatua huonontavaa tarkkuuden skaalausta. Kärjistäen voidaan sanoa, että mitä suurempi näytön natiiviresoluutio on, sen parempi kuvanlaatu sillä voidaan saavuttaa.

 • HDMI (HDMI-sisääntulojen määrä)

  HDMI-liitin on uusi, täysin digitaalinen kytkentätapa eri audio- ja videolaitteiden välille. Mikäli taulutelevisioon liitetään HDMI-liitännällä digitaalinen kuvanlähde, kuten esim. digiboksi tai DVD-soitin pysyy kuva virheettömänä, koska kuvaa ei tarvitse muuttaa välillä analogiseen muotoon.

 • Kontrasti (Kontrastisuhde (esim: 3000:1))

  Kontrastisuhde kertoo siitä, miten selkeästi televisio pystyy erottelemaan eri värien ja valoisuuksien eroja. Mitä suurempi kontrastisuhde on, sen parempi värien ja kirkkauden erottelu televisiossa on.

 • DVB-T -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-T -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-T -virittimiä, toimii televisio itsessään myös ns. antenniverkon digiboksina, eli antennivastaanottoa käytettäessä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • DVB-C -virittimiä (Sisäänrakennettujen DVB-C -virittimien määrä)

  Mikäli televisiossa on yksi tai useampia sisäänrakennettuja DVB-C -virittimiä, toimii televisio itsessään myös kaapeliverkon digiboksina, eli kaapelitelevisioverkkoon kytkettynä laite ei tarvitse erillistä digiboksia.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-kortinlukija)

  Sisäänrakennettu Conax -korttipaikka mahdollistaa maksullisten kanavien katseluun tarkoitetun maksukortin liittämisen laitteeseen.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen tyyppi)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • Komponentti (Komponentti-sisääntulo (Y/Pb/Pr))

  Komponentti-liitäntä on analoginen videolaitteiden kytkentätapa, jossa kuva erotellaan eri väreiksi ja nämä värit välitetään omissa johtimissaan lähtölaitteelta (esim. DVD-soittimelta tai digiboksilta) televisioon. Komponentti-liitäntä on analogisista liitäntämuodoista kuvanlaadultaan paras, mutta sen rinnalle ja ohi ovat nousseet täysin digitaaliset kytkentätavat kuten DVI ja ennenkaikkea HDMI -liitännät.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden myöntämä hyväksyntä laitteille, jotka yhtiöt ovat tutkineet ja todenneet yhteensopivaksi em. standardin kanssa. Cable Ready HD -hyväksyntä vaatii laitteelta mm. sisäänrakennetun kaapeliverkon virittimen, sisäänrakennetun Conax -moduulin, tuen teräväpiirtolähetyksille, tuen Conax -korttilinkitykselle sekä tuen MPEG-4/AVC -videomuodolle.

 • 3D (3D-tuki)

  3D-tuella varustetut televisiot osaavat toistaa 3D-videota ja sisältävät yleensä liitännät 3D-laseille. Huomionarvoista on kuitenkin se, että yleensä pelkkä 3D-televisio ei riitä esim. Blu-ray 3D-elokuvien katseluun, vaan myöskin Blu-ray -soittimen täytyy tukea 3D-elokuvien toistoa. Nykytekniikkaa käyttäen kaikilla 3D-elokuvaa seuraavilla katselijoilla tulee kullakin olla omat 3D-lasit päässään.

 • 3D-tekniikka (3D-lasien tekniikka)

  Antenna Ready HD -hyväksyntä tarkoittaa sitä, että televisio on riippumattoman testauslaitoksen puolesta hyväksytty antenniverkon teräväpiirtolähetysten vastaanottoon. Käytännössä siis tämä tarkoittaa sitä, että Antenna Ready HD -tarralla varustettu televisio toimii, takuulla, antenniverkon HD-lähetysten kanssa.

  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Nyt muutamien kuukausien käytön jälkeen ei voi olla kuin tyytyväinen ostokseen. Jimmsiltä 399€ ja sai vanha 21" romu väistyä. Kuvanlaatu loistava DVI-HDMI -piuhalla tietokoneelta. Myös netistä löytyneillä asetuksilla normaali televisiokuva omalle silmälle todellakin hyvä. Kaukosäädin ottaa itselläni ihan virheettömästi käskyt vastaan. Rahoille todellakin vastinetta!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Todella hyvä kuvanlaatu tietokoneelta hdmi:llä. Kävisi vaikka jättinäytöksi eikä tarvinnut säätää yhtään.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

ostin tämän 3 viikkoa sitten jimmsiltä, ja olen erittäin tyytyväinen. kuva on hyvä, ja kaukosäädinkin helppokäyttöinen. Varmasti paras hinta/laatusuhteeltaan. suosittelen!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

