PiP? Kyllä
Tallentava? Kyllä
Kovalevy (GB) 320GB
Virittimiä? 2
HDTV Ei
Conax? Kyllä
CI 2
SCART 1? RGB, S-Video, CVBS, YPbPr ("YUV")
SCART 2 CVBS
HDMI? Kyllä
Digitaalinen ääni Toslink
AC3? Kyllä
Ajastus Kyllä
teksti-tv? Kyllä
Tekstitys? Kyllä
USB? Kyllä
Kaksisuuntainen USB Kyllä
FireWire Ei
Ethernet Kyllä
DVDR Ei
Valmistajan tuotekoodi(t) 7808 / C-8000 / C-8000 CX-CI / PST8-C-8000

 
 • PiP (Picture-in-picture)

  Mahdollistaa kahden TV-kanavan samanaikaisen katselun (yleensä toinen kanavista näkyy ns. pikkuruudussa pääkanavan kuvan yläkulmassa).

 • RS-232 (RS-232 -liitin)

  Yleensä RS-232 -liittimen avulla laitteeseen voidaan päivittää uusi firmware. RS-232 -liitäntää ei yleensä voi käyttää videoiden siirtoon laitteelta tietokoneelle.

 • USB (USB-liitin)

  USB-liitin mahdollistaa nopean tiedonsiirron digiboksin ja tietokoneen välillä. Tätä liitintä käytetään yleisimmin tallettavissa digibokseissa mahdollistamaan talletettujen videoiden siirto digiboksilta tietokoneelle.

 • Tallentava (Onko laite tallentava digiboksi?)

  Tallettava digiboksi tekee käytännössä ulkoiset tallennustavat, kuten videonauhurit, tarpeettomiksi, mahdollistaen digilähetysten tallettamisen suoraan laitteen sisäiselle kovalevylle. Digitaalisesti talletettu TV-kuva on täsmälleen samalla laadulla talletettu kuin vastaanotettaessa, joten normaalia kuvan huonontumista tallennusvaiheessa ei tapahdu.

 • MHP (MHP-tuki)

  MHP on yhtenäinen, pääasiassa Pohjoismaissa (myös Suomessa) käytössä oleva standardi interaktiivisille toiminnoille, kuten ns. supertekstitelevisiolle.

 • AC3 (Dolby Digital -tuki)

  Tuki vaaditaan, jotta laite osaa purkaa Dolby Digital (eli AC3) -muodossa olevia monikanavaista lähetyksiä.

 • teksti-tv (Sisäänrakennettu teksti-tv)

  Sisäänrakennettu teksti-tv mahdollistaa teksti-tv:n käytön suoraan digiboksin avulla ja on siis riippumaton siitä, tukeeko televisio teksti-tv:tä vai ei.

 • Conax (Sisäänrakennettu Conax-korttipaikka)

  Conax-korttipaikkaa vaaditaan, jotta laitteella voidaan katsoa maksullisia TV-kanavia.

 • Virittimiä (Virittimien määrä laitteessa)

  Mikäli laitteesta löytyy useampi viritin, se mahdollistaa esim. eri kanavanipussa sijaitsevan kanavan tallennuksen katsottaessa toisessa kanavanipussa sijaitsevaa kanavaa.

 • SCART 1 (Ensimmäisen SCART-liittimen ulostulo)

  SCART-liitin on yleisin Euroopassa käytetty televisioiden ja videolaitteiden kytkentätapa. Vaikka kaikki SCART-liittimet näyttävätkin samalta keskenään, on niissä merkittäviä eroja. Paras kuvanlaatu saavutetaan SCART-liitintä käyttäen saavutetaan, kun sekä kuvaa tuottava laite (esim. digiboksi) ja kuvaa toistava laite (esim. televisio) käyttävät ns. YUV -kuvasignaalia. SCART-liittimestä saatava toiseksi paras kuvanlaatu tulee RGB-signaalia käytettäessä ja huonoin kuvanlaatu saadaan CVBS-signaalin kanssa.

