PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 160GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 0
SCART 1? RGB, CVBS
SCART 2 S-Video, CVBS
HDMI? Ei
Digitaalinen ääni Toslink
MHP? Ei
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
RS-232? Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Ei
DVDR Ei

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

ihan kelpo masiina, itsellä toiminut moitteetta vuodesta -06, sillointällöin, n. kerran kuukaudessa kuva "jäätyy" mutta korjaantuu kun vaihtaa kanavaa..

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laite ollut kaksi vuotta päivittäisessa käytössä. Ohjelmat tallentuvat hyvin ja erittäin erittäin harvoin jää joku ohjelma tallentumatta. Laite on päällä jatkuvasti eikä sitä turhaan sammutella.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Ajastukset, tekstitys, toisto,maksulliset kanavat, ym. toimineet hyvin. Päivitys tietokoneen kautta sujui hyvin, muuten en ole tarvinnut noita tietokone ominaisuuksia. Laite ollut käytössä päivittäin noin 3 kuukautta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

- Kovalevy hajosi noin 12 tunnin omistuksen jälkeen.
- EPG turhan pieni (näyttää vain kolme kanavaa kerralla)
- Huono tekstitv
- Kestää tovin käynnistyä
- Kolmesta nauhotetusta sarjasta yksi jäi pois kokonaan (näkyi mustana)
- Kaatui pari kertaa käynnistyksessä (käynnistyksiä yhteensä noin 5).

Nämä kaikki viat löyty alle 4 tunnin kokeilulla (lukuunottamatta kovalevyn hajoamista mikä oli tapahtunut jossain välissä iltapäivää)

En suosittele laitetta

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ostin ko laitteen syksyllä 05.

Huonoa laitteessa:
Kuva "jäätyilee" eli jää paikoilleen, saa toimimaan vaihtamalla kanavaa. Jättää YLEn kanavien nauhoituksia katsottaessa silloin tällöin tekstejä väliin. YLEn ohjelmien siirto tietokoneelle USB:n kautta niin, että tekstitykset siirtyisivät, ei onnistu. Äänenvoimakkuuden säätö YLEn kanavilla saa tekstityksen katomaan, tekstitys palaa jonkin ajan kuluttua. TekstiTV on todella alkeellinen, noin huonoa ei ollut edes 80-luvulla ensimmäisissä tekstiTV:ssä. Kaukosäädin täynnä pieniä nappuloita, joiden toiminta epäloogista.

Hyvää laitteessa:
Perusominaisuudet (ajastukset, tallennukset jne.) toimivat melko luetettavasti.

Kaikenkaikkiaan en voi suositella ko. laitetta, koska mielestäni tuon hintaisessa laitteessa ei saa olla noin paljon bugeja/huonoja ominaisuuksia

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
willy70
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Ostin kyseisen laitteen elokuun 31pv ensimmäisessä koneessa wi kiintolevy toiminut ollenkaan vaihtoivat seuraavana aamuna toiseen.Yritin seuraavan päivänä siirtää mp3:a/kuvia usb kautta ynnä uusinta päivitystä ei onnistunut aina ilmoitus kiintolevussä vika tai alusta kiintolevy.Tallennukset eivät pysy kiitolevyllä virtojen katkaistua.Takuuhuollossa edelleen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
0%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Mul on ollut vuoden -05 syksystä lähtien ja on aina toiminut hyvin. Pari kertaa alkuaikoina on jäänyt ohjelmat tallentumatta mutta laitteen päivitys on poistanut nuo ongelmat.

Suosittelen kyllä(tosin en ole käyttänyt kaikkia ominaisuuksia mutta perusominaisuudet tallennus, ajastus jne. on toimineet hyvin)

http://www.finnsat.fi/kauppapaikka/tuote913.html

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.