En malttanut odottaa uusia laser, oled ym. telkkuja, joten ostin mm.täällä olevien arvioiden perusteella. Erittäin hyvä, jos ajttelee vielä hintaa 405€ lähipostiin ja 3v takuu. Väriskaala paljon parempi, kuin entisessä crc:sä, kulutus vain alkaen 69w (jos taustavalo poissa)
76w asennossa 3. Hyvin riittävä tällaiselle tavan katsojalle.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Viime torstaina hain jimmsiltä, enkä hirveästi ole kerinnyt vielä testaamaan, pari tuntia pleikkaria pelannut ja ero vanhaan kuvaputkeen ja pari vuotta vanhaan philipsin taulutelevisioon on kuin yöllä ja päivällä. DVDPlazan foorumeilta katselin vähän säätövinkkejä ja omasta mielestä kuva on ainakin hyvä, mutta en olekaan mikään kultasilmä. Hieman miinusta voisi antaa kaukosäätimestä, joka toimii vain silloin tällöin.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Eilen raapaisin laation auki ja ei voi olla kuin tyytyväinen, itse käytän xbox360 kanssa makkarissa ja ei hetkeäkään ole kaduttanut vanhan kuvaputken pois heijjaaminen. Muutama kaverikin tuli töllön katsastamaan eikä uskokun kun sanoin että 399€ makso. Suosittelen!!!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Tilasin Serv-it liikkeestä hintaan 399€. Laite tuli postissa todella nopeasti ja pelaa kuin unelma.En pistäisi yhtään rahaa ns merkki koneisiin.Miraista löytyy kaikki normaalille töllön katsejilalle ja vielä vähän enenmänkin.Kuva hyvä ja ääni.Niin DVD soittimella kuin pc:llä.Suosittelen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Pari päivää sitten ilmesty postiin. Kaukosäädin pätki alussa pahasti, mutta nyt en ole huomannut pätkimistä. Aivan loistava telkkari.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Pari viikkoa ollut telkkari tietokoneen ja x360n jatkona eikä mitään valittamisen aihetta.
Kuva on pienen säädön (esim http://www.dvdplaza.fi/forums/showpost.php?p=1029136&postcount=94 ) jälkeen miellyttävä ja tietokoneen kuva VGAn yli terävä. Skaalaamattomana kuvaa saa sisään tarkkuudella 1360 x 768 eli molemmille puolille jää kolme pikseliriviä mustaa.
x360 ymmärtää myös 1360 x 768 reson päälle ja skaalaa kuvan valmiiksi tehden hieman telkkarin omaa skaalainta parempaa jälkeä.
Suosittelen, on ainakin yhtä hyvä kun muut alle tonnin hd-ready telkut ja paremmalla takuulla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hyvin pelaa. Ei valittamista. Todella halpa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Hyvä töllö kaikin puolin hinta-laatusuhteeltaan, ja oikeastaan ainoa mitä jäi kaipaan on parempi kaukosäädin ja toinen HDMI-liitäntä. Tukee myös 1080p-sisääntuloa, vaikkakin paneelin todellinen resoluution skaalaus on alhaisempi kuin 1920 x 1080 (lomittamaton)

www.mirai.eu/Suomi/Tuotteet&cat_id=43

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Kaikissa HD-ready telkuissa on resot 1366 x 768

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Riittävät liitännät ja hyvä kuvanlaatu sekä alhainen hinta olivat ratkaisevassa osassa tätä ostaessani. En ole katunut päivääkään, voisin väittää että yhtä hyvää kuvaa ei n.800€ 32" televisioissa ole ja kun kyseinen laite maksaa puolet siitä, ei ole hullumpi sijoitus.
Ei ole ollut tai ilmaantunut kuolleita pikseleitä ja isommat resoluutiot skaalautuvat hyvin. Takuuaika on plussaa, vaikka kestävältä pelitä tuntuu.
Ääntä ei mahdottomia laitteesta lähde, mutta sitä varten on olemassa muita äänentoistolaitteita.
Miinuksena olisi kaukosäätimen melko massiivinen koko ja useiden yleiskaukosäätimien tuki.
Olen käyttänyt tätä myös läppärin näyttönä ja voittaa se vanhat putkitelkkarit selvästi.
Hinta/laatusuhteessa väittäisin tätä parhaaksi vaihtoehdoksi HD-ready-osastolla.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Mielestäni erittäin hyvä ostos. Kuva on mielestäni jopa parempi kuin monissa 800e hintaluokan laitteissa. Natiiviresoluutiota saa sisään sekä vga:lla että hdmi:lla, ja kaukosäädinkin tuntuu laadukkaalta. Toisin kuin ylläolevassa kommentissa, minulla ottaa kaken käskyt vastaan hienosti.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Telkku ottaa kaken käskyt aika huonosti mutta en antaisi siitä mitään miinuspistettä. 500e maksava 32"telkkulta ei voi pyytää mitään elokuvaelämystä mutta perustv:n käyttöön todella edullinen laite. Pöytäjalka(muovia)aika huteran näköistä mutta hyvin on tv pysynyt pystyssä vielä.3v takuu iso plussa! Pc-tv ominaisuudet jätän muiden kerrottavaksi.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.