 • HDMI (HDMI -ulostulo)

  Kertoo löytyykö laitteesta HDMI-liitäntää, jonka avulla laite voidaan kytkeä digitaalisesti mm. teräväpiirtotelevisioihin.

 • Tekstitys (Tuki DVB -tekstityksille)

  DVB-tekstitysten tuki vaaditaan, jotta esim. Ylen kanavilla käytetyt tekstitykset näkyisivät laitteella.

 • Cable Ready HD (Cable Ready HD -hyväksytty)

  Cable Ready HD -hyväksyntä on suomalaisten kaapelitelevisioyhtiöiden antama sertifikaatti siitä, että laite on todettu toimivaksi teräväpiirtolähetysten vastaanottoon kaapelitelevisioverkossa. Hyväksyntä vaatii laitteelta mm. MPEG-4/AVC -tuen sekä tuen Conax -korttilinkitykselle.

pekkisppp
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

C-8000 kaikki konkat ovat luvattoman huonolaatuisia. Pieni säästö on tuonut isot viat.

Emolla kondensaattorit CE25, CE26 ja CE27 on monilla pullistellut. Siinä oleva konkkarivi vaihtoon.

Varsinaisen syyn kaikkeen boksin temppuiluun epäilen olevan isoin verkkokondensaattori virtalähteen verkkovirran puolella. Se katkoo virtaa ja sen takia kaikki muutkin toiminnalliset viat aiheutuvat. Tuo kun omastani vaihdettiin niin on toiminut pitkän aikaa moitteetta. Yleensä verkkovirran puoleiset kondensaattorit eivät mene rikki, joten tuote ei helposti osaa epäillä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
13.1.2018
Make98
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Ostin boxin vuonna nakki ja papu monta vuotta palvellut jumittuu usein ja jos tallentaa maksu kanavaa normi kanavaa ei pysty kattoo/tallentaa HELP APUJA

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
7.4.2012
-AfterLife-
Inactive
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Todella buginen mulla ei enään pian mikään valikko toimi,tekstit pätkii tai ei näy ollenkaan,sammuilee,kuva jähmettyy todella nopeasti niin ,että pitää käynnistää koko laite uudestaan,aiheuttanut jo ,kun oli kaverilla lainassa 1:tulipalon,7:oikosulkua,94:sähköiskua kaikille perheen jäsenille että kavereille.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Naurettavan torso laite. Kovassa käytössä aivan käsittämättömän buginen. Saa buutata yhtenään. Tallentaa n. 5-10x vrk joten ei kerkeä huilimaan juurikaan. Menee jumiin leffoja editoitaessa helposti, ei siedä yhtään nopeampaa käyttöä, pitää painella hitaasti kaken nappuloita. On laitteesta kokemusta kun tulin sen ostaneeksi heti kun tuli markkinoille. Silloiseen hintaan nähden suorastaan rikollisen kallis raakile.

5.4-12 vieläkin kovassa käytössä, laitettu uusin firmis ja nyt siis pelittänyt loistavasti yli vuoden. Satunnaisia jumeja tullut josta selvinnyt virta pois napsautuksella.Tiedon siirto pc:lle välillä myös nikotellut mutta muuten homma toiminut ihan jees. Saas nähdä milloin paukahtaa on meinaan ollut järjettömän kovassa käytössä.

12.11-13 sitten poksahti, ei lähtenyt käyntiin. Powerin muutama konkka oikarissa ja vei mukanaan muutaman muun lutikan.Nyt osat vaihdettu ja pelittää taas entiseen malliin. Ollut hirvittävän kovassa käytössä, joten tullut kyllä hinnalle vastinetta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
raime
Vahvistamaton käyttäjä
  Arvosana: 1 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Tekstit kaatuilee, pätkii, jumittaa, hukkaa kanavat, ajastettu tallennus ei aina toimi... Vikaa vaikka muille jakaa

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
71%
5.6.2010
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Melko huono ,jättää tallentamatta melko usein , melko buginen.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Laite ollut kohta viikon ja hyvin on toiminut. Kaikki tallennukset on tallentanut mitä olen laittanut ja muutenkin hyvin toiminut. Kello taisi jämähtää näyttämään 23.58 viime yönä mutta muuten ei pahaa sanottavaa. Edullinen tosiaan ominaisuuksiin nähden, PVR managerkin näytti toimivan joskaan tekstityksiä en (osannut?) saanut toimimaan..

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Ostin laitteen viime jouluksi jolloin se maksoin 299€ ja se oli mielestäni halpa. Nyt laitetta saa jopa alle 200€ joten jos vielä ei ole tallentavaa niin tämä kannattaa ostaa.
Itse laitteesta ei ole kovin pahaa sanottavaa. Laite on juminut muutaman kerran sen verran että vain virtojen pois käyttäminen on saanut sen jälleen pelaamaan.
Maksukanavilla, esim. subleffalla tekstit saattaa joskus kadota hetkeksi.
Ethernet toimii mainiosti ja tiedostot on helppo siirtää tietokoneelle tarvittaessa.
Miinusta tulee vain ajoittaisesta jumimisesta, mutta sekään ei ole vakava ongelma.
Loistava laite etenkin kun hinta on tipahtanut.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

parempi kuin jumitteleva Topfield TF-500PVRc.
+helppo käyttää.
+siisti ulkoinenolemus.
+matriisi näyttö.
-ainut mikä haittaa on tuo aina pyörivä kovalevy.
vai saakosen jostakin niin että se pysähtyy jos ei ole tarvetta pyöriä kuten topfield:in vehkeessä oli.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Itselläni ollut nyt joulusta lähtien ja toiminut täydellisesti ilman mitään ongelmia. Ainoa asia joka pudottaa arvosanan vitosesta neloseen on EPG, koska olen käyttänyt sonyn tv:n epg:tä ja se on niin kaytännöllinen, kaikki kanavat ja ohjelmat samaan aikaan. Mutta muuten ominaisuuksiltaan täydellinen, ja tilakaan ei ihan heti lopu kesken

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Mulla ollut nyt boxi pari viikkoa. Alkuongelmien jälkeen on toiminut hienosti. CD-levyllä tuleva PVR Manager ei ole yhteensopiva/toimiva uusimman boxin softan kanssa, joten netistä kannattaa heti hakea uusi PVR Manager eikä ollenkaan asentaa CD:llä tulevaa softaa. mfserver joka jakaa tiedostoja tietokoneelta digiboxille kaatuili alussa ja niitä jäi näkyviin monta tehtävänhallintaan. Tällöin mfserver ei tallentanut lainkaan asetuksia vaan käynnistettäessä kone uudelleen se kysyi taas asetuksia uudelleen. Jos tällaisia ongelmia on, niin kannattaa käydä tehtävienhallinnassa (ctrl-alt-del) ja käydä poistamassa prosesseista mfserver.exet. Onko kenelläkään tietoa mitä tiedostomuotoja itse boxi tukee? Tv:stä tallennetut lähetykset menevät ts-tiedostomuotoon, mutta voiko boxin kiintolevylle laittaa esim. dvd-vob-tiedostoja? En ole löytänyt ohjelmaa, millä voisi helposti muuttaa esim. divx:n ts-tiedostomuotoon...

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 5 / 5

Kuukauden käytön jälkeen on joutunut boottamaan kertaalleen. Kerran hävisi leffan tekstit kun alkoi boksi tallentamaan toista ohjelmaa. Ohjelmien siirto USB muistille onnistuu helposti. Boksin kaikkia ominaisuuksia en ole vieläkään kerenny kokeilemaan. Mutta rahoille saa vastinetta.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Maximumin Digiboksi tekee periaatteessa mitä lupaa. Nauhoittavana Digiboksina siis ok.

Mutta.. jos toivot digiboksia, josta saisit nauhoitukset kätevästi Ethernetin kautta PC:lle, unohda Maximum.
Maximumin kanssa pitää asentaa surkea siirto-ohjelma PC:lle eikä muita siirtotapoja tueta. Tallennukset Digiboksin kovalevyllä eivät - yllätys yllätys - olekaan missään tunnetussa .ts muodossa, vaan Maximumin omassa formaatissa. Joudut joko käyttämään maailman toiseksi hitainta siirto-ohjelmaa tai sitten kytkemään USB kiintolevyn suoraan Maximumiin ja käyttämään kaatuilevaa, hidasta ja epäluotettavaa Maximumin omaa nauhoitusten siirtoa. Tallennusta suoraan USB levylle en ole vielä kokeillut. Softaversiona 1.04

Maximum olisi lähes täydellinen digiboksi, jos se tallentaisi sisäiselle levylleen .ts muodossa ja jos myös tallennetut ohjelmat toimisivat Samballa jaettuna levynä kuten jpeg ja mp3 hakemistot toimivat.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 5 / 5 Vastine rahoille: 4 / 5

Minulla on nyt ollut Maximum C-8000 CX-CI, softa V1.03, käytössä 8.5.2008 alkaen, ja olen erittäin tyytyväinen, kertakaikkisen loistava laite!
Olen myös lukenut tämänkin forumin laitearvosteluja, ja en voi kuin ihmetellä, miksi ei viitsitä opetella laitteen käyttöä, ja lukea ohjekirjaa ajatuksella, ja jos sieltä ei löydy apua, niin laitteen nimellä googlettamalla löytyy internetistä tietoa suomen kielellä ihan riittävästi esim. täältä:
http://www.5wwwww5.com/maximum/
Itse sain loputkin ominaisuudet toimimaan ym. palstan ohjeiden avulla. Eniten päänvaivaa aiheutti kaukosäätimen toiminta PC:llä, mutta nyt toimii.
Verkkoyhteydet, kotiverkko, eli lähiverkko, sain toimimaan kertaheitolla käyttöohjetta seuraten.
Mitä taasen kaatuiluun, ja jumiutumiseen tulee, niin olen huomannut, että jos toimintoja, kanavia ym. vaihtaa tiuhaan tahtiin, niin todennäköisesti jumiutuu, ja kaatuu, johon yleensä auttaa virran katkaisu laitteesta, ja muutaman hetken odottelu ennen uudelleen kytkemistä.
Tunnettu asiahan on, että vaikka näiden laitteiden ajatellaan olevan salaman nopeita, niin ne kuitenkin vaativat sen oman aikansa suoriutuakseen annetusta tehtävästä. Siis hiukan malttia, niin homma, ja laite toimii.
Mitä taasen bugisuuteen tulee, niin onkohan täydellistä laitetta vielä keksittykään?
Sen sijaan kokemusta salattujen kanavien toistosta minulla ei ole, koska en ole hankkinut niiden katselumahdollisuutta ainakaan vielä itselleni. Muuten laitteeni on kyllä Welhon kaapeliverkossa kiinni.
Tiedostojen siirron nopeudesta sanon vain sen, että minulla n. 4 gigan tiedosto siirtyy Maximumista
pc:lle n. 30 minuutissa, joka mielestäni vastaa ihan normaalia siirtonopeutta verkossa, ja mihin PC koneeni, modeemin,ja verkkokortin ominaisuudet riittävät.
PC. n alustana on Win XP SP3, ja hyvin tulevat toimeen keskenään.
Myöskin olen sammuttanut laitteen tarvittaessa, eikä siitä ole seurannut minkäänlaisia ongelmia uudelleen käynistettäessä.
Loistava laite!

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Softaversiolla 1.03 Welhon verkossa MTV3 Scifi-kanavan tekstitys (ainakin suomi) toimii miten sattuu, lisäksi laite jumittaa silloin tällöin kesken tallennuksen. Kanavia vaihdettaessa ruutuun ilmestyvä pikselimössö on rumaa muttei sinänsä haittaa käyttöä. Verkon kautta tapahtuva .ts -tiedostojen upload/download on toimiva vaikkakin hidas.

Buginenhan tuo laite on kuten täällä muutkin ovat todenneet.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
67%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Minulla laite on toiminut pääpiirteittäin oikein hyvin. Ainoastaan Welhon superviikonloput ovat aiheuttaneet jumahteluja.

Laite on ollut minulla nyt 7 kuukautta. Käytän softaa 1.03.

Monet ovat valittaneet, että verkko-ominaisuuksien käyttöönotto sotkee laitteen. Itse en verkko-ominaisuuksia tarvitse, joten en siksi pidä laitetta kiinni verkossa.

Mitään sekunnin viiveitä ei ainakaan minun laitteessa ole ja muutenkin Digi123 kuvaus kuulostaa aivan eriltä, kuin se laite, mikä itselläni on.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Maximum 8000 CX-CI (softa 1.03) jumittaa itsekseen muutaman kerran ja ainoastaan virtapiuha irti elvytti sen. Tekstiteeve sekoilee subpageseissa, tulee roskaa ruutuun. EPG:n piti olla nopein mutta siinä on lähes 1s viive kun vaihtaa riviä. EPG hukka Subin jos kanavajärjestystä muuttaa. Joitakin kanavia vaihtaessa MPEG2-dekooderi lyö 0.5s digiroskaa ruutuun ja sitten vasta aloittaa. Tallenteen katselussa video-huulisynkka menee usein sekaisin, jos toiston aikana ff-rew ja sitä saa sitten stoppailla/ff-rew että synkkaantuu. Laitteen tuuletin pitää kovaa hurinaa. Kivan näköinen laite mutta kuin high-end. 550e hintainen laite on buginen. Palautin sen Suomenojan MustaPörssiin Espoossa. (Laite ollut heillä jo 3 viikkoa, eivät halua purkaa kauppaa "rahat takaisin ja myymäläpäällikköä ei saa kiinni. Vältän tästä eteenpäin MustaaPörssiä).

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 2 / 5 Vastine rahoille: 1 / 5

Parin viikon testirupeaman jälkeen voinen todeta että keskentekoinen laite. Ominaisuudet lupaavat paljon mutta kun toiminnot toimivat oikein satunnaisesti niin ei voi kuin ihmetellä miksi tälläista myydään. Myyjä vielä erikseen kehui loistavia ominaisuuksia "Markkinoiden paras, selkeästi paras kuvanlaatu, jne..."

Kannoin takaisin liikkeeseen ja asensin vanhan satasen Topfieldin paikoilleen. Se sentään toimii moitteetta :)

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 3 / 5 Vastine rahoille: 2 / 5

Niin kuin koko digihössötys yleensä, nykypäivänä tuotteet tuodaa markkinoille puolivalmiina ja loppukäyttäjä tekee testauksen. Liian paljon ohjelmabugeja tämän hintaluokan laitteessa.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
100%
  Arvosana: 4 / 5 Vastine rahoille: 3 / 5

Laite toimii itselläni niin kauan kun sitä ei ryhdy sammuttelemaan.

Plussaa voisi antaa usb:stä,ethernet liitännästä, tallenteiden leikkausominaisuuksista, muokattavasta EPG:stä.

Oliko tämä arvostelu mielestäsi hyödyllinen?
50%

Arvostele tämä tuote

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.


"AfterDawn"-nimen viides kirjain?:

Onko laitteen tiedoissa puutteita tai jotain vikaa? Ehdota korjauksia laitteen tietoihin

Kysymyksiä tähän laitteeseen liittyen? Keskustele tästä ja muista laitteista keskustelualueillamme.